Ghidul aperitivelor alese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul“ va fi distribuit de mâine împreună cu primul volum al colecţiei „Delicii în bucătărie“ la preţul de 14,99 de lei. Reţete rafinate de aperitive, prezentate într-o grafică de excepţie, vor fi disponibile în primul volum al colecţiei „Delicii în bucătărie“.

Editura Adevărul oferă de mâine cititorilor săi o colecţie de cărţi destinate pasionaţilor de gastronomie. Brioşe cu şuncă şi mozzarela, tartă cu măsline, foietaj cu somon şi spanac sau turtă sărată cu sardele şi roşii sunt doar câteva dintre delicioasele reţete prezente în volumul Aperitive, disponibil de mâine împreună cu ziarul „Adevărul". Cartea are 160 de pagini cu reţete mai simple sau mai complexe însoţite de imagini de cea mai înaltă calitate grafică. Pe lângă acestea, cartea oferă în primele pagini detalii despre ce reprezintă aperitivele, despre tradiţii, mod de prezentare sau sosuri ce pot fi „asortate". Fiecare reţetă este însoţită şi de o sugestie de vin ce poate fi consumat alături de aperitiv.

70 de reţete ilustrate

„Servite în mod obişnuit înainte de masa de prânz ori de cină, aperitivele reprezintă, în realitate, una dintre cele mai eclectice manifestări gastronomice", se spune în carte. Ghidul se adresează atât începătorilor în ale gătitului, cât şi celor care preferă să facă aperitive sofisticate: foie gras cu mandarine caramelizate, millefeuille din piept de gâscă sau sufleu de andive. Cele 13 volume ale colecţiei „Delicii în bucătărie" includ fiecare câte 70 de reţete ilustrate, cu imagini explicative. Cărţile sunt realizate în Italia, pe o hârtie specială şi beneficiază de o excelentă grafică a paginilor.  

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite