Pretenţiile lui Humperdinck

Pretenţiile lui Humperdinck

Cântăreţul britanic Engelbert Humperdinck (75 de ani), care va concerta pe 3 decembrie, la Sala Palatului, a cerut ca pentru show-ul din Bucureşti să aibă la dispoziţie un meniu alcătuit din somon de ocean, asparagus la grătar, mix de legume înăbuşite, supă cu găluşte şi nuci.

Iată ce nu ştiai despre Pierce Brosnan

Iată ce nu ştiai despre Pierce Brosnan

Deşi este unul dintre cei mai râvniţi frumoşi ai marelui ecran, este căsătorit cu aceeaşi femeie de 17 ani. Când e pe platourile de filmare, este convins că reuşita rolulrilor sale stă şi în chimia dintre el şi parteneră. Un mic paradox care-i măreşte farmecul!

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

acum 6 luni · comentarii (24)

După mintea şi experienţa dobândită sub duşul lui Pishu, presărate cu escapadele din discoteca hotelului Gării de Nord şi până la indignarea Monacoistei faţă de imposibilitatea majorităţii de a mai călca în picioare „drepturile“ minorităţilor – pe care, culmea, sunt unii care vor să le protejeze – nu a fost decât un pas.

acum 6 luni · comentarii (30)

Sau e Mihaela Radulescu o neînţeleasă şi talentată vedetă TV care încearcă să ne înveţe ceva important? Am scris în ultima luna despre Mihaela Rădulescu mai mult decât am gândit despre ea în ultimii 20 de ani. E asta demonstraţia că sunt pe cale să dezvolt o obsesie indusă de geniul publicitar al vedetei? Sau e o revoltă normală şi firească în faţa unei manipulări grosolane?

acum 6 luni · comentarii (6)

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 1 an · comentarii (99)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 1 an · comentarii (11)