Carnatul, vedeta la Oktoberfest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucataria germana este mai mereu asociata cu mancaruri grele, bogate in grasimi. Cu totii ne gandim in primul rand la asa-numitii "vaiswursti" cu varza acra ori diverse salate de cartofi. Toate

Bucataria germana este mai mereu asociata cu mancaruri grele, bogate in grasimi. Cu totii ne gandim in primul rand la asa-numitii "vaiswursti" cu varza acra ori diverse salate de cartofi. Toate acestea urmate, desigur, de celebra bere nemteasca. Putin insa stiu ca "Weisswurst", carnati de culoare alba din carne de porc, sunt specifici exclusiv pentru regiunea Bavariei.

Ce este Weisswurst:
* Un carnat din carne de vitel si porc, slanina, sare, piper, lamaie, ceapa, patrunjel.
* Lungime: circa 12 cm, circumferinta: circa 30 cm.
* Textura: moale, usor lipicios.
* Se mananca: fierbinte, oparit in apa fiarta, inainte de ora 12, cu mustar dulce, covrigi bavarezi si bere.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite