Forbes: Ce avere are cuplul Beyonce-Jay Z, unul dintre cele mai puternice din showbiz

Forbes: Ce avere are cuplul Beyonce-Jay Z, unul dintre cele mai puternice din showbiz

Beyonce şi Jay Z formează unul dintre cele mai puternice cupluri din industria de divertisment americană FOTO AP

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, deţin împreună o avere fabuloasă, motiv pentru care Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Averea combinată a celor doi cântăreţi este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes.

Într-un clasament anual, revista Forbes a anunţat topul celor mai bogate femei din Statele Unite, în care averea personală a cântăreţei Beyonce a fost evaluată la 350 de milioane de dolari. Săptămâna trecută, aceeaşi publicaţie a prezentat topul celor mai bogaţi muzicieni hip-hop, în care averea cântăreţului şi producătorului Jay Z a fost estimată la 810 milioane de dolari. Astfel, averea combinată a soţilor Beyonce şi Jay Z este de 1,16 miliarde de dolari.

Nici Beyonce, nici Jay Z nu ocupă însă primele locuri în cele două clasamente. În topul masculin, Jay Z a fost devansat de rapperul P Diddy, iar Beyonce se află pe poziţia a 46-a în topul celor mai bogate femei americane, în care primul loc este deţinut de Marian Ilitch, fondatoarea lanţului de magazine specializate în livrări de pizza Little Caesars, cu o avere de 5,1 miliarde de dolari.

Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008, iar fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012. Cântăreaţa R&B, în vârstă de 35 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 47 de ani, vor deveni din nou părinţi în 2017, întrucât artista a dezvăluit la începutul anului că este însărcinată cu gemeni.

citeste totul despre: