Kevin Costner va filma în România

Kevin Costner va filma în România

La doi ani de la concertul susţinut la Arad, actorul şi regizorul american revine în ţara noastră pentru producţia unui serial TV. Kevin Costner va petrece în România 13 săptămâni. El va interpreta personajul principal în miniseria „The Hatfields and McCoys: An American Vendetta“.

Averile de top se fac în cuplu

Averile de top se fac în cuplu

Modelul brazilian ­Gisele Bundchen şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, au câştigat 76 de milioane de dolari în perioada mai 2010-mai 2011 şi conduc ­într-un top al cuplurilor celebre cu cele mai mari câştiguri, realizat de „Forbes".

Album nou de la Metallica

Album nou de la Metallica

Trupa Metallica aniversează anul acesta trei decenii de carieră şi pregăteşte câteva surprize admiratorilor. Membrii formaţiei au anunţat că în luna decembrie vor susţine patru concerte pentru fanii devotaţi.

VIDEO Vara filmelor „reîncălzite“

VIDEO Vara filmelor „reîncălzite“

„Conan Barbarul“, „Planeta maimuţelor“ şi „Ştrumfii“ sunt trei dintre titlurile de succes pe care au mizat producătorii de film. O poveste care a prins la public odată este spusă, cu altă distribuţie, încă o dată. Urmează noi versiuni la „Total Recall“, „Dracula“ sau „Dirty Dancing“.

Muică, ce de talente în Oltenia!

Muică, ce de talente în Oltenia!

Preselecţia pentru concursul „Românii au talent“, ajuns la cea de-a doua ediţie, a adunat în weekend la Craiova peste 600 de persoane. De la o folcloristă de 13 ani până la un clown de 72, sute de români s-au înghesuit pe scena din Craiova, cu speranţa că vor câştiga 120.000 de euro la „Românii au talent“.

FOTO Top politicieni. Cele mai multe divorţuri şi cele mai lungi căsnicii | calin popescu tariceanu

FOTO Top politicieni. Cele mai multe divorţuri şi cele mai lungi căsnicii

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, ieri, că se desparte de Ioana, el având la activ patru divorţuri. Dar nu este singurul politician al României care şi-a încercat norocul în dragoste cu mai multe căsnicii. La polul opus, se află Ion Iliescu, care a sărbătorit în iulie, anul acesta, 60 de ani de la oficierea căsătoriei cu Nina. Iată topul celor mai multe divorţuri şi a celor  mai lungi căsnicii de pe scena

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 2 luni · comentarii (97)

Cel mai spectaculos film pe care îl veţi vedea anul acesta este noul Expendables, din seria inaugurată de Stallone acum câţiva ani şi care continuă ambiţia extraordinară a acestui om de a readuce din obscuritate marile nume ale filmului de acţiune. Refuzul admirabil de a fi uitaţi arată încrederea bărbătească în formula filmului de acţiune, bărbatul care apără civilizaţia, o necesitate în lumea noastră din ce în ce mai lipsită de eroi.

acum 2 luni · comentarii (0)

De ani buni, la televiziunile noastre de ştiri, a început un proces de deşertificare a spaţiilor destinate ştirilor externe. Procesul a continuat în forţă, iar în urma lui a lăsat departamente „pîrjolite“ şi jurnalişti „sinistraţi“, care n-au avut de ales şi, forţaţi de împrejurări, fie au trecut la alte secţii, fie s-au apucat de alte meserii.

acum 2 luni · comentarii (2)

După ce Robin Williams a murit cu o zi înainte, actriţa americană, ultima soţie a actorului Humphrey Bogart, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani în urma unui atac cerebral (se presupune). Roxana Condurache va interpreta rolul principal într-un film american despre viaţa lui Lauren Bacall cu Humphrey Bogart.

acum 3 luni · comentarii (1)

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck şi Matt Damon, o onoare meritată pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care şi el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate şcolile unde tinerii suferă din cauza individualismului care ne micşorează sufletele.

acum 3 luni · comentarii (1)

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare că şi-a trăit viaţa în case la care mulţi de abia visăm. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de excepţie din „Good Will Hunting”, Williams rămâne în istoria cinematografică, în egală măsură, pentru rolurile sale dramatice şi pentru cele comice. Înzestrat cu un talent aparte şi cu o versatilitatea deosebită, Robin Williams a lăsat în urma sa numeroase producţii de colecţie.

acum 3 luni · comentarii (6)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 3 luni · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 9 luni · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 10 luni · comentarii (12)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 11 luni · comentarii (1)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 1 an · comentarii (0)
Postari Recente