Jennifer Lawrence, învinuită de fani pentru divorţul lui Chris Pratt. Soţia actorului, despre zvonurile că cei doi ar fi avut o aventură: „M-am simţit nesigură“

Jennifer Lawrence, învinuită de fani pentru divorţul lui Chris Pratt. Soţia actorului, despre zvonurile că cei doi ar fi avut o aventură: „M-am simţit nesigură“

Actorii Chris Pratt şi Anna Faris au decis să pună capăt unei căsnicii de opt ani şi au anunţat acest lucru printr-un mesaj comun pe reţelele de socializare. Intrigaţi, fanii au început să speculeze că vina pentru această despărţire o poartă actriţa Jennifer Lawrence, care a jucat alături de Chris Pratt în filmul „Passengers“ (2016).

Malia Obama, în centrul atenţiei după dansul nebunesc de la festivalul Lollapalooza VIDEO

Malia Obama, în centrul atenţiei după dansul nebunesc de la festivalul Lollapalooza VIDEO

Malia, fiica cea mare a fostului preşedinte american Barack Obama, a fost surprinsă în timp ce dansa nebuneşte la festivalul Lollapalooza, iar imaginile au stârnit reacţii dintre cele mai diverse. În timp ce unii internauţi au criticat-o pentru felul în care s-a manifestat, alţii i-au luat apărarea, fiind de părere că pur şi simplu ştie cum să se distreze pe cinste.

Liderul formaţiei Trooper, un nou mesaj dur: „Câţi copii trebuie să mai fie violaţi, bătuţi şi omorâţi până ce statul interlop şi mafiot să facă măcar un gest?“

Liderul formaţiei Trooper, un nou mesaj dur: „Câţi copii trebuie să mai fie violaţi, bătuţi şi omorâţi până ce statul interlop şi mafiot să facă măcar un gest?“

Alin Dincă, liderul formaţiei rock Trooper, se declară revoltat de faptul că în spaţiul public nu se discută despre agresiunile fizice şi sexuale din România, condamnă autorităţile şi decidenţii politici pentru dezinteres şi critică pedepsele uşoare pentru astfel de fapte. De asemenea, artistul atrage atenţia şi asupra faptului că multe dintre „familiile tradiţionale“, promovate cu înverşunare de unii, au valori greşite.

Hilary Duff şi-a arătat „defectele“ în costum de baie, pentru a transmite un mesaj puternic tuturor femeilor FOTO

Hilary Duff şi-a arătat „defectele“ în costum de baie, pentru a transmite un mesaj puternic tuturor femeilor FOTO

Actriţa şi cântăreaţa americană Hilary Duff, în vârstă de 29 de ani, a dat o replică dură presei care vânează „defectele“ celebrităţilor:  kiss my ass. Vedeta a publicat o imagine în care apare în costum de baie, subliniind ideea că nu este perfectă şi încurajându-le pe femei să se accepte aşa cum sunt şi să nu mai sufere din cauza standardelor de frumuseţe nerealiste impuse de societate.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 19 zile · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 4 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 5 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 1 an · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

acum 2 ani · comentarii (24)
Postari Recente