Muzica şi povestea vieţii lui Ţăndărică

Joi a avut loc lansarea dublului album „Balkano live" al lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, împreună cu un album biografic dedicat artistului. Cunoscutul membru al formaţiei Phoenix a participat la evenimentul de la standul Editurii Adevărul Holding de la Bookfest, în desfăşurare la Pavilionul Romexpo.

Adolescenţii de la PhenomenOn, la al doilea album: ”Victims of Changes”

Cinci adolescenţi care iau muzica în serios au demonstrat că şi copiii cântă foarte bine rock. Alex Ursache, Robert Acsintoaie, Alexandru Mitroi, Andrei Bălaşa şi Cătălin Tamazlicaru formează împreună trupa PhenomenOn. În cei patru ani de activitate ei se află deja la al doilea album: ”Victims of Changes”. Lansarea va avea loc vineri, 27 mai, la ora 19.00, în club Jukebox Venue din Capitală.

Epopeea ţiganilor a ajuns la final

Românii îşi iau astăzi adio de la State şi Flacăra Potcovaru, personaje nelipsite de pe micul ecran în ultimii patru ani. În această seară, de la 22.15, Pro TV difuzează ultimul episod din „Moştenirea“, serialul care încheie aventurile ţiganilor din familia Potcovaru.

Damian Drăghici: „Nu pot să-mi ascult propria muzică“

Artistul, care a anunţat recent că se lasă de muzică, mărturisește că tot ce a clădit a fost numai din ambiție și nu din pasiune pentru cântec. Chiar în ziua în care a împlinit 41 de ani, Drăghici a încheiat un capitol din viața lui: a închis ușa meseriei care l-a consacrat pe marile scene ale lumii. Nu știe încotro se va îndrepta, dar e încrezător că îi va fi bine pe noul drum.

VIDEO Piesa lui Edward Maya cucereşte planeta | youtube

„Stereo Love“, o colaborare cu Vika Jigulina, a luat un premiu Billboard duminică, iar videoclipul melodiei are, în total, 160 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Stereo Love“ a fost desemnată Cea mai bună piesă dance la gala de decernare a Premiilor Billboard, în defavoarea a două piese cântate de Lady Gaga.

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 7 luni · comentarii (12)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 9 luni · comentarii (0)

Ceea ce vă povestesc acum nu e vreo porcărie venită ”pe surse”. Sursa mea sunt eu, aproape întotdeauna. Am fost acreditată la două finale europene Eurovision, în Suedia, la Stockholm, în 2000, când am fost reprezentaţi de trupa Taxi, şi în Estonia, la Tallinn, în 2002, când au cântat pentru noi Monica Anghel şi Marcel Pavel.

acum 1 an · comentarii (139)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 6 luni · comentarii (5)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 8 luni · comentarii (1)

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzică, după idolul său, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvântul „megastar“. Şi viaţa, şi moartea lui au mişcat o planetă. Spiritul lui încă o face. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 55 de ani.

acum 11 luni · comentarii (11)

M-am întors din cea mai neobişnuită vacanţă în care am fost vreodată. Aflasem de ţinutul tabloid din nişte pliante turistice şi ştiam că e un loc cu totul şi cu totul altfel decât cele în care mai fusesem, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi, într-o călduroasă zi de vară, am coborât în gara centrală a ţinutului.

acum 12 luni · comentarii (1)
Postari Recente