Profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: „Si totuşi nu este simplu sa ajungi an rândurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieţi sa aduc maximul de expertiza!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce fostul preşedinte Traian Băsescu ne-a dezvăluit că „şcoala românească scoate tâmpiţi”, după ce premierul Victor Ponta a scăpat la mustaţă de verdictul de plagiator, cu replici în CV-urile unei întregi cohorte de politicieni şi deţinuţi, am putea crede că sunt puţine lucruri care mai pot şoca. Dar, iată, a venit rândul unui profesor universitar care îi face „concurenţă” pe Facebook fostului ministru al Turismului, Maria Grapini.

Doamna Cristiana Sîrbu, doctor în Ştiinţe Agronomice şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti are o viaţă socială foarte activă pe care o împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook. Paul Gabor, un internaut, a realizat chiar o galerie cu câteva dintre „piesele de rezistenţă”.

Că se află la munte cu vreun domn, că este prezentă la vreo conferinţă internaţională, că se pozează cu studenţii agronomi, că se află la volanul unui BMW sau dă mâna cu un ministru bulgar, doamna prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu dezvăluie cu generozitate şi ce se află în mintea dumneaiei. „WORLD ENVIRONMEN (sic!) DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS (sic!) ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor.

Altădată, doamna prof. univ. dr Cristiana Sîrbu încearcă să scrie numele facultăţii la care predă sau chiar numele de familie: „Anul 4 al Facultăţi (sic!) de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da (sic!) Agricultura şi Medicina Veterinara Bucuresti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu (sic!)”.

„ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.

A consiliat doi preşedinţi

Şi deoarece Facebook-ul nu este singurul canal de comunicare online al Cristianei Sîrbu, profesorul universitar ne împărtăşeşte realizările în carieră şi pe blogul personal.

„Am absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Agronomie din Craiova în anul 1988, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti  obţinând diploma de Doctor în Ştiinţe Agricole. Am absolvit cursurile de master în Dreptul Informaţiei şi Securităţii Privare din cadrul Facultăţii de Drept - Universitatea Ecologică Bucureşti în anul 2006 şi sunt Doctor în Ştiinţe începând cu anii 1996 -1999 în cadrul Universităţii Ştiinţe  Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti”.

Cristiana Sîrbu mai menţionează că a fost consilier al fostului preşedinte Emil Constantinescu, „în acestă perioadă îndeplinind şi funcţia de director în cadrul Fundaţiei Române pentru Democraţie”. De asemenea, „am îndeplinit funcţia de consilier al domnului Preşedinte Ion Iliescu în perioada 1990 - 1996 şi 2000 - 2004”.

Profesorul universitar menţionează că în prezent este „preşedinte executiv al Fundaţiei <<Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă>> ce îl care ca preşedinte si fondator pe domnul Ion Iliescu. Sunt Senior Associate în cadrul S.C. Mondopack Trading S.R.L., cea mai prestigioasă fabrică pentru echipamente de ambalat destinate ambalării produselor alimentare şi nealimentare din România. Pe lângă cele enumerate, sunt profesor universitar în cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală - Filiala Slatina din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară”.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite