Stiri despre ten

  127 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.

 • Cele mai nocive mituri
despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive mituri despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevărul Live

  Industria frumuseţii valorează miliarde de euro, iar informaţiile de pe internet, din reclamele de la televizor şi de la persoane fără pregătire medicală sunt atât de variate, încât e greu să ne orientăm corect în ceea ce priveşte îngrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere îndrumările de bază pentru un ten fără probleme.

 • Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire

  Una dintre cele mai frecvente măsuri luate atunci când vine vorba de încetinirea îmbătrânirii pielii este utilizarea protecţiei solare. Cu toate acestea, specialiştii sunt de părere că există factori mai importanţi care pot influenţa acest proces.

 • Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale

  Ridurile de expresie sunt primele care devin vizibile în urma procesului de îmbătrânire. Atât liniile fine, cât şi ridurile pot fi combătute cu produse care sporesc nivelul de îngrijire a pielii. Unele dintre cele mai eficiente sunt uleiurile esenţiale.

 • Cu această mască obţii un efect natural de botox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu această mască obţii un efect natural de botox

  Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti aspectul tenului şi te-ai gândit la celebrul botox, află cum poţi să obţii acelaşi efect cu bani mai puţini şi chiar la tine acasă!

 • 4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului

  Tehnica de întinerire cu gheaţă a fost folosită la început în saloane şi în centrele de înfrumuseţare. Femeile au constatat că aceasta îmbunătăţeşte calitatea pielii în mod vizibil, de aceea au început să o folosească şi acasă. Iată la ce ajută!

 • Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

 • Cele mai hidratante măşti pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai hidratante măşti pentru piele

  Datorită vitaminelor A şi C, mineralelor şi proprietăţilor pe care le conţine, castravetele hidratează, catifelează şi calmează tegumentul. În plus, castravetele este ingredientul must-have din foarte multe produse destinate îngrijirii pielii.

 • Cele mai eficiente măşti antirid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente măşti antirid

  Ridurile sunt principalul semn al îmbătrânirii pielii, iar persoanele care au tenul uscat se confruntă cu această problemă estetică mai devreme, comparativ cu cele care au tenul gras sau normal. Dar, pentru ca tegumentul să-şi păstreze elasticitatea şi ridurile să fie prevenite, ar trebui să începi să aplici măşti antirid.

 • Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

  Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

 • Cum previi natural ridurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum previi natural ridurile

  Ridurile nu trebuie să le estompezi după ce încep să devină vizibile, ci trebuie să le previi din timp. Şi prin aplicare de măşti faciale, prin hidratarea pielii şi prin adoptarea unui stil de viaţă, reuşeşti să încetineşti procesul de îmbătrânire, care este inevitabil.