Stiri despre tariceanu

  190 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine câştigă prin
desecretizarea arhivelor SIPA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine câştigă prin desecretizarea arhivelor SIPA

  Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va desecretiza arhivele Serviciului Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), în care sunt stocate dosarele tuturor magistraţilor din România. Specialiştii în drept atrag atenţia că desecretizarea acestor dosare ar putea declanşa un scandal imens.

 • La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului

  Am avut plăcerea să interacţionez astăzi cu Statul român. Pentru a-mi obţine cazierul judiciar pe care tot El mi-l cere ca să mă verifice. Parcă aş fi la Judecata de Apoi.

 • Politică,
golănie şi pupat pe creştet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică, golănie şi pupat pe creştet

  Au apărut în vremea din urmă o serie de articole de presă extrem de critice la adresa unor oameni politici români, unii dintre ei chiar deţinători de înalte funcţii şi mari dregătorii în ierarhia statului român.

 • Emil
Constantinescu - Omul-farsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Constantinescu - Omul-farsă

  Găsesc într-unul dintre comentariile politice ale lui Mircea Cărtărescu reunite între copertele recent apărutului volum Peisaj după isterie (Editura Humanitas, Bucureşti, 2017) o interesantă, stimulatoare observaţie.

 • UPDATE Decizia privind revocarea lui Mişu Negriţoiu de la conducerea ASF se amână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Decizia privind revocarea lui Mişu Negriţoiu de la conducerea ASF se amână

  Parlamentul a amânat pentru joi decizia de revocare a lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), din lipsă de cvorum. Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda, anunţase, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite, că votul va avea loc marţi.

 • Lumea lui Belea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea lui Belea

  Primesc destul de des sfaturi că ar trebui să mă cenzurez sau să îmi schimb stilul de a scrie şi de a vorbi acuşica, că am ajuns persoană publică. Dincolo de faptul că nu cred că sunt persoană publică şi nici nu îmi doresc să devin, mi se pare că nevoia noastră de a avea persoane publice care respectă nişte standarde deloc realiste a dus la o constantă suprareprezentare a sociopaţilor în elitele noastre.

 • Cine
conduce România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine conduce România?

  Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, SRI, DNA, Antena 3, SIE, Masoneria, UE, Serviciile, Rusia, SUA, Parlamentul. Cine conduce România?

 • Tăriceanu: Cioloş vrea să vândă iluzia că dacă aplaudăm toate deciziile luate de Bruxelles vom primi un loc mai în faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Cioloş vrea să vândă iluzia că dacă aplaudăm toate deciziile luate de Bruxelles vom primi un loc mai în faţă

  Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după ce fostul premier Dacian Cioloş a afirmat despre el că ”se duce la Bruxelles să se plangă de aşa-zise derapaje ale justiţiei”, că ”unii oameni politici acţionează din convingerea că este mai bine să fii slugă la un stăpân generos, decât să stai pe propriile picioare”, Cioloş dorind ”să vândă” românilor iluzia „că dacă aplaudăm deciziile luate de la Bruxelles, vom primi un loc mai în faţă”.

 • Tăriceanu: Dacă ministrul Justiţiei ar fi iniţiat revocarea procurorilor-şefi, s-ar fi declanşat o criză politică uriaşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Dacă ministrul Justiţiei ar fi iniţiat revocarea procurorilor-şefi, s-ar fi declanşat o criză politică uriaşă

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, joi, la Antena 3, că revocarea şefilor de Parchete la iniţiativa ministrului de Justiţie, Tudorel Toader ar fi declanşat o criză politică de amploare, Tăriceanu apreciind faptul că Toader a avut curajul să recurgă la o procedură de evaluare a procurorilor-şefi.

 • Demnitari de
azi ce îl concurează pe antologicul Zăroni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demnitari de azi ce îl concurează pe antologicul Zăroni

  Urmărind contraperformanţele lingvistice înregistrate săptămâna trecută de ministrul Muncii din guvernul PSD-ALDE, doamna Lia-Olguţa Vasilescu, gândul m-a dus la o poveste care a făcut furori în vremea comunistă.

 • Decizia CCR în disputa
„Tăriceanu-DNA” îi „imunizează“ pe miniştri în faţa legii. Ce alte efecte are hotărârea Curţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decizia CCR în disputa „Tăriceanu-DNA” îi „imunizează“ pe miniştri în faţa legii. Ce alte efecte are hotărârea Curţii

  Curtea Constituţională, sesizată de preşedintele Senatului, a constatat un conflict constituţional între Guvern şi Ministerul Public, generat de faptul că DNA a început anchetarea modului în care a fost elaborată Ordonanţa de Urgenţă nr. 13/2017 de modificare a Codurilor penale. Experţii consultaţi de „Adevărul” spun că CCR şi-a depăşit atribuţiile atunci cînd a stabilit cum trebuia DNA să încadreze corect faptele.

 • O sinecură
pentru dl. Emil Constantinescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sinecură pentru dl. Emil Constantinescu

  La începutul săptămânii, Senatul României a adoptat cu majoritate de voturi un proiect de lege al cărui rost ar fi acela de a crea condiţiile în vederea înfiinţării Institututului de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului.

 • Un
document ce se anunţă a fi cu valoare de întrebuinţare zero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un document ce se anunţă a fi cu valoare de întrebuinţare zero

  Te miri şi te cruceşti nu alta când afli cu ce îşi mai pierd vremea complet aiurea parlamentarii României. Bunăoară, dacă e să îi dăm crezare preşedintelui Senatului, dl. Călin Popescu-Tăriceanu, în cursul acestei săptămâni ar urma să fie adoptată o Declaraţie al cărei rost ar fi acela de a reafirma rolul şi prestigiul Parlamentului României.