Gerard Depardieu filmează în Bucureşti

Gerard Depardieu filmează în Bucureşti

Actorii Gerard Depardieu şi Harvey Keitel, care joacă în lungmetrajul „Ipu - Convicted to Live", vor filma la Bucureşti timp de două săptămâni, până pe 25 octombrie. Filmările se vor desfăşura în diverse locuri din Bucureşti, la studiourile Family Film şi în Buftea. În Capitală se vor turna scenele de interior.

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 7 luni · comentarii (99)

Cel mai spectaculos film pe care îl veţi vedea anul acesta este noul Expendables, din seria inaugurată de Stallone acum câţiva ani şi care continuă ambiţia extraordinară a acestui om de a readuce din obscuritate marile nume ale filmului de acţiune. Refuzul admirabil de a fi uitaţi arată încrederea bărbătească în formula filmului de acţiune, bărbatul care apără civilizaţia, o necesitate în lumea noastră din ce în ce mai lipsită de eroi.

acum 7 luni · comentarii (0)

De ani buni, la televiziunile noastre de ştiri, a început un proces de deşertificare a spaţiilor destinate ştirilor externe. Procesul a continuat în forţă, iar în urma lui a lăsat departamente „pîrjolite“ şi jurnalişti „sinistraţi“, care n-au avut de ales şi, forţaţi de împrejurări, fie au trecut la alte secţii, fie s-au apucat de alte meserii.

acum 7 luni · comentarii (2)

După ce Robin Williams a murit cu o zi înainte, actriţa americană, ultima soţie a actorului Humphrey Bogart, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani în urma unui atac cerebral (se presupune). Roxana Condurache va interpreta rolul principal într-un film american despre viaţa lui Lauren Bacall cu Humphrey Bogart.

acum 8 luni · comentarii (1)

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck şi Matt Damon, o onoare meritată pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care şi el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate şcolile unde tinerii suferă din cauza individualismului care ne micşorează sufletele.

acum 8 luni · comentarii (1)

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare că şi-a trăit viaţa în case la care mulţi de abia visăm. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de excepţie din „Good Will Hunting”, Williams rămâne în istoria cinematografică, în egală măsură, pentru rolurile sale dramatice şi pentru cele comice. Înzestrat cu un talent aparte şi cu o versatilitatea deosebită, Robin Williams a lăsat în urma sa numeroase producţii de colecţie.

acum 8 luni · comentarii (6)

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

acum 8 luni · comentarii (11)

Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

acum 1 an · comentarii (5)

Mihaela e una dintre cele mai mişto persoane pe care le cunosc şi cu care am lucrat vreodată. Ne-am revăzut spre sfârşitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, şi mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase să răspundă.

acum 1 an · comentarii (12)

Virgil e un băiat de toată isprava, a cărui amiciţie o apreciez de un car de ani, de când ne ştim. E una dintre cele mai discrete prezenţe din star system-ul nostru (invitaţi-l undeva şi va veni exact la ora stabilită, uimit mereu că aici e de bon ton să întârzii sau să nu ajungi deloc!), iar bucureştenizarea nu i-a mâncat omenia, ceea ce e de preţuit.

acum 1 an · comentarii (1)