Rămas-bun, naţiune! Rămas-bun, Andrei Gheorghe! Jurnalistul a fost incinerat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andei Gheorghe a fost incinerat, sâmbată dimineaţă, la Crematoriul Bârzeşti Vitan din Bucureşti. La eveniment, care a fost precedat de o ceremonie religioasă, au participat membri ai  familiei şi apropiaţi, care şi-au luat rămas bun de la acesta.

Cei prezenţi la ceremonie, sâmbătă dimineaţă, au adus mai multe coroane şi jerbe în memoria celebrului om de radio şi TV. Familia i-a respectat, ultima dorinţă a jurnalistului, când a decis incinerarea trupului său.

Jurnalistul a purtat un sacou albastru închis, cu o cămaşă albastră şi in blugi. Familia jurnalistului a dorit ca acesta sa nu fie ars fără o ceremonie religioasă.

Deşi Biserica Ortodoxa nu e de acord cu incinerarea, la ceremonia lui Andrei Gheorghe a participat şi un preot, care a vorbit despre felul în care se efectuează tot ritualul de incinerare.

„În jur de 40-45 de minute (n.r.: cât va dura slujba), este o înmormântare corectă, completă, fără nicio diferenţă – pentru că noi nu înmormântăm prin trup, este aceeaşi slujbă. Vor fi 1.200 de grade şi îi va rămâne osul sacru după incinerare”, a specificat preotul, potrivit ciao.ro.

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare.Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit decedat la locuinţa sa din Pipera.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti. Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite