"Mă înveleşte, îmi dă un sărut de noapte bună şi vorbim". Ce personalitate a lumii face dezvăluiri intime despre viaţa de cuplu - FOTO

"Avem un ritual pe care îl urmăm în fiecare seară. Vine şi mă înveleşte, pentru că de obicei mă culc mai devreme. El vine, stinge lumina, îmi dă un sărut de noapte bună şi mai vorbim", povesteşte una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale lumii, care nu ezită să mărturisească cum se desfăşoară viaţa ei de cuplu.

O zi cu Mandinga. Reportaj de la Baku

O zi cu Mandinga. Reportaj de la Baku

Programul celor de la Mandinga este unul încărcat, mai ales acum de când sunt la Baku. Repetiţii cu şi fără costumele de scenă, concerte în diferite locaţii, apariţii la posturile naţionale de televiziune, interviuri cu presa internaţională şi bineînţeles evoluţia nu tocmai fericită din prima semifinală a Eurovisionului de marţi seară, când o pană tehnică a obligat-o pe Elena să cânte auzind muzica doar ca pe un ecou ve

Se împlinesc azi doi ani de la unul dintre cele mai neliniştitoare gesturi de autosuprimare pe care o personalitate le-a făcut în zilele noastre: sinuciderea lui Robin Williams. Roşcovanul cu zâmbetul tremurat şi privirea surâzătoare, parcă tocmai stoarsă de lacrimi, care apărea în filme ca să predice renunţarea la obiceiul păgubos al tristeţii.

acum 6 luni · comentarii (13)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 12 luni · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 1 an · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 1 an · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 1 an · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 1 an · comentarii (24)

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

acum 2 ani · comentarii (24)

După mintea şi experienţa dobândită sub duşul lui Pishu, presărate cu escapadele din discoteca hotelului Gării de Nord şi până la indignarea Monacoistei faţă de imposibilitatea majorităţii de a mai călca în picioare „drepturile“ minorităţilor – pe care, culmea, sunt unii care vor să le protejeze – nu a fost decât un pas.

acum 2 ani · comentarii (30)

Doamna Rădulescu este o formatoare de opinie care a ales să trăiască în afara României. A apucat însă să se faca (bine)cunoscută, în lungii ani de exil de scenă, în aceasta ţară binecuvantată de Dumnezeu, ca un adevărat stâlp al familiei, moralităţii şi fiziologiei.

acum 2 ani · comentarii (84)

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre neputinţa unui tânăr bogat de a se detaşa de bogăţiile sale. Cam la fel se întâmplă şi cu comentatorul TV Mircea Badea, care, după mine, se zbate neputincios între prostituţia morală şi realizatorul de emisiuni obscene. Această neputinţă îl face să ridice tonul şi pumnul.

acum 3 ani · comentarii (99)