Stiri despre ten

  132 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şampania, bună pentru păr şi ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şampania, bună pentru păr şi ten

  Şampania este băutura care nu lipseşte de la evenimentele importante. Dar ceea ce multe femei nu ştiu este că şampania este minunată pentru păr şi piele. Există mai multe tratamente de înfrumuseţare pe bază de şampanie, care sunt simple şi uşor de preparat iar azi îţi vom da câteva exemple.

 • Scapă de părul facial cu suc de cartofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de părul facial cu suc de cartofi

  Creşterea firelor de păr deasupra buzei superioare reprezintă un lucru firesc, pe care îl poţi diminua dacă ai grijă de câteva lucruri. Acum, ai alternative naturale, pe care le poţi pune în aplicare cu succes şi acasă!

 • Ce nu trebuie să faci după un tratament cosmetic la salon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu trebuie să faci după un tratament cosmetic la salon

  Dacă urmezi o schemă de tratament pentru anumite afecţiuni ale tenului la un salon de cosmetică, trebuie să ştii că este indicat să te abţii de la anumite obiceiuri odată ce ai ieşit din salon!

 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.

 • Cele mai nocive mituri
despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive mituri despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevărul Live

  Industria frumuseţii valorează miliarde de euro, iar informaţiile de pe internet, din reclamele de la televizor şi de la persoane fără pregătire medicală sunt atât de variate, încât e greu să ne orientăm corect în ceea ce priveşte îngrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere îndrumările de bază pentru un ten fără probleme.

 • Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire

  Una dintre cele mai frecvente măsuri luate atunci când vine vorba de încetinirea îmbătrânirii pielii este utilizarea protecţiei solare. Cu toate acestea, specialiştii sunt de părere că există factori mai importanţi care pot influenţa acest proces.

 • Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale

  Ridurile de expresie sunt primele care devin vizibile în urma procesului de îmbătrânire. Atât liniile fine, cât şi ridurile pot fi combătute cu produse care sporesc nivelul de îngrijire a pielii. Unele dintre cele mai eficiente sunt uleiurile esenţiale.

 • Cu această mască obţii un efect natural de botox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu această mască obţii un efect natural de botox

  Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti aspectul tenului şi te-ai gândit la celebrul botox, află cum poţi să obţii acelaşi efect cu bani mai puţini şi chiar la tine acasă!

 • 4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului

  Tehnica de întinerire cu gheaţă a fost folosită la început în saloane şi în centrele de înfrumuseţare. Femeile au constatat că aceasta îmbunătăţeşte calitatea pielii în mod vizibil, de aceea au început să o folosească şi acasă. Iată la ce ajută!