Ziua şi gafa lui Liviu Pop. Profesor de Matematică la bază, ministrul a arătat că stă prost şi la capitolul Aritmetică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a comis o nouă „greşeală/eroare”. Joi dimineaţă, într-o videoconferinţă cu inspectoratele şcolare din ţară, şeful de la Educaţie, care este şi profesor de Matematică, a declarat că elevii de liceu din an terminal au început şcoala în urmă cu 17-18 ani.

„Rolul elevilor este unul foarte important. Voi sunteţi, şi când spun voi mă refer la învăţământul liceal, voi trebuie să fiţi promotorii acestei reforme. Vă place cum arăta şcoala, când aţi intrat acum 18 ani sau 17 ani? Atunci aţi intrat în clasa I”, a spus Liviu Pop, potrivit Ziarul de Iaşi, citat de digi 24.

Inventarul gafelor lui Pop din ultimele zile

Marţi seara, în cadrul unei emisiuni televizate, Liviu Pop nu ştiut să răspundă cât la sută din PIB-ul României este alocat pentru Educaţie.

Tot marţi, într-o postare pe Facebook, în care lăuda performanţele Guvernului PSD, Liviu Pop a făcut mai multe greşeli gramaticale. „Trebuie remarcat ca numărul şomerilor a scăzut constant, în fiecare lună de guvernare PSD – ALDE, ceea ce descrie o tendinţă sănătoasă şi de durată, care s-a mai manifestat în nicio guvernare precedentă" - este  prima greşeală din postarea de pe Facebook a ministrului Educaţiei

„Este evident că politica actualei guvernări, de mărire a salariului minim şi a salariilor bugetarilor, vor determina si o mărire a salariilor din domeniul privat",  este greşeala cu numărul 2.

Luni, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar organizată la Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iaşi, Liviu Pop a făcut o altă gafă de exprimare: „Fiecare copil merită un viitor. Un viitor mai bun decât cel prezent!“, a spus ministrul Educaţiei.

În plenul  Senatului, când a fost depusă moţiunea de cenzură pe Educaţie, oficialul a spus că „greşelile se pot corecta, erorile nu”.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite