Vedete cu lenjeria intimă la vedere

Vedete cu lenjeria intimă la vedere

FOTO WENN Katy Perry, Christina Milian şi Geri Halliwell

Aşa cum apar în cele mai distinse şi elegante ţinute, pe covorul roşu sau la ieşirile publice, celebrităţile o pot da în bară la fel de repede, când nu se aşteaptă.


Fie aleg o rochie mult prea scurtă, cu un decolteu mult prea adânc sau cu un şliţ mult prea mare, fetele de la Hollywood trăiesc, uneori, adevărate momente jenante, dar necruţător surprinse de bliţurile nesătule ale paparazzilor. 
 
Să vedem ce vedete au fost prinse, intenţionat sau nu, cu chiloţii la vedere, în cele mai nepotrivite momente! Norocul lor că nu există publicitate negativă...
 
Katy Perry
 
Deşi acum este adepta rochiilor mulate, mizând mai mult pe decolteuri adânci, nu demult o vedeam pe artistă în rochii cu şliţuri foarte lungi, care, la o adiere a vântului, îi dezvăluiau mai mult decât trebuia, şi anume lenjeria intimă. Din fericire, a fost un moment subtil!
 
Christina Milian
 
Aici avem un caz cât se poate de evident. Cântăreaţa de culoare nu se jenază să poarte fuste mini şi nici să treacă prin astfel de momente, în care se poatet vedea foarte clar ce poartă pe dedesubt. Cum ar veni, lenjeria devine o parte din ţinuta normală a sa. Un item foarte colorat, de altfel...
 
Geri Halliwell
 
Pe blondă a văzut-o mai multă lume decât şi-ar fi imaginat, când a decis să se aşeze mai bine pe o maşină, trecând picior peste picior, dar dezvăluind şi o parte din posteriorul său.
 

Vezi mai multe vedete cu lenjeria la vedere pe www.okmagazine.ro!

citeste totul despre: