Stiri despre tensiune

  136 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Simptomele deficienţei de calciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptomele deficienţei de calciu

  Calciul este un mineral foarte important pentru sănătate, în special pentru sistemul osos, jucând în acelaşi timp şi un rol în menţinerea sub control a greutăţii corporale şi a tensiunii arteriale. Însă sunt foarte mulţi oameni care se confruntă cu deficienţa de calciu care, netratată, poate duce la mai multe afecţiuni.

 • Beneficiile frunzelor de măslin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile frunzelor de măslin

  Despre beneficiile uleiului de măsline pentru sănătate şi frumuseţe ştim deja foarte multe lucruri, însă şi frunzele de măslin sunt la fel de benefice pentru sănătate.

 • De ce apar palpitaţiile cardiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar palpitaţiile cardiace

  Palpitaţiile sunt bătăi anormale ale inimii resimţite ca fiind incomode; inima începe să bată mai repede decât o face în mod normal. Deoarece palpitaţiile pot ascunde probleme de sănătate, iată ce le provoacă şi care sunt pricipalele cauze:

 • Laptele, sursa noastră de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laptele, sursa noastră de sănătate

  Laptele este produsul lactat care nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţia zilnică. Oamenii sunt în cea mai mare parte conştienţi de beneficiile consumului de lapte zilnic, dar ei nu cunosc adevăratele motive pentru care laptele este atât de sănătos.

 • Sfaturi pentru cardiaci. Ce trebuie să facă în zilele caniculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru cardiaci. Ce trebuie să facă în zilele caniculare

  Persoanele care suferă de afecţiuni cardiace trebuie să facă unele modificări în stilul de viaţă vara. Unii se vor simţi mai obosiţi şi epuizaţi în cea mai mare parte a timpului, în timp ce alţii ar putea să sufere complicaţii precum bătăi ale inimii mai accelerate sau respiraţie îngreunată.

 • Ce afecţiuni previne vinul roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afecţiuni previne vinul roşu

  Noile cercetări arată că prin consumul moderat de vin roşu poate fi prevenit accidentul vascular cerebral, diabetul zaharat de tip II şi cancerul. Principalul său ingredient activ, resveratrolul, scade riscul de îmbătrânire celulară şi alte efecte negative cauzate de radicalii liber. În plus, vinul roşu conţine vitamine şi minerale care susţin funcţionarea corectă a sistemelor principale ale organismului.