Românii cu talent intră în semifinale

24 dintre cei mai talentaţi români se vor înfrunta în două show-uri live, în această seară şi mâine, de la ora 20.30, la Pro TV. Printre concurenţii care au ieşit în evidenţă se numără adolescentul cu voce de aur Iustin Ianău, dresoarea de câini Szep Bernadette şi dansatorii Reka şi Ştefan.

Angelina Jolie, noua Cleopatra

Actriţa americană o va interpreta pe legendara regină egipteană într-un nou film care o va readuce pe marele ecran. Rolul lui Marc Antoniu ar putea fi jucat de actori precum Brad Pitt, George Clooney, Daniel Craig sau Colin Firth, potrivit people.com.

O voce în plasament, la „Românii au talent“

Marta Catargiu, o fetiţă abandonată la orfelinat când avea doar două luni, calcă pe urmele marilor artişti de muzică populară. Copila de 7 ani din Fălticeni, crescută de un asistent maternal, a uimit publicul de la „Românii au talent“, însă nu s-a calificat în semifinalele concursului de la Pro TV.

Fachirul din Zalău vrea în Cartea Recordurilor

Ciprian Ciupe a mâncat lame şi pahare din sticlă şi şi-a înfipt ace în obraji la „Românii au talent“. „Chopperul“, cum îi spun prietenii, vrea să stea 12 ore acoperit sub cioburi de sticlă pentru a intra în Cartea Recordurilor. El ridică în dinţi greutăţi de până la 70 de kilograme.

VIDEO Relansarea, o mutare fără succes

Andreea Antonescu, Claudia Pătrăşcanu (ex-Sexxy) ori Corina Bud au încercat să-şi reinventeze cariera muzicală însă fără rezultate notabile. Liantul care le uneşte pe artistele dornice de succes după ce au lipsit mai mult timp din lumina reflectoarelor, este imaginea cât mai sexy, promovată în clipuri şi şedinţe foto.

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 3 luni · comentarii (12)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 6 luni · comentarii (0)

Ceea ce vă povestesc acum nu e vreo porcărie venită ”pe surse”. Sursa mea sunt eu, aproape întotdeauna. Am fost acreditată la două finale europene Eurovision, în Suedia, la Stockholm, în 2000, când am fost reprezentaţi de trupa Taxi, şi în Estonia, la Tallinn, în 2002, când au cântat pentru noi Monica Anghel şi Marcel Pavel.

acum 11 luni · comentarii (139)

Oraşul Târgu-Jiu deţine o comoară. Este vorba despre câteva piese monumentale, singurele creaţii artistice brâncuşiene situate în aer liber, ce se întind pe o axă ce străbate oraşul de-a lungul a 1275 de metri: Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului.

acum 6 luni · comentarii (0)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 3 luni · comentarii (5)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 5 luni · comentarii (1)

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzică, după idolul său, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvântul „megastar“. Şi viaţa, şi moartea lui au mişcat o planetă. Spiritul lui încă o face. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 55 de ani.

acum 8 luni · comentarii (11)

M-am întors din cea mai neobişnuită vacanţă în care am fost vreodată. Aflasem de ţinutul tabloid din nişte pliante turistice şi ştiam că e un loc cu totul şi cu totul altfel decât cele în care mai fusesem, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi, într-o călduroasă zi de vară, am coborât în gara centrală a ţinutului.

acum 9 luni · comentarii (1)
Postari Recente