Cristi Tabara: Sarmalutele in flori de dovleac au un gust divin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tabara, una dintre cele mai indragite vedete de televiziune, este in realitate exact asa cum arata pe ecran: un om plin de viata, prietenos si deschis. Recunoaste ca ii place sa manance

Cristian Tabara, una dintre cele mai indragite vedete de televiziune, este in realitate exact asa cum arata pe ecran: un om plin de viata, prietenos si deschis. Recunoaste ca ii place sa manance bine si sanatos. Simpaticul prezentator nu poate rezista nici dovleceilor pane, chiar daca acestia contin multe calorii. ,Atunci cand ma duc acasa, in Arad, mama imi face dovlecei pane cu mujdei de usturoi si ma simt iarasi copil, uit ca am crescut, marturiseste Cristi. Mirosul acela unic de acasa, mama zambind, cu manecile suflecate, aplecata peste masa din bucatarie, sfaraitul uleiului in tigaie, intotdeauna imi amintesc de copilarie." Cristi ne-a mai spus ca nu se da in vant dupa fructe exotice, dar ca a cumparat intr-o zi rodii si i-au placut. Vedeta Pro TV nu bea bauturi alcoolice. Prefera ceaiul de fructe cu gheata. Iar atunci cand are putin timp liber, Cristi isi pierde urma pe cararile Muntilor Apuseni, prin Fagaras sau Cheile Sohodolului. De multe ori, in expeditiile lui a fost insotit de bunul prieten Radu Anton Roman, care l-a rasfatat cu tot soiul de bunatati facute acolo, pe loc. ,Intr-o zi, cand eram la el acasa, Radu mi-a facut sarmalute invelite in flori de dovleac. Nu mai mancasem niciodata asa ceva. Au fost divine! Mi se topeau in gura. Acest fel de mancare este intr-adevar exotic si special".
Reteta vedetei PRO TV pentru o tocana siciliana ca la mama acasa:
"E foarte buna si se face din urmatoarele ingrediente: carne de vita, carne de porc, condimente si orez cu bobul lunguiet. Carnea de vita se fierbe in vin rosu, iar cea de porc in vin alb. Zeama rezultata din fierberea carnii de vita se toarna peste orez, care se pune la randul lui pe foc. Se adauga un sote de legume din morcovi, mazare, fasole verde. Cand este gata, tocana siciliana cere un pahar cu vin alb sau rosu".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite