Lindsay Lohan, la morgă

Lindsay Lohan, la morgă

Actriţa Lindsay Lohan şi-a început munca în folosul comunităţii la o morgă din Los Angeles, drept pedeapsă pentru furtul unui colier dintr-un magazin, la începutul acestui an, potrivit contactmusic.com.

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

acum 14 zile · comentarii (24)

După mintea şi experienţa dobândită sub duşul lui Pishu, presărate cu escapadele din discoteca hotelului Gării de Nord şi până la indignarea Monacoistei faţă de imposibilitatea majorităţii de a mai călca în picioare „drepturile“ minorităţilor – pe care, culmea, sunt unii care vor să le protejeze – nu a fost decât un pas.

acum 19 zile · comentarii (30)

Sau e Mihaela Radulescu o neînţeleasă şi talentată vedetă TV care încearcă să ne înveţe ceva important? Am scris în ultima luna despre Mihaela Rădulescu mai mult decât am gândit despre ea în ultimii 20 de ani. E asta demonstraţia că sunt pe cale să dezvolt o obsesie indusă de geniul publicitar al vedetei? Sau e o revoltă normală şi firească în faţa unei manipulări grosolane?

acum 19 zile · comentarii (6)

Cu alte cuvinte… m-am întrebat de nenumarate ori, ieri mai mult ca oricând, cum ar fi fost dacă am fi trăit într-o lume în care fiecare şi-ar fi văzut de treabă, ar fi vorbit, acţionat şi ar fi dictat în funcţie de nivelul educaţei. Mai precis, cum ar fi fost dacă Gigi Becali şi-ar fi văzut de oile sale în loc să se joace de-a parlamentarul?

luna trecuta · comentarii (5)

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 8 luni · comentarii (99)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 9 luni · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 1 an · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 1 an · comentarii (12)
Postari Recente