Stiri despre ten

  120 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu această mască obţii un efect natural de botox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu această mască obţii un efect natural de botox

  Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti aspectul tenului şi te-ai gândit la celebrul botox, află cum poţi să obţii acelaşi efect cu bani mai puţini şi chiar la tine acasă!

 • 4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 beneficii uimitoare ale compreselor cu gheaţă asupra tenului

  Tehnica de întinerire cu gheaţă a fost folosită la început în saloane şi în centrele de înfrumuseţare. Femeile au constatat că aceasta îmbunătăţeşte calitatea pielii în mod vizibil, de aceea au început să o folosească şi acasă. Iată la ce ajută!

 • Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

 • Cele mai hidratante măşti pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai hidratante măşti pentru piele

  Datorită vitaminelor A şi C, mineralelor şi proprietăţilor pe care le conţine, castravetele hidratează, catifelează şi calmează tegumentul. În plus, castravetele este ingredientul must-have din foarte multe produse destinate îngrijirii pielii.

 • Cele mai eficiente măşti antirid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente măşti antirid

  Ridurile sunt principalul semn al îmbătrânirii pielii, iar persoanele care au tenul uscat se confruntă cu această problemă estetică mai devreme, comparativ cu cele care au tenul gras sau normal. Dar, pentru ca tegumentul să-şi păstreze elasticitatea şi ridurile să fie prevenite, ar trebui să începi să aplici măşti antirid.

 • Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

  Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

 • Cum previi natural ridurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum previi natural ridurile

  Ridurile nu trebuie să le estompezi după ce încep să devină vizibile, ci trebuie să le previi din timp. Şi prin aplicare de măşti faciale, prin hidratarea pielii şi prin adoptarea unui stil de viaţă, reuşeşti să încetineşti procesul de îmbătrânire, care este inevitabil.

 • Secretele de frumuseţe pe care ţi-ai fi dorit să le ştii mai devreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele de frumuseţe pe care ţi-ai fi dorit să le ştii mai devreme

  Orice femeie are frumuseţea sa naturală, însă trebuie să recunoşti că orice truc este binevenit, în special dacă te ajută să te simţi şi mai bine în pielea ta. Descoperă câteva dintre secretele de frumuseţe care te ajută să economiseşti timp şi bani.

 • Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

  Naturaleţea şi simplitatea au fost dintotdeauna două atribute apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Dacă te-ai săturat să petreci minute în şir în faţa oglinzii şi vrei să îţi laşi pielea să respire, dar în acelaşi timp îţi doreşti să arăţi impecabil, urmează aceste sfaturi.

 • Secretul întineririi tenului tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul întineririi tenului tău

  Un organism sănătos care funcţionează corespunzător se reflectă la suprafaţa pielii tale. Dacă observi că ai pierdut din strălucirea pielii, alege să-ţi accelerezi metabolismul adăugând în dietă aceste alimente.

 • Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

  Majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiunii ale tenului măcar o dată în viaţă. Însă, pentru unele dintre ele, aceste probleme nu se rezolvă niciodată din cauză că nu folosesc corect produsele de machiaj.

 • Cum îţi cureţi corect tenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi cureţi corect tenul

  Femeile îşi doresc să aibă pielea sănătoasă, frumoasă şi curată. Niciuna nu vrea să o vadă afectată de imperfecţiuni sau de semnele de îmbătrânire. Dar, pentru a menţine tegumentul fără nici o imperfecţiune, este important să avem grijă de el în fiecare zi.

 • Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului

  Medicii ne recomandă să conusumăm alimente cât mai naturale şi neprocesate pentru o sănătate de fier. De asemenea, pentru un ten impecabil putem apela la aceleaşi produse naturale pe care le găsim adesea la piaţă, scutind astfel bani frumoşi.

 • Măşti faciale pentru tenul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti faciale pentru tenul gras

  Oamenii care au tenul gras se confruntă frecvent cu probleme, ceea ce înseamnă că acest tip de piele are nevoie de îngrijiri speciale, mai ales vara. Dar pentru reglarea producţiei de sebum şi pentru prevenirea acneei, foarte bune sunt uleiurile esenţiale.