VIDEO „Marea mahmureală 2“, o comedie-record

În primele patru zile de la lansare, filmul a câştigat 177 de milioane de dolari, surclasând şi megasuccesul „Avatar“. Pelicula poate fi văzută la cinema în România, începând de mâine seară. Filmul „Marea mahmureală 2“, care poate fi văzut de mâine pe marile ecrane din România, a devenit cea mai profitabilă comedie din toate timpurile.

Surprize pentru Roxette

Marie Fredriksson şi Per Gessle vor concerta pentru prima dată în România, în această seară, de la ora 20.00, la Zone Arena . Show-ul coincide cu ziua de naştere a solistei, care împlineşte astăzi 53 de ani. Fanii din România i-au pregătit surprize pentru concertul din seara aceasta.

Supradoză pentru un actor din „Grease“

Jeff Conaway (60 de ani), interpretul simpaticului Kenickie din cunoscutul musical, a devenit vineri cel mai recent actor răpus de substanţele interzise prin lege. Cariera lui Conaway părea a fi plină de promisiune după „Grease“ (1978), însă problemele cu alcoolul şi cu drogurile l-au aruncat în obscuritate.

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 7 luni · comentarii (12)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 9 luni · comentarii (0)

Ceea ce vă povestesc acum nu e vreo porcărie venită ”pe surse”. Sursa mea sunt eu, aproape întotdeauna. Am fost acreditată la două finale europene Eurovision, în Suedia, la Stockholm, în 2000, când am fost reprezentaţi de trupa Taxi, şi în Estonia, la Tallinn, în 2002, când au cântat pentru noi Monica Anghel şi Marcel Pavel.

acum 1 an · comentarii (139)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 6 luni · comentarii (5)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 8 luni · comentarii (1)

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzică, după idolul său, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvântul „megastar“. Şi viaţa, şi moartea lui au mişcat o planetă. Spiritul lui încă o face. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 55 de ani.

acum 11 luni · comentarii (11)

M-am întors din cea mai neobişnuită vacanţă în care am fost vreodată. Aflasem de ţinutul tabloid din nişte pliante turistice şi ştiam că e un loc cu totul şi cu totul altfel decât cele în care mai fusesem, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi, într-o călduroasă zi de vară, am coborât în gara centrală a ţinutului.

acum 1 an · comentarii (1)
Postari Recente