ten

  70 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să scapi de petele maronii de pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de petele maronii de pe faţă

  Petele maronii care apar la nivelul feţei pot fi un semn al dereglărilor hormonale, a alimentaţiei sărace în nutrienţi, fie indică existenţa unei afecţiuni. De cele mai multe ori ele sunt o consecinţă a expunerii pielii la soare.

 • Cum puteţi scăpa de cearcăne şi de pungile de sub ochi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum puteţi scăpa de cearcăne şi de pungile de sub ochi

  Pentru unii ereditare, pentru alţii efect al îmbătrânirii, oboselii, stresului, slăbitului sau alimentaţiei dezechilibrate, cearcănele sunt de cele mai multe ori un motiv de frustrare pentru cei care nu pot scăpa de ele, orice ar face.

 • Uimitoarele beneficii ale roşiilor pentru organismul uman - recomandările medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uimitoarele beneficii ale roşiilor pentru organismul uman - recomandările medicilor

  Roşiile sunt aliat în lupta împotriva cancerului, scad riscul îmbolnăvirii de inimă şi reduc colesterolul. Excelent detoxifiant, leguma ajută la scăderea în greutate şi la menţinerea sănătăţii tenului. Bulionul sau sucul de roşii fiert este la fel de benefic pentru sănătate ca leguma crudă, întrucât roşia îşi menţine proprietăţile nutriţionale după fierbere.

 • Tenul îţi indică de ce boli suferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenul îţi indică de ce boli suferi

  Tenul este un indiciu preţios al stării sănătăţii tale. Dacă apar modificări ale culorii pielii de pe faţă, însoţite de simptome precum ameţeli şi greţuri, ele pot fi semnul unei boli de piele, dar şi a unor afecţiuni interne.

 • 5 alimente care te fac să arăţi obosită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care te fac să arăţi obosită

  Respecţi orele de somn, foloseşti trucuri de machiaj în fiecare dimineaţă înainte să ieşi din casă, însă în loc să ai un aspect fresh, arăţi parcă mai obosită decât în urmă cu nouă ore când ai mers la culcare. Te-ai gândit că acest lucru poate avea legătură cu alimentaţia? Consumate în exces, există alimente care dăunează pielii şi tenului.

 • Prima soluţie micelară pentru
un ten deshidratat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima soluţie micelară pentru un ten deshidratat!

  Bioderma, inventatorul soluţiei micelare, lansează Hydrabio H2O 250 ml, prima soluţie micelară destinată tenului deshidratat, ce îndepărtează machiajul, chiar şi cel rezistent, de pe faţă şi conturul ochilor, hidratează şi reţine apa în piele, calmează şi decongestionează tenul.

 • Cum te ajută lămâia să fii frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută lămâia să fii frumoasă

  În lunile de vară, dacă vrei să te răcoreşti, bea o limonadă rece. Dar, atât pielea, cât şi părul pot beneficia de benficiile lămâii. Iată cum te ajută să arăţi minunat!

 • Întinereşte-ţi tenul cu citrice!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întinereşte-ţi tenul cu citrice!

  Ştiai că dacă amesteci sucul unei lămâi cu un pahar cu apă obţii un excelent tonic pentru ten? Însă din citrice mai poţi prepara o mulţime de reţete de frumuseţe. Câteva ţi le spunem noi!

 • Beneficiile uimitoare ale sărurilor Epsom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uimitoare ale sărurilor Epsom

  Cunoscută şi sub denumirea de sare amară, sarea Epsom este folosită atât în tratarea anumitor afecţiuni, cât şi în numeroase tratamente de înfrumuseţare. Iată care sunt acestea!

 • Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc

  Pe măsură ce trece timpul eşti din ce în ce mai dezamagită de ceea ce vezi în oglindă? Dacă da, atunci este timpul sa-ţi reevaluezi obiceiurile zilnice pentru că unele dintre ele ar putea fi motivul.