INTERVIU Cuzin Toma, actor: „La 7 ani, mi-am strâns bani într-un borcan să mă duc să cumpăr speranţă de la bâlci“

INTERVIU Cuzin
Toma, actor:

„La 7
ani, mi-am strâns bani într-un borcan să mă duc să cumpăr speranţă de la bâlci“

Cuzin Toma (40 de ani) nu mai crede în speranţă. De fapt, prima dezamăgire din viaţa lui a fost cauzată de dorinţa de a avea speranţă. Crede, în schimb, în muncă şi în ambiţie. Aşa a ajuns actor. Nu pentru că şi-a dorit, ci pentru că s-a încăpăţânat să le dovedească altora că în viaţă poţi să faci orice, numai să ştii ce vrei.

Declaraţii controversate ale unui preot scoţian: „Creştinii ar trebui să se roage ca prinţul George să fie gay“

Declaraţii controversate ale unui preot scoţian: „Creştinii ar trebui să se roage ca prinţul George să fie gay“

Creştinii ar trebui să se roage pentru ca prinţul George să fie homosexual, este declaraţia controversată a unui preot din cadrul Bisericii Episcopale a Scoţiei. Militant pentru drepturile comunităţii LGBTQ, părintele consideră că dacă moştenitorul tronului britanic ar ajunge să fie gay ar forţa Biserica Anglicană să accepte căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Andreea Esca, text emoţionant despre România şi despre ea: „Prietenul meu, medic neurolog de excepţie, câştigă cât să trăiască de la o leafă la alta“

Andreea Esca, text emoţionant despre România şi despre ea: „Prietenul meu, medic neurolog de excepţie, câştigă cât să trăiască de la o leafă la alta“

Andreea Esca (45 de ani) semnează un text emoţionant de 1 Decembrie în care mărturiseşte că a ajuns la concluzia că va avea sfârşitul acrtriţei Stela Popescu, făcând referire la faptul că munceşte până la epuizare, şi subliniază problemele României, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea şi educaţia. Vedeta face însă şi o promisiune: va continua să-i ajute pe ceilalţi.

Matt Lauer, concediat de NBC News după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Reacţia jurnalistului: „Există suficient adevăr ca să mă simt jenat“

Matt Lauer, concediat de NBC News după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Reacţia jurnalistului: „Există suficient adevăr ca să mă simt jenat“

Matt Lauer, coprezentator al emisiunii „Today“, care a fost concediat, miercuri, de NBC News, a vorbit despre acuzaţiile de hărţuire şi agresiune sexuală lansate la adresa lui, spunând că există „suficient adevăr în aceste poveşti“ încât să se simtă jenat, informează hollywoodreporter.com.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 5 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 7 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 9 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)