Eugen Nicolăescu, despre Vila Dante: Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar"

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, referindu-se scandalul legat de Vila Dante, că Traian Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar", el acuzând că "peste un milion de euro din bani publici au fost investiţi pentru ca această vilă să fie ocupată de Traian Băsescu după terminarea mandatului".

Ştiri pe aceeaşi temă

"În 2010-2011, când salariile erau tăiate, Vila Dante, a RA-APPS, la solicitarea lui Traian Băsescu, a fost pregătită cu investiţii - piscină, salon oficial, sală de conferinţă. Peste un milion de euro din bani publici au fost investiţi aici pentru ca această vilă să fie ocupată de Traian Băsescu după terminarea mandatului de preşedinte", a spus Nicolăescu.

Nicolăescu a mai spus că, deşi Vila Dante aparţine Guvernului, acest imobil a avut regim închis, în condiţiile în care nici premierul nu a avut acces până în momentul în care preşedintele interimar, Crin Antonescu, i-a cerut şefului SPP să "desferece" porţile încuiate.

Premierul Victor Ponta a luat mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

citeste totul despre: