Regizorul Tudor Giurgiu face apel la proteste printr-un mesaj dur: „Este un atentat asupra democraţiei. Acum 15 ani procurori tineri ajungeau să se sinucidă“

Regizorul Tudor Giurgiu face apel la proteste printr-un mesaj dur: „Este un atentat asupra democraţiei. Acum 15 ani procurori tineri ajungeau să se sinucidă“

Tudor Giurgiu, regizorul filmului despre moartea procurorului Panait, îndeamnă românii să iasă în stradă pentru a bloca modificarea legilor justiţiei şi „atentatul la adresa democraţiei“ care este dat în Parlament. „Cred, precum mulţi români, că o ţară fără o justiţie independentă e o ţară fără viitor“, precizează apreciatul cineast.

Motivul emoţionant pentru care prinţul Harry se grăbeşte să facă nunta în primăvară | regina elisabeta

Motivul emoţionant pentru care prinţul Harry se grăbeşte să facă nunta în primăvară

Prinţul Harry (32 de ani)  şi Meghan Markle (36 de ani) se vor căsători în luna mai a anului 2018, în Capela St. George, la Castelul Windsor, iar cei doi logodnici au doar câteva luni la dispoziţie pentru pregătirea fericitului eveniment. Un expert regal din Marea Britanie a dezvăluit motivul pentru care Prinţul Harry se grăbeşte să se căsătorească.

Cum şi-a acoperit Harvey Weinstein hărţuirile sexuale cu ajutorul unei reţele de complici, între care şi jurnalişti

Cum şi-a acoperit Harvey Weinstein hărţuirile sexuale cu ajutorul unei reţele de complici, între care şi jurnalişti

Producătorul de film Harvey Weinstein (65 de ani) şi-a acoperit comportamentul de prădător sexual timp de mai multe decenii cu ajutorul unei reţele de complici, între care s-au numărat jurnalişti de la publicaţia tabloidă „National Enquirer“ şi reprezentanţi ai „Creative Artists Agency“, potrivit unui raport publicat de The New York Times.

Cuzin Toma, live pe Facebook de pe holurile CREDIDAM: „De 6 luni, aştept să-mi justifice nişte bani pe care mi-i fură“. Contabila l-a ameninţat cu judecata

Cuzin Toma, live pe Facebook de pe holurile CREDIDAM: „De 6 luni, aştept să-mi justifice nişte bani pe care mi-i fură“. Contabila l-a ameninţat cu judecata

Actorul Cuzin Toma (40 de ani) a vrut să afle care este formula de calcul a sumelor pe care Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM) le datorează artiştilor, însă contabila a refuzat să-i explice şi l-a sfătuit să consulte singur legea, ameninţându-l chiar că îl dă în judecată pentru că „i-a stricat ziua de muncă şi i-a tulburat activitatea“.

Obiectul secret pe care Meghan Markle l-a purtat la prima ei îndatorire regală

Obiectul secret pe care Meghan Markle l-a purtat la prima ei îndatorire regală

La sfârşitul săptămânii trecute, Prinţul Harry şi logodnica sa, fosta actriţă Meghan Markle, au luat parte la prima lor îndatorire regală după ce s-au logodit. A fost o experienţă interesantă pentru prinţul britanic, dat fiind faptul că a avut ocazia să le facă cunoştinţă simpatizanţilor regali cu logodnica sa, dar a fost, cu siguranţă, mai emoţionantă pentru Meghan, care a apărut pentru prima dată în public, la prima ei sarcină regală.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 5 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 7 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 9 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)