VIDEO „Scott Pilgrim împotriva tuturor“, o comedie ca un joc video

Pelicula plină de culoare şi umor are mâine, 12 noiembrie premiera pe marile ecrane din România. „Scott Pilgrim împotriva tuturor“ este o combinaţie de umor, romantism şi acţiune, cu un ambalaj ca de joc video şi cu efecte vizuale inovatoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scott Pilgrim are 22 de ani, este şomer şi este basistul unei formaţii încă necunoscute, Sex Bob-omb. Tânărul n-a avut niciodată probleme la capitolul „cuceriri", dar i-a fost mereu mai greu să scape de fete, după ce le-a cucerit. Deşi are o iubită - o elevă de liceu de 17 ani - şi este tulburat de reapariţia fostei prietene, cântăreaţă într-o formaţie de succes, Scott o cunoaşte la o petrecere pe Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead), o tânără care-şi schimbă constant culoarea părului, şi se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Deşi prietenii îi spun că n-are nicio şansă, Scott, un romantic incurabil, nu va renunţa să încerce.

Dar nici măcar n-a dat încă de cel mai mare obstacol: Ramona îi spune că, pentru a-i putea cuceri inima, Scott trebuie să-i învingă pe cei şapte malefici foşti iubiţi ai ei, într-o serie de dueluri din ce în ce mai grele, asemenea nivelurilor de dificultate dintr-un joc video. Foştii iubiţi (şi o iubită) sunt skateboarderi diabolici, rockeri vegetarieni fanatici, o fată cam scorpie şi gemeni identici.

„Crema" actorilor tineri

Eroul filmului, Scott Pilgrim, este jucat de Michael Cera, cunoscut din filme îndrăgite precum „Juno" şi „Super-răi", considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. Interpreta surorii sale este Anna Kendrick, nominalizată la Oscar anul acesta pentru rolul secundar din „Sus, în aer".

Dintre cei şapte foşti iubiţi malefici poate fi recunoscut Brandon Routh, interpretul lui Superman din filmul regizat de Bryan Singer „Superman revine". Prietenul cel mai bun al lui Scott Pilgrim este jucat de Kieran Culkin, fratele mai-cunoscutului actor Macaulay Culkin. Pelicula este o adaptare a unei serii de benzi desenate care poartă acelaşi nume şi a avut, până acum, încasări de 46 de milioane de dolari. Regizorul filmului, tânărul britanic Edgar Wright (36 de ani), este responsabil pentru două pelicule extrem de îndrăgite de public: „Poliţist meseriaş", o parodie a filmelor cu poliţişti, şi „Shaun of the Dead", o parodie romantică a filmelor cu zombi.

12 Noiembrie , în cinematografe

Cinema City Cotroceni: 12.50, 15.10, 17.30, 19.50, 22.10;

Cinema City Sun Plaza: 12.10, 15.10, 17.30, 19.50, 22.10;

Hollywood Multiplex: 13.15, 18.45, 21.15, 23.30;

Movieplex Cinema Plaza
: 13.15, 17.30, 19.45, 22.00.

citeste totul despre: