Stiri despre tendinte

  170 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

  Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

 • INS: Managerii se aşteaptă la creştere a
preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INS: Managerii se aşteaptă la creştere a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni

  O stabilitate a activităţii în industrie şi servicii, o creştere moderată a numărului de salariaţi în servicii şi o majorare a a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul sunt tendinţele în evoluţia activităţii economice în perioada ianuarie - martie 2018 identificate de managerii sondaţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

 • Bretonul, tunsoarea anului 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bretonul, tunsoarea anului 2018

  După un an dominat de tunsori experimentale şi complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturaleţe prin coafuri simple şi nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur şi tehnici de coafare care să pună în evidenţă mişcarea naturală a părului.

 • Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

  Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

 • Bomber
Jacket, un must have în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomber Jacket, un must have în sezonul rece

  Inspiraţiile sunt diverse atunci când îmbrăcăm ţinutele noului sezon. Aşadar, iată un must have ce trebuie să umple anul acesta garderoba ta: Bomber Jacket şi capa de blană.

 • Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO

  Pasionatele modei îşi fac planuri pentru garderoba de primăvară-vară de pe acum, mai ales că se pot inspira din cele prezentate în cadrul săptămânilor modei. Rămâne de văzut ce idei prezentate pe podiumurile de modă se vor regăsi şi în marile lanţuri de magazine. Cele mai mari şanse revin pieselor din tweed, ţinutelor formate din piese elegante şi sport, dar şi celor din piele în combinaţie cu materiale diafane ca tulul, satinul şi mătasea.

 • Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Paris a încheiat şirul prezentărilor colecţiilor pentru primăvara-vara lui 2018. Astfel, următorul sezon fashion va fi unul al imprimeurilor surprinzătoare atât ca mix de nuanţe, cât şi ca modele, de la cele florale la cele grafice, al pieselor şic şi rebele în acelaşi timp, la care se adaugă doza de senzualitate necesară unei garderobe pentru sezonul cald.

 • Moda primăverii vine de la Milano: rock glam, anii ’90 şi piese-fantezie FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda primăverii vine de la Milano: rock glam, anii ’90 şi piese-fantezie FOTO VIDEO

  Colecţiile pentru sezonul de primăvară-vară 2018 prezentate în cadrul Săptămânii de la Milano au conturat un show plin de culoare, feminitate şi imaginaţie. Majoritatea designerilor s-au raportat la moda anilor ’90, iar abundenţa imprimeurilor florale a adus de pe acum primăvara pe catwalk, în cel mai pur stil italian, adică infuzat cu o supradoză de feminitate provocatoare.

 • Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO

  Începutul Săptămânii Modei de la Londra a fost marcat de al cincilea atentat terorist desfăşurat în capitala Marii Britanii în ultimele şase luni, explozia din staţia de metrou Parsons Green, din 15 septembrie. În mod ironic, atenţia lumii a fost împărţită între atentat şi prezentarea noutăţilor pentru moda primăverii şi a verii lui 2018, care pun accent pe culori intense, imprimeuri florale, dar mai ales pe ţinute lejere şi elegante.

 • Vară în dungi verticale, orizontale, colorate sau alb-negu: cum le combinăm cu alte tipuri de imprimeuri FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vară în dungi verticale, orizontale, colorate sau alb-negu: cum le combinăm cu alte tipuri de imprimeuri FOTO

  Cine şi-ar fi imaginat că hainele cu dungi pot fi atât de versatile? Cu siguranţă designerii care au decis că vara aceasta orice femeie pasionată de modă trebuie să includă în garderobă măcar o piesă vestimentară vărgată. Orizontale sau verticale, în zeci de nuanţe sau alb-negru, înguste sau mai late, combinaţiile sunt variate, de la sport la casual sau elegante.

 • Voalete, funde, perle şi detalii negre pentru mireasa anului 2018 FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voalete, funde, perle şi detalii negre pentru mireasa anului 2018 FOTO

  Marile case de modă au anunţat deja cum vor arăta rochiile de mireasă pentru anului viitor, în cadrul Săptămânii Modei la New York şi Madrid. Rochia înfoiată de prinţesă nu mai este de actualitate pentru 2018, locul fiind luat de modelele de tip sirenă sau croite lejer pe linia corpului, din materiale transparente cu aplicaţii argintii sau florale. Ca accesorii revin voaletele, iar perlele sunt purtate în şiraguri peste rochii.