Maestrul bucătar Horia Vârlan a gătit pentru braşoveni

Peste 120 de bucătari şi manageri de hoteluri şi pensiuni din zona Braşov şi Poiana Braşov învăţă, astăzi, de la maestrul bucătar despre un nou sistem de gătit.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

VEZI AICI CARE SUNT CELE TREI PREPARATE ARDELENEŞTE PE CARE MIRCEA VÂRLAN LE ADORĂ

Este vorba despre o soluţie simplă pentru creşterea eficienţei în activitatea de gătit a locaţiilor de mare capacitate. Noul sistem de gătit, intitulat „Slow Cooking“ vine în ajutorul celor din bucătăriile hotelurilor şi pensiunilor, care au o capacitate foarte mare şi aşteaptă, indiferent de sezon, foarte mulţi turişti.

„Eu m-am îndrăgostit de acest sistem pentru că poate face foarte multe lucruri Avantajele acestui sistem sunt multiple. Pierderile de natură primă sunt mult mai mici, iar energia şi timpul vor fi economisite", a declarat maestrul Horia Vârlan.

În cadrul unui seminar, care se va desfăşura timp de cinci ore, maestrul bucătar Horia Vârlan va promova tehnologia Slow Cooking.  

În deschiderea evenimentului, maestrul a gătit cotlet de porc umplut şi jambon de porc la cuptor, urmând ca pe parcursul seminarului să pregătească pui copt la rotisor, piept de pui pane, cartofi prăjiţi, sparaghel branşat, rondele de morcovi tineri şi de dovlecei, cartofi copţi, file se somon pe pat de ierburi arumate şi mini pizza.


Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:citeste totul despre: