Colin Firth, scrisoare pentru fostul amant al soţiei sale: „Ştiu că şi tu suferi“. Care sunt motivele pentru care actorul l-a dat şi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colin Firth şi Livia Firth sunt căsătoriţi de două decenii FOTO Guliver/Getty Images
Colin Firth şi Livia Firth sunt căsătoriţi de două decenii FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Colin Firth i-a scris o scrisoare fostului amant al soţiei sale, jurnalistul italian Marco Brancaccia, în care îl numeşte „hărţuitor“, iar pe de altă parte îl compătimeşte scriind „ştiu că şi tu suferi“.

Colin Firth (57 de ani) şi soţia acestuia, Livia Firth (55 de ani) au ajuns în atenţia presei tabloide internaţionale după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia (55 de ani), a făcut publică aventura pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016, relaţie confirmată şi de Livia Firth. 

În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie o scrisoare fostului amant al soţiei, în care scrie că aventura avută cu soţia lui l-a făcut să sufere, însă, îl compătimeşte: „Ştiu că şi tu suferi“. 

Pe de altă parte, Colin Firth îl acuză pe jurnalistul italian de hărţuire şi spune că i-a trimis prin e-mail fotografii indecente cu soţia lui, gest care l-a determinat pe actor să-l acţioneze în judecată, relatează Daily Mail.

Marco Brancaccia şi soţia lui Colin Firth se cunosc încă din copilărie. După ce Livia a decis să pună capăt aventurii, potrivit acesteia, jurnalistul a început să o hărţuiască şi să o urmărească, i-a trimis numeroase e-mail-uri, ameninţări şi mesaje indecente, iar aceste lucruri i-au determinat pe soţii Firth să depună plângere la poliţie. 

De asemenea, un prieten apropiat cuplului a declarat pentru Daily Mail că „Brancaccia a dus o campanile înfricoşătoare de hărţuire timp de câteva luni, iar mare parte din aceasta poate fi dovedită“.

„Acum câţiva ani, Colin şi Livia au decis în mod tacit să se despartă. În acest timp, Livia s-a implicat într-o relaţie cu domnul Brancaccia. Dar cei doi soţi au hotărât să se împace, ulterior. Ca o consecinţă, domnul Brancaccia a dus o campanile înfricoşătoare de hărţuire timp de câteva luni. Din motive evidente, soţii Firth nu au vrut ca acest lucru să fie făcut public“, a declarat sursa citată. 

Marco Brancaccia a povestit pentru Daily Mail că relaţia sa cu Livia Firth a început după o petrecere care a avut loc la casa actorului din Italia, în vara anului 2015. În acea perioadă, Livia era hotărâtă să divorţeze de Colin Firth, iar relaţia extraconjugală a durat vreme de 11 luni. 

image

Marco Brancaccia FOTO Daily Mail

„M-am îndrăgostit nebuneşte de Livia. Simţeam că este femeia vieţii mele. Am iubit-o foarte, foarte mult“, a spus Brancaccia, adăugând că acuzaţiile de hărţuire sunt „prostii“ şi că adevărata poveste este aceea că „un cuplu celebru încearcă să ascundă o relaţie extraconjugală“, apărută acum în presă. 

Mai mult, jurnalistul a declarat că „cineva va trebui să plătească pentru asta“ şi susţine că i-a trimis un singur email actorului, care conţinea o poză cu el şi soţia lui, pe când aveau o relaţie, iar Liviei doar două mesaje pe aplicaţia WhatsApp: „E cu totul o altă poveste. E o mizerie, iar la sfârşit, cineva va trebui să plătească pentru roate astea. Sunt şocat. E foarte trist ce se întâmplă, e o poveste oribilă“. 

Soţii Firth sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au împreună doi fii, Luca, 16 ani şi Matteo, 13 ani. Cei doi s-au cunoscut în Columbia în 1995, în timpul filmărilor pentru BBC a unei adaptări a romanului Nostromo, de Joseph Conrad, unde Livia lucra ca asistent producător. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 1997. Vreme de două decenii, mariajul lor era considerat, până recent, unul dintre cele mai puternice din showbiz. Cei doi au doi băieţi, Luca, în vârstă de 16 ani şi Matteo, în vârstă de 13 ani. Colin Firth mai are un băiat din relaţia cu actriţa Meg Tilly, Will firth, în vârstă de 28 de ani. 

colin firth foto getty images

Soţii Firth FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite