Stiri despre ten

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului

  Medicii ne recomandă să conusumăm alimente cât mai naturale şi neprocesate pentru o sănătate de fier. De asemenea, pentru un ten impecabil putem apela la aceleaşi produse naturale pe care le găsim adesea la piaţă, scutind astfel bani frumoşi.

 • Măşti faciale pentru tenul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti faciale pentru tenul gras

  Oamenii care au tenul gras se confruntă frecvent cu probleme, ceea ce înseamnă că acest tip de piele are nevoie de îngrijiri speciale, mai ales vara. Dar pentru reglarea producţiei de sebum şi pentru prevenirea acneei, foarte bune sunt uleiurile esenţiale.

 • Măşti de faţă nutritive din coji de fructe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti de faţă nutritive din coji de fructe

  Cojile de fructe sunt sursă de proteine şi vitamine, substanţe de care pielea are nevoie pentru a se menţine tânără, catifelată şi frumoasă. De la coaja de banană la cea de rodie, ele sunt extrem de benefice şi pot fi folosite foarte uşor în prepararea mai multor măşti de faţă.

 • Argila verde combate acneea şi căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Argila verde combate acneea şi căderea părului

  Dacă te numeri printre persoanele care au probleme cu tenul, părul sau kilogramele în plus şi cauţi un remediu naturist, atunci trebuie să afi despre avantajele consumului de argilă. Indiferent că vrei să scapi de acnee sau să-i redai supleţea corpului şi strălucirea părului, argila verde îţi poate fi de mare ajutor.

 • Sfaturi de îngrijire a tenului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de îngrijire a tenului gras

  Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

 • Ce să nu faci când îţi speli faţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu faci când îţi speli faţa

  Ai spune că nimic nu e mai uşor decât să te speli pe faţă, însă o igienă incorectă a tenului, în ciuda folosirii produselor cosmetice de calitate, permite apariţia unor afecţiuni ale pielii.

 • De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă

  Gheaţa este uimitoare, deoarece există atât de multe lucruri pe care le poţi face cu ea. Dar ştiai că poate fi folosită pe faţă şi că funcţionează mult mai bine decât cele mai multe tratamente de lux?

 • Fructele care ne ajută să avem un ten strălucitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care ne ajută să avem un ten strălucitor

  Fructele sunt importante şi de cele mai multe ori fac minuni pentru piele. Secretul unui ten strălucitor stă întotdeauna într-o alimentaţie bogată, care conţine acizi graşi, vitamine, antioxidanţi, dar şi minerale.

 • Ce ţi se poate întâmpla dacă renunţi la machiaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ţi se poate întâmpla dacă renunţi la machiaj

  De mâine ai de gând să nu-ţi mai conturezi ochii şi să nu mai foloseşti produse de machiaj? Ar fi bine să nu faci trecerea brusc, pentru că nu doar aspectul fizic va avea de suferit, ci şi psihicul. Treptat, vei învăţa să-ţi redescoperi frumuseţea naturală.

 • Care sunt nevoile speciale ale pielii toamna şi cum ne putem întineri tenul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt nevoile speciale ale pielii toamna şi cum ne putem întineri tenul?

  În multe cazuri, agresiunea solară de peste vară a lăsat semne pe piele. În plus, odată cu venirea toamnei, tenul are nevoie de îngrijiri speciale. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live de la ora 15.00 să ne ofere trucuri pentru a ne întineri pielea toamna aceasta.