ten

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evită aceste alimente ca să ai un ten frumos

  Te-ai gândit vreodată că problemele tenului apar din cauza câtorva alimente? Dacă vrei să ai un ten curat, frumos şi hidratat, iată ce alimente ar trebui să nu le mai consumi foarte des.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 informaţii mai puţin cunoscute despre piele

  Pielea este cel mai mare organ al omului, de aceea este foarte important să ştii cum să ai grijă de ea. În afară de poţiunile zilnice pe care le foloseşti pentru îngrijire, mai sunt foarte multe de aflat despre sănătatea ei şi chiar şi despre indiciile pe care ţi le poate da cu privire la sănătatea organismului tău.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retinolul, secretul tenului catifelat

  Probabil că ştii deja că retinoul, un derivat al vitaminei A, este nelipsit din compoziţia produselor cosmetice. Însă de ce este atât de recomandat pentru sănătatea pielii?

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, suferă de AD/HD

  Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit faptul că suferă de deficit de atenţie/tulburare hiperkinetică (ADHD), o maladie din cauza căreia îi este dificil să îşi menţină puterea de concentrare pe perioade îndelungate.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri care-ţi rezolvă problemele tenului

  Sunt uşor de preparat, conţin substanţe care fac minuni pentru chipul tău şi proprietăţile lor şi-au dovedit eficienţa încă din cele mai vechi timpuri. De aceea, ceaiurile nu trebuie să-ţi lipsească din ritualul de înfrumuseţare.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune uleiuri vegetale pentru fiecare tip de piele

  Sophia Loren a dezvăluit că secretul frumuseţii ei la 79 de ani îl reprezintă băile frecvente în ulei de măsline. Dar sunt şi alte tipuri de uleiuri care întreţin frumuseţea şi strălucirea pielii, întârziind semnele îmbătrânirii.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 greşeli alimentare care îţi distrug tenul

  Toţi banii cheltuiţi pe produse cosmetice care ne scapă de acnee, de riduri sau de alte probleme cu pielea ar putea fi mai bine cheltuiţi pe o dietă sănătoasă care să aibă grijă şi de tenul nostru.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi alegi cerceii în funcţie de forma feţei

  Micile detalii pot face diferenţa atunci când o femeie îşi doreşte să arate ca scoasă din cutie. Atunci când sunt aleşi în mod corect, cercerii scot în evidenţă calităţile fizice ale posesoarei.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Îţi poţi da seama care dintre gemenii identici este fumător?

  Nu de puţine ori, în ultimii ani, specialiştii au atras atenţia cu privire la îmbătrânirea prematură a pielii provocată de fumat. Dar un studiu recent arată, cât de evident se poate, prin studii pe gemeni identici, în ce măsură ţigările afectează tenul.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mierea - tratament dulce pentru ten

  Licoarea magică a stupilor, mierea nu trebuie să lipsească din reţetele de înfrumuseţare. Ea conţine substanţe nutritive care hidratează şi menţin pielea catifelată timp îndelungat.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci metode de încetinire a procesului de îmbătrânire

  Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de hidratare al pielii scade, iar tenul devine mai sensibil. Pentru a ne păstra aspectul tânăr şi pentru a încetini procesul de îmbătrânire este necesar să urmăm cel puţin cinci metode de bază.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Fumător sau nefumător? Cum se vede consumul de tutun pe faţă şi în corp

  Încă din primele clipe de inhalat fumul toxic al ţigărilor, întreg organismul se modifică. Iar în timp, procesele de îmbătrânire sunt date pe repede-înainte şi toate funcţiile sunt date peste cap. Societatea Oncologică din Finlanda a realizat o infografie interactivă care prezintă cât se poate de clar diferenţele de aspect şi de sănătate dintre fumători şi nefumători.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive alimente pentru tenul tău

  Cu toţii am auzit de beneficiile pe care anumite fructe şi legume (morcovul, avocato şi cele colorate, în general) le au pentru ten, dar nu ştim mai nimic despre alimentele care fac rău pielii.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomniile de vară, de două ori mai dăunătoare pentru ten

  Somnul insuficient grăbeşte îmbătrânirea pielii, la fel şi expunerea la soare, confirmă studiile. De altfel, este suficientă o singură noapte albă sau cu numai câteva ore de somn pentru ca semnele să se vadă pe faţă.