Stiri despre tariceanu

  204 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fundătura Vişegrad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fundătura Vişegrad

  Vlad Ţepeş a fost închis, vreme de 12 ani, în cetatea Vişegrad, de către Matei Corvin, căruia se dusese să-i ceară ajutorul. Se împlinesc 555 de ani de la căderea voievodului – încolţit de turci, trădat de boieri şi detronat de propriul frate, pentru a fi, în cele din urmă, întemniţat de către ultimul său aliat. Şi astăzi, pentru români, zidul Vişegradului rămâne un loc bun de dat de capul.

 • Statul paralel
există! Ce forţe sunt în spatele lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul paralel există! Ce forţe sunt în spatele lui

  Este prima oară când sunt de acord cu un Liviu Dragnea. Statul paralel există! În ciuda faptului că preşedintele Klaus Iohannis neagă existenţa lui, acest Stat paralel există şi are în spate forţe capabile să schimbe lucrurile în România.

 • Guvernul se dezice de legile Justiţiei. Tăriceanu: Vor fi promovate prin iniţiativă parlamentară. Luni sesizez CCR pe dosarul Belina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul se dezice de legile Justiţiei. Tăriceanu: Vor fi promovate prin iniţiativă parlamentară. Luni sesizez CCR pe dosarul Belina

  Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au stabilit că legile Justiţiei, scrise de Tudorel Toader, vor fi promovate de Parlament, şi nu de Guvern, aşa cum se stabilise iniţial. Practic, Mihai Tudose nu vrea să fie asociat cu proiectele care au strânit deja un val de critici în societate. De asemenea, Tăriceanu a anunţat că luni va sesiza CCR pe dosarul Belina, care îl vizează indirect şi pe Liviu Dragnea.

 • Doi bolşevici:
Dragnea şi Tăriceanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi bolşevici: Dragnea şi Tăriceanu

  E simplu de explicat de ce i-am făcut bolşevici pe cei doi „stimabili“ politicieni dâmboviţeni. La jumătatea anilor ʼ40,  comuniştii români dădeau vina pentru majorarea preţurilor pe speculatori, pe străinii de neam şi ţară care doreau să distrugă România.

 • CCR dezbate marţi sesizările lui Dragnea şi Tăriceanu prin care cer obligarea lui Kovesi să răspundă dacă a fost sau nu acasă la Oprea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCR dezbate marţi sesizările lui Dragnea şi Tăriceanu prin care cer obligarea lui Kovesi să răspundă dacă a fost sau nu acasă la Oprea

  Curtea Constituţională (CCR) dezbate marţi, de la ora 12:00 sesizările formulate de preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, prin care cei doi cer ca şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, să fie obligată să răspundă la întrebarea dacă a fost sau nu acasă la Gabriel Oprea în seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009.

 • Tăriceanu, despre dosarul „Belina“: „Poate să vină şi mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu, despre dosarul „Belina“: „Poate să vină şi mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern“

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că dosarele instrumentate unor miniştri din guvernul Tudose reprezintă o tentativă de abatere a atenţiei de la problemele din DNA şi de decredibilizare a coaliţiei de guvernare. Acest lucru nu se va reuşi, însă, iar asta pentru că majoritatea guvernamentală este solidă, a mai declarat preşedintele ALDE.

 • Capcanele UDMR-ului
din legea utilizării limbii maghiare în administraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcanele UDMR-ului din legea utilizării limbii maghiare în administraţie

  Dispus la orice compromis pentru a-l demite pe Grindeanu, Liviu Dragnea a acceptat cererile UDMR-ului de a adopta câteva legi în Parlament favorabile maghiarilor, printre care şi o lege despre utilizarea limbii maghiare în administraţie. Textul propus de UDMR conţine însă câteva capcane, care vor costa viitoarele guvernări. Atenţie la terminologia folosită de UDMR în legile pe care le promovează!

 • Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu şi turma PSD-ALDE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu şi turma PSD-ALDE

  „Este mai bine să mergi singur decât să mergi cu turma într-o direcţie greşită”, cugeta Diane Grant, dramaturg şi scenarist american, câştigător al unui important premiu la prestigiosul Festival Internaţional de Film de la Cannes.

 • Conferinţa
de presă a premierului Grindeanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conferinţa de presă a premierului Grindeanu

  Deloc întâmplător mi-am luat în textul publicat ieri, miercuri, 14 iunie, la ora 21.17, o seamă de măsuri prin care doream să subliniez câteva lucruri.

 • Tăriceanu
- unde dai şi unde crapă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu - unde dai şi unde crapă!

  Nu s-au putut putut abţine să nu comenteze, mai corect spus să se afle în treabă şi să debiteze vorbe de o cruntă, de o ucigătoare banalitate despre vizita preşedintelui Iohannis în SUA domnii Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu.

 • Tăriceanu: Refuzul lui Kövesi de a veni la comisia de anchetă este o recunoaştere involuntară că a fost la celebra întâlnire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Refuzul lui Kövesi de a veni la comisia de anchetă este o recunoaştere involuntară că a fost la celebra întâlnire

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a acuzat-o, joi, pe Laura Codruţa Kövesi că sfidează Parlamentul prin refuzul ei de a fi audiată la comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, Tăriceanu apreciind că refuzul reprezintă o recunoaştere a participării procurorului general de atunci la întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea, relatată de către jurnalistul Dan Andronic.

 • Cine câştigă prin
desecretizarea arhivelor SIPA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine câştigă prin desecretizarea arhivelor SIPA

  Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va desecretiza arhivele Serviciului Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), în care sunt stocate dosarele tuturor magistraţilor din România. Specialiştii în drept atrag atenţia că desecretizarea acestor dosare ar putea declanşa un scandal imens.

 • La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului

  Am avut plăcerea să interacţionez astăzi cu Statul român. Pentru a-mi obţine cazierul judiciar pe care tot El mi-l cere ca să mă verifice. Parcă aş fi la Judecata de Apoi.