Ion Grecu creşte la Corbu „calcani de România“

Ion Grecu creşte la Corbu „calcani de România“

Ion Grecu a fost recompensat cu numeroase premii pentru businessurile pe care le conduce

Ce oportunităţi de afaceri mai găseşte astăzi un antreprenor român prezent în topul „Forbes 500 Miliardari“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constănţeanul Ion Grecu s-a făcut remarcat, în ultimii ani, în mediul de business prin investiţiile realizate în centrale eoliene, atât pe cont propriu, cât şi în parteneriate. În paralel, a reuşit să intre şi în clasamentul „Forbes 500 Miliardari" după o tranzacţie răsunătoare, în urma căreia a vândut compania Elcomex EN către elveţienii de la Repower. A încasat peste 15 milioane de euro, pentru 80% din acţiuni, iar acum aşteaptă să mai primească aproape aceeaşi sumă pentru un „exit" total.

Investiţii şi fonduri europene

Anul acesta a ales pentru relaxare o excursie la Barcelona, dar a vizitat şi oraşul Stockholm. S-a întors încărcat de energie şi a demarat un proiect pe care îl ţinea de ceva vreme în sertar: acvacultură de calcani. „Am investit deja sume importante de bani în această fermă piscicolă. Am deschis o nouă firmă:  Elcomex Aqua, care, în prezent, are o investiţie în derulare de 4,5 milioane de euro. Jumătate din bani vin din fonduri europene. Profilul fermei este acvacultură de calcani, prima de acest fel din România", se mândreşte Ion Grecu.

Află pe forbes.ro mai multe detalii despre investiţiile lui Grecu şi "calcanii de România"


„Forbes 500 Miliardari"

Clasamentul celor mai bogaţi 500 de români este un produs high-quality. Topul „Forbes 500 de Miliardari", pe piaţă din 17 octombrie, va avea 400 de pagini şi va cuprinde interviuri în exclusivitate cu antreprenori care nu au ieşit până acum în public, poveşti în premieră ale oamenilor de afaceri din România, precum şi amănunte inedite din viaţa personală.

4,5 milioane de euro reprezintă investiţia lui Ion Grecu în ferma  piscicolă de la Corbu.

citeste totul despre: