Confesiunile unui gigolo

Confesiunile unui gigolo

Românul Nikolas câştigă 5.000 de euro lunar ca şi companion pentru irlandezii care se simt singuri. A ales cea mai veche meserie din lume cu bună ştiinţă şi spune că nu are niciun motiv să se lase.

Familia lui Michael: „S-a făcut dreptate!“

Familia lui Michael: „S-a făcut dreptate!“

Rudele şi fanii lui Michael Jackson au salutat verdictul pronunţat în procesul împotriva medicului Conrad Murray, găsit vinovat de moartea megastarului. După ce juraţii au dat verdictul „vinovat“ în procesul în care medicul Conrad Murray a fost acuzat de uciderea involuntară a lui Michael Jackson, membrii familiei starului au răsuflat uşuraţi.

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

acum 4 luni · comentarii (24)

După mintea şi experienţa dobândită sub duşul lui Pishu, presărate cu escapadele din discoteca hotelului Gării de Nord şi până la indignarea Monacoistei faţă de imposibilitatea majorităţii de a mai călca în picioare „drepturile“ minorităţilor – pe care, culmea, sunt unii care vor să le protejeze – nu a fost decât un pas.

acum 4 luni · comentarii (30)

Sau e Mihaela Radulescu o neînţeleasă şi talentată vedetă TV care încearcă să ne înveţe ceva important? Am scris în ultima luna despre Mihaela Rădulescu mai mult decât am gândit despre ea în ultimii 20 de ani. E asta demonstraţia că sunt pe cale să dezvolt o obsesie indusă de geniul publicitar al vedetei? Sau e o revoltă normală şi firească în faţa unei manipulări grosolane?

acum 4 luni · comentarii (6)

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 11 luni · comentarii (99)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 12 luni · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 2 ani · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 2 ani · comentarii (12)
Postari Recente