Înmormântarea lui Michael, fără egal

Înmormântarea lui Michael, fără egal

Fani din întreaga lume îi vor aduce un omagiu lui Michael Jackson mâine, la celebra reşedinţă Neverland, din California. Sute de mii de persoane sunt aşteptate în acest weekend la funeraliile lui Michael Jackson, iar evenimentul va avea o amploare fără precedent, potrivit presei internaţionale.

Andreea Raicu: “Nu am un plan de rezervă!“

Andreea Raicu: “Nu am un plan de rezervă!“

Pentru prima ediţie a emisiunii „Probă de celebritate” (în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, la Prima TV), Andreea Raicu a acceptat să facă comerţ cu fructe la tarabă! Descoperă cum a experimentat vedeta anonimatul şi ce ne mai pregăteşte vara aceasta! Citeşte mâine în suplimentul "Adevărul TV" un interviu cu Andreea Raicu în care vedeta vorbeşte despre riscurile celebrităţii, cum îşi vede propria viaţă şi ce îşi

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

PROIECT Joe Satriani are o nouă trupă Veteranii Sammy Hagar şi Michael Anthony din trupa Van Halen, toboşarul Chad Smith, de la Red Hot Chili Peppers, şi chitaristul Joe Satriani pun bazele

Mai multe cărţi despre Michael Jackson, gata de lansare

Mai multe cărţi despre Michael Jackson, gata de lansare

Literatura despre Michael Jackson începe să se multiplice. În ultimele zile, autobiografia "Moon Walk" s-a menţinut în topul vânzărilor Amazon. Cartea în care  în care Michael vorbeşte şi despre relaţia cu tatăl său, dar şi despre fruica sa că va muri în acelaşi mod ca Elvis Presly, are pretul cuprins între 75 şi 176 de dolari, în funcţie de tipul ediţiilor.

Testamentul lui Michael, începutul unui scandal

Testamentul lui Michael, începutul unui scandal

Ultimele dorinţe ale artistului, redactate într-un act juridic, ar putea fi prezentate, joi, într-un tribunal din Los Angeles, relatează „Wall Street Journal“. Un proiect de testament al megastarului prevede împărţirea bunurilor sale între mama şi copiii săi. Tatăl, Joseph Jackson, nu pare să fie menţionat printre beneficiari.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

luna trecuta · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

luna trecuta · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 9 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 12 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 1 an · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)
Postari Recente