ten

  62 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tenul îţi indică de ce boli suferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenul îţi indică de ce boli suferi

  Tenul este un indiciu preţios al stării sănătăţii tale. Dacă apar modificări ale culorii pielii de pe faţă, însoţite de simptome precum ameţeli şi greţuri, ele pot fi semnul unei boli de piele, dar şi a unor afecţiuni interne.

 • 5 alimente care te fac să arăţi obosită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care te fac să arăţi obosită

  Respecţi orele de somn, foloseşti trucuri de machiaj în fiecare dimineaţă înainte să ieşi din casă, însă în loc să ai un aspect fresh, arăţi parcă mai obosită decât în urmă cu nouă ore când ai mers la culcare. Te-ai gândit că acest lucru poate avea legătură cu alimentaţia? Consumate în exces, există alimente care dăunează pielii şi tenului.

 • Prima soluţie micelară pentru
un ten deshidratat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima soluţie micelară pentru un ten deshidratat!

  Bioderma, inventatorul soluţiei micelare, lansează Hydrabio H2O 250 ml, prima soluţie micelară destinată tenului deshidratat, ce îndepărtează machiajul, chiar şi cel rezistent, de pe faţă şi conturul ochilor, hidratează şi reţine apa în piele, calmează şi decongestionează tenul.

 • Cum te ajută lămâia să fii frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută lămâia să fii frumoasă

  În lunile de vară, dacă vrei să te răcoreşti, bea o limonadă rece. Dar, atât pielea, cât şi părul pot beneficia de benficiile lămâii. Iată cum te ajută să arăţi minunat!

 • Întinereşte-ţi tenul cu citrice!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întinereşte-ţi tenul cu citrice!

  Ştiai că dacă amesteci sucul unei lămâi cu un pahar cu apă obţii un excelent tonic pentru ten? Însă din citrice mai poţi prepara o mulţime de reţete de frumuseţe. Câteva ţi le spunem noi!

 • Beneficiile uimitoare ale sărurilor Epsom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uimitoare ale sărurilor Epsom

  Cunoscută şi sub denumirea de sare amară, sarea Epsom este folosită atât în tratarea anumitor afecţiuni, cât şi în numeroase tratamente de înfrumuseţare. Iată care sunt acestea!

 • Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc

  Pe măsură ce trece timpul eşti din ce în ce mai dezamagită de ceea ce vezi în oglindă? Dacă da, atunci este timpul sa-ţi reevaluezi obiceiurile zilnice pentru că unele dintre ele ar putea fi motivul.

 • Soluţii naturale care combat acneea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale care combat acneea

  Boală extrem de complexă, acneea lasă urme nu doar pe piele, ci şi asupra stării emoţionale. Într-adevăr, peridoada critică este adolescenţa, când aproape 75% dintre tineri suferă din cauza ei. Dar nu te gândi că ai scăpat definitiv, dacă ai împlinit 30 sau chiar 40 de ani. Partea plină a paharului este că acneea se tratează, inclusiv pe căi naturale.

 • Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate

  Castraveţii nu au primit atenţia cuvenită până acum, mai ales în comparaţie cu beneficiile asupra sănătăţii ale altor legume. Însă această legumă oferă o combinaţie unică de nutrienţi ce ne ajută să ne menţinem hidrataţi, să scăpăm de toxine şi, de ce nu, să ne împrospăteze tenul, mai ales pielea sensibilă de sub ochi.

 • Stresul afectează tenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul afectează tenul

  Pe lângă faptul că te simţi îngrozitor şi eşti lipsită de energie aproape în fiecare zi, stresul poate face ravagii şi atunci când vine vorba de pielea ta. Iată câteva sfaturi de la experţi.

 • Evită aceste alimente ca să ai un ten frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evită aceste alimente ca să ai un ten frumos

  Te-ai gândit vreodată că problemele tenului apar din cauza câtorva alimente? Dacă vrei să ai un ten curat, frumos şi hidratat, iată ce alimente ar trebui să nu le mai consumi foarte des.

 • 7 informaţii mai puţin cunoscute despre piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 informaţii mai puţin cunoscute despre piele

  Pielea este cel mai mare organ al omului, de aceea este foarte important să ştii cum să ai grijă de ea. În afară de poţiunile zilnice pe care le foloseşti pentru îngrijire, mai sunt foarte multe de aflat despre sănătatea ei şi chiar şi despre indiciile pe care ţi le poate da cu privire la sănătatea organismului tău.

 • Retinolul, secretul tenului catifelat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retinolul, secretul tenului catifelat

  Probabil că ştii deja că retinoul, un derivat al vitaminei A, este nelipsit din compoziţia produselor cosmetice. Însă de ce este atât de recomandat pentru sănătatea pielii?

 • Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, suferă de AD/HD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, suferă de AD/HD

  Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit faptul că suferă de deficit de atenţie/tulburare hiperkinetică (ADHD), o maladie din cauza căreia îi este dificil să îşi menţină puterea de concentrare pe perioade îndelungate.

 • Ceaiuri care-ţi rezolvă problemele tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri care-ţi rezolvă problemele tenului

  Sunt uşor de preparat, conţin substanţe care fac minuni pentru chipul tău şi proprietăţile lor şi-au dovedit eficienţa încă din cele mai vechi timpuri. De aceea, ceaiurile nu trebuie să-ţi lipsească din ritualul de înfrumuseţare.