Anca Parghel, suferinţa unei artiste

Anca Parghel, suferinţa unei artiste

Cunoscuta cântăreaţă de jazz a fost internată de urgenţă, joi, la Spitalul Elias, în stare gravă. Anca Parghel a fost diagnosticată cu cancer ovarian în luna iunie. Potrivit apropiaţilor, artista se simte mai bine, deşi starea sa este încă destul de gravă.

Juanes, premiat de cinci ori la Grammy

Juanes, premiat de cinci ori la Grammy

Gala Latin Grammy Awards a avut loc joi seară în Huston. Juanes a fost marele premiant al serii, câştigând cinci premii pentru albumul său, “La Vida Es Un Ratico”. La eveniment au participat artişti din America Latină şi Spania, care abordează gen.

Tendinţe glamour la Bucharest Fashion Week

Tendinţe glamour  la Bucharest Fashion Week

Designerii români şi-au dat întâlnire săptămâna aceasta pentru a stabili tendinţele modei autohtone din următorul sezon. Cea de-a zecea ediţie a Bucharest Fashion Week a început ieri- seară la Rin Grand Hotel. Urmează încă patru zile de colecţii proaspete şi propuneri pentru primăvară-vară.

Dictatura celebrităţilor la MTV România

Dictatura celebrităţilor  la MTV România

După reţeta de succes din străinătate, Andreea Esca, Loredana Groza, Elena Udrea şi Valentina Pelinel îşi vor prezenta preferinţele muzicale la „Weekend VIP”. Alături de ei, au acceptat propunerea postului MTV Iulia Vântur, Cătălin Măruţă, Smiley, Puya, George Vintilă şi Artan de la Timpuri Noi.

O gură de “Oxygène” la Sala Polivalentă

O gură de “Oxygène” la Sala Polivalentă

Artistul a sosit cu o mică întârziere pe scenă, dar a fost iertat repede de publicul care s-a bucurat de intrarea sa neconvenţională. Jean Michel Jarre a concertat luni seară în Bucureşti, în faţa a 4.500 de ascultători. Majoritatea publicului prezent a fost format din nostalgicii care îl ascultau în tinereţile lor.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 5 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 7 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 9 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)