INTERVIU VIDEO Alexandru Arşinel: „Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am avut nicio pilă pentru transplantul de rinichi“

INTERVIU VIDEO Alexandru Arşinel: „Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am avut nicio pilă pentru transplantul de rinichi“

La 78 de ani, după ce a traversat cel mai greu an din viaţă, actorul Alexandru Arşinel a povestit cum a devenit actor dintr-o întâmplare, şi-a amintit de ziua în care a văzut-o pentru prima dată pe „superba Stela Popescu“, dar şi de cea în care a aflat că ea nu mai este pe această lume. De asemenea, a făcut noi precizări după ce scandalul rinichilor a fost readus în prim plan odată cu procesul medicului Lucan.

Claudia Pavel a recunoscut idila cu Cătălin Cazacu, înfiripată la „Exatlon“: „Între noi clar există nişte sentimente. N-am ştiut de existenţa iubitei“ VIDEO

Claudia Pavel a recunoscut idila cu Cătălin Cazacu, înfiripată la „Exatlon“: „Între noi clar există nişte sentimente. N-am ştiut de existenţa iubitei“ VIDEO

După zvonurile potrivit cărora între motociclistul Cătălin Cazacu şi cântăreaţa Claudia Pavel s-a dezvoltat o relaţie amoroasă la filmările emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut că între ei există sentimente, dar că nu au existat relaţii intime şi nici nu ştia că sportivul are acasă o iubită.

Cum au ajuns Kim Cattrall şi Sarah Jessica Parker „la cuţite“: istoricul conflictului protagonistelelor din „Sex and the City“ a fost presărat cu invidii

Cum au ajuns Kim Cattrall şi Sarah Jessica Parker „la cuţite“: istoricul conflictului protagonistelelor din „Sex and the City“ a fost presărat cu invidii

Ultimele evenimente, în care Kim Cattrall (61 de ani) a atacat-o pe fosta sa colegă Sarah Jessica Parker (52 de ani) printr-un mesaj dur în care o numeşte „ipocrită“, au scos la iveală un conflict vechi de ani de zile, care a pornit chiar pe platourile serialului „Sex and the City“, şi motivele care au stat în spatele tensiunilor dintre actriţele principale.

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 7 luni · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 10 luni · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 12 luni · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 2 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 2 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 2 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 2 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 2 ani · comentarii (24)
Postari Recente