Povestea românului care a ajuns un celebru cardiolog la Hollywood! “Eram la UCLA Los Angeles când Michael Jackson a fost adus în moarte clinică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul Alexandru Mărmureanu a plecat din România în urmă cu aproape 30 de ani. Azi, este unul dintre cei mai apreciaţi cardiologi din Los Angeles şi medicul român care ştie cel mai bine cum bat inimile celebrităţilor de la Hollywood, printre pacienţii săi numărându-se staruri precum Bruce Willis, Jack Nicholson şi Leonardo DiCaprio.

Ne-am întâlnit cu doctorul Mărmureanu la ora 9 seara. Ora la care se încheie cel mai devreme ziua lui de lucru. „De obicei ziua mea se termină mai târziu, în jur de 10:30, 11 chiar. În această seară am terminat un pic mai devreme pentru că aţi venit dvs în vizită. E posibil ca după vizită să mă duc încă o dată la spital. Am operat 3 cazuri azi şi s-ar putea să mă duc să-i văd, dar dacă totul e în regulă, o să merg să mă odihnesc.”

E un ritm de lucru cu care s-a obişnuit în cei 18 ani de când operează în Los Angeles. În 2009, când Michael Jackson a fost adus de urgenţă în moarte clinică la UCLA, doctorul Alexandru Mărmureanu era de gardă. „Era foarte grav.”

Iată ce a declarat medicul despre încercările disperate de a-l salva pe ”regele muzicii pop”!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite