Fug de sărăcie în paşi de dans

Cazurile unor familii care se confruntă cu mari probleme financiare predomină în cel de-al 11-lea sezon „Dansez pentru tine“. Emisiunea începe pe 15 aprilie, de la ora 20.30, la Pro TV. Vedetele participante la această ediţie sunt Corina Caragea, Gabriel Coveşeanu, Corina Bud, Lavinia Pârva, Roxana Ionescu, Florin Piersic jr, Costin Sforaru şi Augustin Viziru.

VIDEO Un nou început ratat pentru Charlie Sheen

Actorul american a fost huiduit de public la primul său spectacol de comedie „Înfrângerea nu este o opţiune“, din turneul „Violent Torpedo of Truth“, sâmbătă seară, în Detroit. Charlie Sheen (45 de ani) şi „zeiţele“ lui au urcat pe scenă în ropote de aplauze, dar n-au reuşit să menţină atmosfera. La scurt timp, au fost huiduiţi de sute de fani.

Cătălin Ştefănescu: „La Revoluţie am apărat Primăria Govora cu bâta“

Cătălin Ştefănescu (43 de ani), prezentatorul emisiunii, „Garantat 100%“, de la TVR, îşi aminteşte că în 1989, la 21 de ani, era suplinitor de engleză la Govora şi făcea planton în faţa Primăriei. Ştefănescu povesteşte că în adolescenţă a fost solist într-o formaţie rock, evolua la Cântarea României, iar în armată punea Zeppelin şi Floyd la staţia de radioficare a unităţii.

VIDEO „Ciocârlia din Bacău“ a spulberat concurenţa

Narcis Ianău s-a situat pe primul loc în preferinţele telespectatorilor care au votat în prima semifinală şi s-a calificat în finala concursului „Românii au talent“. Trupa de gimnaşti Ballance, clasată pe locul al doilea ca număr de voturi, şi cuplul de dansatori Emil şi Viorica Luca, votat de juriu, au şi ei un loc asigurat în marea finală.

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 4 luni · comentarii (12)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 6 luni · comentarii (0)

Ceea ce vă povestesc acum nu e vreo porcărie venită ”pe surse”. Sursa mea sunt eu, aproape întotdeauna. Am fost acreditată la două finale europene Eurovision, în Suedia, la Stockholm, în 2000, când am fost reprezentaţi de trupa Taxi, şi în Estonia, la Tallinn, în 2002, când au cântat pentru noi Monica Anghel şi Marcel Pavel.

acum 11 luni · comentarii (139)

Oraşul Târgu-Jiu deţine o comoară. Este vorba despre câteva piese monumentale, singurele creaţii artistice brâncuşiene situate în aer liber, ce se întind pe o axă ce străbate oraşul de-a lungul a 1275 de metri: Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului.

acum 6 luni · comentarii (0)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 3 luni · comentarii (5)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 5 luni · comentarii (1)

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzică, după idolul său, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvântul „megastar“. Şi viaţa, şi moartea lui au mişcat o planetă. Spiritul lui încă o face. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 55 de ani.

acum 8 luni · comentarii (11)

M-am întors din cea mai neobişnuită vacanţă în care am fost vreodată. Aflasem de ţinutul tabloid din nişte pliante turistice şi ştiam că e un loc cu totul şi cu totul altfel decât cele în care mai fusesem, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi, într-o călduroasă zi de vară, am coborât în gara centrală a ţinutului.

acum 9 luni · comentarii (1)
Postari Recente