Stiri despre tariceanu

  197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tăriceanu, despre dosarul „Belina“: „Poate să vină şi mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu, despre dosarul „Belina“: „Poate să vină şi mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern“

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că dosarele instrumentate unor miniştri din guvernul Tudose reprezintă o tentativă de abatere a atenţiei de la problemele din DNA şi de decredibilizare a coaliţiei de guvernare. Acest lucru nu se va reuşi, însă, iar asta pentru că majoritatea guvernamentală este solidă, a mai declarat preşedintele ALDE.

 • Capcanele UDMR-ului
din legea utilizării limbii maghiare în administraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcanele UDMR-ului din legea utilizării limbii maghiare în administraţie

  Dispus la orice compromis pentru a-l demite pe Grindeanu, Liviu Dragnea a acceptat cererile UDMR-ului de a adopta câteva legi în Parlament favorabile maghiarilor, printre care şi o lege despre utilizarea limbii maghiare în administraţie. Textul propus de UDMR conţine însă câteva capcane, care vor costa viitoarele guvernări. Atenţie la terminologia folosită de UDMR în legile pe care le promovează!

 • Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu şi turma PSD-ALDE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu şi turma PSD-ALDE

  „Este mai bine să mergi singur decât să mergi cu turma într-o direcţie greşită”, cugeta Diane Grant, dramaturg şi scenarist american, câştigător al unui important premiu la prestigiosul Festival Internaţional de Film de la Cannes.

 • Conferinţa
de presă a premierului Grindeanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conferinţa de presă a premierului Grindeanu

  Deloc întâmplător mi-am luat în textul publicat ieri, miercuri, 14 iunie, la ora 21.17, o seamă de măsuri prin care doream să subliniez câteva lucruri.

 • Tăriceanu
- unde dai şi unde crapă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu - unde dai şi unde crapă!

  Nu s-au putut putut abţine să nu comenteze, mai corect spus să se afle în treabă şi să debiteze vorbe de o cruntă, de o ucigătoare banalitate despre vizita preşedintelui Iohannis în SUA domnii Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu.

 • Tăriceanu: Refuzul lui Kövesi de a veni la comisia de anchetă este o recunoaştere involuntară că a fost la celebra întâlnire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Refuzul lui Kövesi de a veni la comisia de anchetă este o recunoaştere involuntară că a fost la celebra întâlnire

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a acuzat-o, joi, pe Laura Codruţa Kövesi că sfidează Parlamentul prin refuzul ei de a fi audiată la comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, Tăriceanu apreciind că refuzul reprezintă o recunoaştere a participării procurorului general de atunci la întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea, relatată de către jurnalistul Dan Andronic.

 • Cine câştigă prin
desecretizarea arhivelor SIPA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine câştigă prin desecretizarea arhivelor SIPA

  Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va desecretiza arhivele Serviciului Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), în care sunt stocate dosarele tuturor magistraţilor din România. Specialiştii în drept atrag atenţia că desecretizarea acestor dosare ar putea declanşa un scandal imens.

 • La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Ghişeul Statului ca la Poarta Raiului

  Am avut plăcerea să interacţionez astăzi cu Statul român. Pentru a-mi obţine cazierul judiciar pe care tot El mi-l cere ca să mă verifice. Parcă aş fi la Judecata de Apoi.

 • Politică,
golănie şi pupat pe creştet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică, golănie şi pupat pe creştet

  Au apărut în vremea din urmă o serie de articole de presă extrem de critice la adresa unor oameni politici români, unii dintre ei chiar deţinători de înalte funcţii şi mari dregătorii în ierarhia statului român.

 • Emil
Constantinescu - Omul-farsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Constantinescu - Omul-farsă

  Găsesc într-unul dintre comentariile politice ale lui Mircea Cărtărescu reunite între copertele recent apărutului volum Peisaj după isterie (Editura Humanitas, Bucureşti, 2017) o interesantă, stimulatoare observaţie.

 • UPDATE Decizia privind revocarea lui Mişu Negriţoiu de la conducerea ASF se amână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Decizia privind revocarea lui Mişu Negriţoiu de la conducerea ASF se amână

  Parlamentul a amânat pentru joi decizia de revocare a lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), din lipsă de cvorum. Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda, anunţase, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite, că votul va avea loc marţi.

 • Lumea lui Belea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea lui Belea

  Primesc destul de des sfaturi că ar trebui să mă cenzurez sau să îmi schimb stilul de a scrie şi de a vorbi acuşica, că am ajuns persoană publică. Dincolo de faptul că nu cred că sunt persoană publică şi nici nu îmi doresc să devin, mi se pare că nevoia noastră de a avea persoane publice care respectă nişte standarde deloc realiste a dus la o constantă suprareprezentare a sociopaţilor în elitele noastre.

 • Cine
conduce România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine conduce România?

  Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, SRI, DNA, Antena 3, SIE, Masoneria, UE, Serviciile, Rusia, SUA, Parlamentul. Cine conduce România?

 • Tăriceanu: Cioloş vrea să vândă iluzia că dacă aplaudăm toate deciziile luate de Bruxelles vom primi un loc mai în faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Cioloş vrea să vândă iluzia că dacă aplaudăm toate deciziile luate de Bruxelles vom primi un loc mai în faţă

  Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după ce fostul premier Dacian Cioloş a afirmat despre el că ”se duce la Bruxelles să se plangă de aşa-zise derapaje ale justiţiei”, că ”unii oameni politici acţionează din convingerea că este mai bine să fii slugă la un stăpân generos, decât să stai pe propriile picioare”, Cioloş dorind ”să vândă” românilor iluzia „că dacă aplaudăm deciziile luate de la Bruxelles, vom primi un loc mai în faţă”.

 • Tăriceanu: Dacă ministrul Justiţiei ar fi iniţiat revocarea procurorilor-şefi, s-ar fi declanşat o criză politică uriaşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Dacă ministrul Justiţiei ar fi iniţiat revocarea procurorilor-şefi, s-ar fi declanşat o criză politică uriaşă

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, joi, la Antena 3, că revocarea şefilor de Parchete la iniţiativa ministrului de Justiţie, Tudorel Toader ar fi declanşat o criză politică de amploare, Tăriceanu apreciind faptul că Toader a avut curajul să recurgă la o procedură de evaluare a procurorilor-şefi.