A murit Cuba Gooding Sr: cântăreţul avea 72 de ani

A murit Cuba Gooding Sr: cântăreţul avea 72 de ani

Cuba Gooding Sr (stânga), alături de fiul său FOTO Getty Images

Cântăreţul Cuba Gooding Sr, cunoscut cel mai bine ca solistul trupei soul The Main Ingredient, a murit la vârsta de 72 de ani. Primele informaţii indică drept cauză a decesului o supradoză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tatăl actorului Cuba Gooding Jr a fost găsit mort în maşina lui parcată pe Woodland Hills, un cartier din nord-estul Californiei, potrivit The Independent.
 
Un reprezentant al poliţiei a precizat că nu există indicii că ar fi vorba despre omucidere, însă site-ul TMZ.com notează că decesul ar fi putut fi provocat de o supradoză. 
 
Gooding s-a evidenţiat prin timbrul vocii sale înalte şi calde în trupa de soul The Main Ingredient, care a devenit cunoscută în anii ‘70 graţie unor hit-uri ca „Everybody Plays the Fool“ şi „Just Don’t Want To Be Lonely“.
 
În anul 1978, Cuba Gooding Sr a debutat solo cu albumul „The First Cuba Gooding Album“, însă nu s-a bucurat de un succes răsunător. 
   
 
Fiul cântăreţului, câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul „Jerry Maguire“ (1996), a vorbit recent despre tatăl său, amintindu-şi de un eveniment pe care acesta l-a susţinut la Disneyland. „M-a invitat pe scenă alături de el şi m-a lăsat să termin cântecul, pentru că îl auzisem cântat de atâtea ori înainte. Am trăit atunci o mulţime de sentimente, mă simţeam ca un rege“, a povestit Cuba Gooding Jr, citat de „The Independent“. 
 
Gooding Sr şi soţia sa, Shirley, au avut împreună patru copii: actorii Cuba şi Omar, muzicianul Tommy şi April. Cuplul s-a destrămat în 1974, dar divorţul a fost finalizat în 1995. 
 
citeste totul despre: