Uite, de asta!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am scris sute de articole în care am arătat de ce vor angajatorii oameni tineri şi vor vrea asta cât va ţine lumea de acum încolo. Reacţiile cititorilor sunt previzibile, tot timpul aceleaşi, sistematic identice ca formă şi cantitate de fiere consumată.

Pun aici pe unul dintre ele, nu pentru că ar spune ceva nou sau că aş putea să demonstrez eu ceva în plus cu el, fiindcă subiectul e epuizat de mult. Ci pentru că vreau să-i răspund aici duduii bătăioase şi nu direct în textul cu comentariul în cauză. Iată comentariul Cristinei Adriana la un articol despre angajaţi şi angajatori, deci:

„Reclamati la ANAF, la ITM sau la CONSILIUL NATIONAL ANTIDISCRIMINARE sa vedeti cum intra in legalitate! Amenzi se dau si sunt f mari statul din asta traieste nu din kk platit de patronii evazionisti! Trezirea reclamati cereti- va dreprurile!

Butunoiule esti dus cu capul? Pai angajeaza tu tineret sperante care abia au luat mizeria de vac, abia s- au tarat orintr- o facultate privata si care doar stau pe telefon pt a freca jocuri si fb, da pe salariu mic dar nici nimic nu fac! Am vazut papagali ca tine care stau cu anii cu posturile liberw si urla ca nu gasesc salariati, dar nu vor sa angajeze >45 ani, nu vor sa plateasca salarii decente, voe tineri pe salarii mici, cu experienta in orajit cartofi sau vandut ziare sau spalat wc pt ca asta fac ca studenti! Lucreaza studentii pe posturi ce necesita studii superioare??? Ha ha ha prost esti tataie caci dupa mutra esti expirat! Chiar am 49 ani si am fost la interviu la o firma de consultanta fiscala pai patronul avea 38 ani am vazut profilul lui pe retele si arata de pensie, abia se misca, avea manacile suflecate dar refuza personal peste 45 ani desi avea deficit de 15 persoane , lucra cu 30 in loc de 45 cat avea nevoie si crezi Butunoi? Ii mai plecau 4 de orea bine! Asa ca hai sictir cu discriminarea pe baza de varsta caci va luati amenzi de va kk verde!

Femeie, vezi? Exact de asta (printre multe altele) nu vă vor angajatorii! Ai văzut vreun astfel de text scris de cineva de 25, 30 de ani? Eu nu! Am văzut multe altele, însă asta nu. Nu am văzut până acum din partea lor o chemare publică la luptă cu toată lumea: cu angajatorii, cu bătrânii, cu recruiterii, cu societatea, cu natura însăşi. Spune mai multe mesajul tău decât o prostioară sau o platitudine scrisă de ăla tânăr? Fără îndoială, spune…
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite