Top 10 albume ale ultimilor 25 de ani

Top 10 albume ale ultimilor 25 de ani

În top se află albume ca „Nevermind“ (1991) al celor de la Nirvana şi „OK Computer“ (1997) al britanicilor de la Radiohead. Clasamentul celor mai bune zece materiale discografice lansate în ultimele două decenii şi jumătate a fost întocmit de revista britanică de muzică „Q“.

Amintiri din comunism

Amintiri din comunism

Vedete şi personalităţi au participat la vernisajul expoziţiei „Consignaţia 7080“, organizată cu ocazia relansării băuturii Pepsi-Cola, care a scos din sertare obiecte prezente în vieţile noastre în anii ’70 şi ’80.

Comemorare cu scandal la mormântul Mădălinei

Comemorare cu scandal la mormântul Mădălinei

Ieri, la un an de la moartea Mădălinei, Eugenia Manole, mama cântăreţei, a aruncat florile şi coroanele aduse de soţul artistei, Petru Mircea, care a venit însoţit de bodyguarzi. Certurile dintre familia Manole şi soţul Mădălinei au continuat cu un nou episod ieri, chiar deasupra mormântului artistei care s-a sinucis la 14 iulie 2010, de ziua ei.

Brangelina, nunta anului

Brangelina, nunta anului

Starurile Brad Pitt (47 de ani) şi Angelina Jolie (36 de ani), alintate „Brangelina" de presa internaţională, plănuiesc o nuntă intimă, deloc fastuoasă, care va avea loc în sudul Franţei, spre sfârşitul acestui an. După şase ani petrecuţi împreună şi şase copii la activ, celebrul cuplu de la Hollywood se pregăteşte, discret, de nuntă.

Octavian Ursulescu, prezentator tv: „Lumea nu m-a uitat“

Octavian Ursulescu, prezentator tv: „Lumea nu m-a uitat“

Octavian Ursulescu (64 de ani), fostul prezentator al Festivalului de la Mamaia, vorbeşte cu însufleţire despre trecut, când era una dintre vedetele Epocii de Aur.După Revoluţie, Octavian Ursulescu a ieşit încet-încet din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fostul prezentator spune că încă este solicitat la evenimente, iar oamenii nu l-au uitat.

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 23 zile · comentarii (97)

Cel mai spectaculos film pe care îl veţi vedea anul acesta este noul Expendables, din seria inaugurată de Stallone acum câţiva ani şi care continuă ambiţia extraordinară a acestui om de a readuce din obscuritate marile nume ale filmului de acţiune. Refuzul admirabil de a fi uitaţi arată încrederea bărbătească în formula filmului de acţiune, bărbatul care apără civilizaţia, o necesitate în lumea noastră din ce în ce mai lipsită de eroi.

acum 22 zile · comentarii (0)

De ani buni, la televiziunile noastre de ştiri, a început un proces de deşertificare a spaţiilor destinate ştirilor externe. Procesul a continuat în forţă, iar în urma lui a lăsat departamente „pîrjolite“ şi jurnalişti „sinistraţi“, care n-au avut de ales şi, forţaţi de împrejurări, fie au trecut la alte secţii, fie s-au apucat de alte meserii.

acum 28 zile · comentarii (2)

După ce Robin Williams a murit cu o zi înainte, actriţa americană, ultima soţie a actorului Humphrey Bogart, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani în urma unui atac cerebral (se presupune). Roxana Condurache va interpreta rolul principal într-un film american despre viaţa lui Lauren Bacall cu Humphrey Bogart.

luna trecuta · comentarii (1)

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck şi Matt Damon, o onoare meritată pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care şi el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate şcolile unde tinerii suferă din cauza individualismului care ne micşorează sufletele.

luna trecuta · comentarii (1)

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare că şi-a trăit viaţa în case la care mulţi de abia visăm. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de excepţie din „Good Will Hunting”, Williams rămâne în istoria cinematografică, în egală măsură, pentru rolurile sale dramatice şi pentru cele comice. Înzestrat cu un talent aparte şi cu o versatilitatea deosebită, Robin Williams a lăsat în urma sa numeroase producţii de colecţie.

luna trecuta · comentarii (6)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

luna trecuta · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 8 luni · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 9 luni · comentarii (12)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 10 luni · comentarii (1)

Între un interviu cu Michelle Rodriguez (încă n-am apucat să citesc noul număr din „All Hollow“, cea mai modernă revistă „artsy“ de la noi, e acasă, aşteaptă răsfoitul în tihnă) şi nişte instantanee din Los Angeles postate pe un blog foto, Monica şi-a făcut timp şi de acest chestionar.

acum 11 luni · comentarii (0)
Postari Recente