Vedete cu sânii la vedere

Vedete cu sânii  la vedere

Jennifer Lopez a reuşit să-şi dezgolească un sân la o emisiune de televiziune germană, după ce s-a aplecat ca să-şi ţină rochia ridicată de vânt. Premeditare sau întâmplare, de-a lungul timpului, celebrităţi precum Katherine Heigl, Janet Jackson ori Sophie Marceau au rămas cu sânii descoperiţi în lumina reflectoarelor.

VIDEO Amy Winehouse, beată pe scena din Belgrad

VIDEO Amy Winehouse, beată pe scena  din Belgrad

Ameţită de alcool, cântăreaţa britanică nu a fost în stare să cânte. A fost huiduită de cei 20.000 de fani dezamăgiţi. Concertul care a avut loc sâmbătă, în capitala Serbiei, a deschis turneul european al artistei. Ieşită de la dezalcoolizare în urmă cu două săptămâni, Winehouse recidivează.

VIDEO Loredana, o artistă „tridimensională“

VIDEO Loredana, o artistă „tridimensională“

Videoclipul 3D al noii piese a solistei îl are ca director de imagine pe Pitof, regizorul filmului „Catwoman“ şi  creatorul efectelor speciale din „Alien: Ressurection“. Loredana (41 de ani) a lansat în această săptămână, la Hollywood Multiplex din Bucureşti, videoclipul 3D pentru piesa „Rain Rain“.

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 8 luni · comentarii (12)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 10 luni · comentarii (0)

Ceea ce vă povestesc acum nu e vreo porcărie venită ”pe surse”. Sursa mea sunt eu, aproape întotdeauna. Am fost acreditată la două finale europene Eurovision, în Suedia, la Stockholm, în 2000, când am fost reprezentaţi de trupa Taxi, şi în Estonia, la Tallinn, în 2002, când au cântat pentru noi Monica Anghel şi Marcel Pavel.

acum 1 an · comentarii (139)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 9 zile · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 7 luni · comentarii (5)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 9 luni · comentarii (1)

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzică, după idolul său, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvântul „megastar“. Şi viaţa, şi moartea lui au mişcat o planetă. Spiritul lui încă o face. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 55 de ani.

acum 12 luni · comentarii (11)

M-am întors din cea mai neobişnuită vacanţă în care am fost vreodată. Aflasem de ţinutul tabloid din nişte pliante turistice şi ştiam că e un loc cu totul şi cu totul altfel decât cele în care mai fusesem, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi, într-o călduroasă zi de vară, am coborât în gara centrală a ţinutului.

acum 1 an · comentarii (1)
Postari Recente