Stiri despre ten

  113 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

  Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

 • Cum previi natural ridurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum previi natural ridurile

  Ridurile nu trebuie să le estompezi după ce încep să devină vizibile, ci trebuie să le previi din timp. Şi prin aplicare de măşti faciale, prin hidratarea pielii şi prin adoptarea unui stil de viaţă, reuşeşti să încetineşti procesul de îmbătrânire, care este inevitabil.

 • Secretele de frumuseţe pe care ţi-ai fi dorit să le ştii mai devreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele de frumuseţe pe care ţi-ai fi dorit să le ştii mai devreme

  Orice femeie are frumuseţea sa naturală, însă trebuie să recunoşti că orice truc este binevenit, în special dacă te ajută să te simţi şi mai bine în pielea ta. Descoperă câteva dintre secretele de frumuseţe care te ajută să economiseşti timp şi bani.

 • Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

  Naturaleţea şi simplitatea au fost dintotdeauna două atribute apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Dacă te-ai săturat să petreci minute în şir în faţa oglinzii şi vrei să îţi laşi pielea să respire, dar în acelaşi timp îţi doreşti să arăţi impecabil, urmează aceste sfaturi.

 • Secretul întineririi tenului tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul întineririi tenului tău

  Un organism sănătos care funcţionează corespunzător se reflectă la suprafaţa pielii tale. Dacă observi că ai pierdut din strălucirea pielii, alege să-ţi accelerezi metabolismul adăugând în dietă aceste alimente.

 • Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

  Majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiunii ale tenului măcar o dată în viaţă. Însă, pentru unele dintre ele, aceste probleme nu se rezolvă niciodată din cauză că nu folosesc corect produsele de machiaj.

 • Cum îţi cureţi corect tenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi cureţi corect tenul

  Femeile îşi doresc să aibă pielea sănătoasă, frumoasă şi curată. Niciuna nu vrea să o vadă afectată de imperfecţiuni sau de semnele de îmbătrânire. Dar, pentru a menţine tegumentul fără nici o imperfecţiune, este important să avem grijă de el în fiecare zi.

 • Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului

  Medicii ne recomandă să conusumăm alimente cât mai naturale şi neprocesate pentru o sănătate de fier. De asemenea, pentru un ten impecabil putem apela la aceleaşi produse naturale pe care le găsim adesea la piaţă, scutind astfel bani frumoşi.

 • Măşti faciale pentru tenul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti faciale pentru tenul gras

  Oamenii care au tenul gras se confruntă frecvent cu probleme, ceea ce înseamnă că acest tip de piele are nevoie de îngrijiri speciale, mai ales vara. Dar pentru reglarea producţiei de sebum şi pentru prevenirea acneei, foarte bune sunt uleiurile esenţiale.

 • Măşti de faţă nutritive din coji de fructe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti de faţă nutritive din coji de fructe

  Cojile de fructe sunt sursă de proteine şi vitamine, substanţe de care pielea are nevoie pentru a se menţine tânără, catifelată şi frumoasă. De la coaja de banană la cea de rodie, ele sunt extrem de benefice şi pot fi folosite foarte uşor în prepararea mai multor măşti de faţă.

 • Argila verde combate acneea şi căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Argila verde combate acneea şi căderea părului

  Dacă te numeri printre persoanele care au probleme cu tenul, părul sau kilogramele în plus şi cauţi un remediu naturist, atunci trebuie să afi despre avantajele consumului de argilă. Indiferent că vrei să scapi de acnee sau să-i redai supleţea corpului şi strălucirea părului, argila verde îţi poate fi de mare ajutor.

 • Sfaturi de îngrijire a tenului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de îngrijire a tenului gras

  Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

 • Ce să nu faci când îţi speli faţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu faci când îţi speli faţa

  Ai spune că nimic nu e mai uşor decât să te speli pe faţă, însă o igienă incorectă a tenului, în ciuda folosirii produselor cosmetice de calitate, permite apariţia unor afecţiuni ale pielii.