Vedetele dau sfaturi de sănătate

Vedetele dau sfaturi de sănătate

Sănătatea nu se cumpără, dar se promovează ca stil de viaţă la TV. Emisiunile de profil se înmulţesc în grilele televiziunilor. Dacă nu ştii ce înseamnă „Trăieşte sănătos“ şi nu faci o „Brumă de mişcare“, te întrebi „Ce se întâmplă doctore?“ sau ceri o „Reţetă pentru siluetă“.

Cântăreţii îşi cer drepturile

Cântăreţii îşi cer drepturile

Artişti precum Dan Bittman, Cristi Minculescu, Ştefan Bănică jr, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Nicu Covaci, Florin Chilian şi Nicu Alifantis cer, într-o scrisoare deschisă adresată ministrului Culturii, extinderea protecţiei drepturilor de autor asupra operelor, de la 50 la 95 de ani, după ce Comisia Europeană a propus modificarea Directivei Termenului de Protecţie existente.

Blitz

Blitz

Christian Bale îşi face singur dreptate THRILLER. Actorul american Christian Bale (foto) va juca în thrillerul „Prisoners“, regizat de Mark Wahlberg, după un scenariu de Aaron Guzikowski.

Supernanny educă părinţii

Supernanny educă părinţii

Irina Petrea, fosta dădacă de la Prima TV, îi învaţă pe cei mari cum să gestioneze privitul la televizor în favoarea copiilor lor. La lansarea postului pentru copii Jim Jam, Superdădaca le-a vorbit părinţilor şi copiilor despre rolul educativ pe care îl au programele noului canal de televiziune.

Sakis Rouvas, Ricky Martin al Greciei

Sakis Rouvas, Ricky Martin al Greciei

Reprezentantul elenilor în concursul Eurovision 2009 se află zilele acestea într-un turneu în România. În timp ce artistul grec a „bifat” deja 13 ţări europene din turneul său, Elena Gheorghe şi delegaţia României mizează pe o promovare la radio şi pe internet.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 7 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 10 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 12 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)
Postari Recente