Moda copiilor gata făcuţi

Moda copiilor gata făcuţi

Angelina Jolie şi Brad Pitt, Nicole Kidman sau Madonna se numără printre starurile care au apelat la adopţie. Adopţiile sunt un lucru obişnuit printre celebrităţile internaţionale. De câţiva ani, vedetele autohtone s-au aliniat şi ele acestui trend.

Petrecerea tenisului feminin

Petrecerea tenisului feminin

Sub deviza „Stelele din toate timpurilor strălucesc la BCR Open România VIP White Party“, vedete şi personalităţi din lumea sportului au fost prezente la petrecerea de deschidere a turneului de tenis feminin, duminică seară, în Parcul Herăstrău.

Modellingul, scurtătură spre Hollywood

Modellingul, scurtătură spre Hollywood

YMonica Bellucci, Charlize Theron şi Milla Jovovich s-au lansat în lumea filmului după ce iniţial au defilat pe podiumuri în calitate de manechine pentru marile case de modă. Înainte de a deveni celebre şi de a primi Oscaruri pentru rolurile pe care le-au interpretat, multe dintre actriţele de la Hollywood au debutat ca manechine.

VIDEO Cântecele căpşunarilor

VIDEO Cântecele căpşunarilor

„Puşca şi cureaua lată“, „Mândră floare trandafir“ şi „Cu ce m-am ales în viaţă“ sunt piese care au devenit hituri mai întâi în diaspora, abia apoi în România. Românii răspândiţi în Europa îşi alină dorul de casă cu cântece de înstrăinare. Reveniţi în ţara natală, aduc cu ei şi hiturile din comunităţile lor, preluate apoi şi de cei de-acasă.

Andreea Marin, trimisă la biopsie

Andreea Marin, trimisă la biopsie

După ce tabloidele au scris, ieri, că Andreea Marin Bănică suferă de „o boală misterioasă", ale cărei simptome persistau în ciuda analizelor bune, aceasta a răspuns solicitării ziarului „Adevărul" de a oferi informaţii suplimentare.

VIDEO Ion Dichiseanu, actor: „Am avut stea norocoasă“

VIDEO Ion Dichiseanu, actor: „Am avut stea norocoasă“

Student la Politehnică fiind, Ion Dichiseanu a fost îndrumat spre actorie de o prietenă, nepoata lui George Vraca. Şansa a jucat un rol major în viaţa sa şi când a scăpat din lagărul nazist. La vârsta de 9 ani, Ion Dichiseanu a stat închis în lagărul de la Salzburg, alături de fraţii şi părinţii săi. Astăzi, când ajunge-n Austria, vizitează locul şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat.

Un Oscar sexagenar

Un Oscar sexagenar

Actorul Robin Williams, premiat cu râvnitul trofeu al Academiei Americane de Film, împlineşte astăzi 60 de ani. Considerat unul dintre cei mai versatili artişti de la Hollywood, Robin Williams a devenit celebru datorită talentului său de a improviza în show-urile de stand up comedy.

Roman Abramovici a ajuns la fundul sacului: îşi închiriază iahtul cu 1,25 de milioane de lire sterline pe săptămână

Roman Abramovici a ajuns la fundul sacului: îşi închiriază iahtul cu 1,25 de milioane de lire sterline pe săptămână

Cu două piscine, două piste de aterizare a elicopterului, o sală de gimnastică, un salon de cosmetică, o sală de dans şi chiar un submarin ai ţine ocupat mult timp chiar şi pe cel mai pretenţios invitat. Nu însă şi pe omul de afaceri Roman Abramovici, care doar după şase luni de la achiziţionarea celui mai mare iaht din lume s-a săturat de viaţa "pe apă" şi a scos vasul la închiriat.

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

luna trecuta · comentarii (97)

Cel mai spectaculos film pe care îl veţi vedea anul acesta este noul Expendables, din seria inaugurată de Stallone acum câţiva ani şi care continuă ambiţia extraordinară a acestui om de a readuce din obscuritate marile nume ale filmului de acţiune. Refuzul admirabil de a fi uitaţi arată încrederea bărbătească în formula filmului de acţiune, bărbatul care apără civilizaţia, o necesitate în lumea noastră din ce în ce mai lipsită de eroi.

acum 30 zile · comentarii (0)

De ani buni, la televiziunile noastre de ştiri, a început un proces de deşertificare a spaţiilor destinate ştirilor externe. Procesul a continuat în forţă, iar în urma lui a lăsat departamente „pîrjolite“ şi jurnalişti „sinistraţi“, care n-au avut de ales şi, forţaţi de împrejurări, fie au trecut la alte secţii, fie s-au apucat de alte meserii.

luna trecuta · comentarii (2)

După ce Robin Williams a murit cu o zi înainte, actriţa americană, ultima soţie a actorului Humphrey Bogart, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani în urma unui atac cerebral (se presupune). Roxana Condurache va interpreta rolul principal într-un film american despre viaţa lui Lauren Bacall cu Humphrey Bogart.

acum 2 luni · comentarii (1)

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck şi Matt Damon, o onoare meritată pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care şi el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate şcolile unde tinerii suferă din cauza individualismului care ne micşorează sufletele.

luna trecuta · comentarii (1)

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare că şi-a trăit viaţa în case la care mulţi de abia visăm. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de excepţie din „Good Will Hunting”, Williams rămâne în istoria cinematografică, în egală măsură, pentru rolurile sale dramatice şi pentru cele comice. Înzestrat cu un talent aparte şi cu o versatilitatea deosebită, Robin Williams a lăsat în urma sa numeroase producţii de colecţie.

acum 2 luni · comentarii (6)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 2 luni · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 8 luni · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 9 luni · comentarii (12)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 10 luni · comentarii (1)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 11 luni · comentarii (0)
Postari Recente