Stiri despre suv

  127 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Dacia Duster - Toate informaţiile pe care le ştim despre a doua generaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Dacia Duster - Toate informaţiile pe care le ştim despre a doua generaţie

  Dacia începe să devină o marcă pe care restul lumii o priveşte cu un cocktail de admiraţie, teamă şi invidie. Are o reţetă care până în acest moment nu a putut fi copiată de nimeni, şi ce este cel mai important... VINDE, iar a doua generaţie Dacia Duster va face lucrurile şi mai interesante.

 • Duster Trip – cu lecţiile făcute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duster Trip – cu lecţiile făcute

  Da, ne pregătim de Duster Trip. Portbagajul este plin... cort, echipament de campare, alimente... cam tot de ce avem nevoie pentru a face din Duster Trip o aventură plăcută prin Carpaţii Orientali.

 • FOTO VIDEO Premieră. Dacia prezintă Noul Duster!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Premieră. Dacia prezintă Noul Duster!

  Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

 • Hyundai a prezentat noul model SUV Fuel Cell
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai a prezentat noul model SUV Fuel Cell

  Hyundai a prezentat în avanpremieră noul SUV cu celulă de combustibil, înainte de prezentarea oficială programată pentru începutul anului viitor. Noul FCEV are la bază designul modelului concept prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2017.

 • Planul Hyundai pentru a devansa Toyota în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planul Hyundai pentru a devansa Toyota în Europa

  Hyundai va dubla numărul modelelor SUV pe care le oferă în Europa la patru, până în 2019, şi ar urma să extindă gama crossover până în 2021, an în care vrea să depăşească Toyota şi Nissan, pentru a deveni brandul asiatic cu cele mai mari vânzări în regiune, relatează Automotive News Europe.

 • Noul Nissan Qashqai este acum disponibil în România.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Nissan Qashqai este acum disponibil în România.

  Nissan Qashqai este modelul cu cel mai mare succes comercial în istoria de 83 de ani a mărcii Nissan, cu aproximativ 2.3 milioane de unităţi vândute din momentul lansării primei generaţii în 2007. A câştigat peste 80 de premii, inclusiv 19 titluri ”Maşina anului”.

 • Test Drive Alfa Romeo Stelvio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Alfa Romeo Stelvio

  Ok, Alfa Romeo se laudă cu Stelvio, primul SUV din istoria mărcii. Dacă eşti un client tradiţional, unul care priveşte doar spre Germania... s-ar putea să regreţi că nu ţi-a dat o întâlnire cu Stelvio...

 • Noul SUV de la Opel, Crossland X, disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul SUV de la Opel, Crossland X, disponibil în România

  Opel Crossland X este unul dintre primii vlăstari dezvoltaţi de constructorul german împreună cu familia franceză PSA. Noul SUV Opel, Crossland X, va fi disponibil în toate centrele Opel din ţară începând cu data de 10 iulie.

 • VIDEO Şapte răniţi, între care şi doi copii, după coliziunea dintre un Cielo şi un SUV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şapte răniţi, între care şi doi copii, după coliziunea dintre un Cielo şi un SUV

  Un grav accident s-a produs duminică seară pe DN 2E85, la ieşire din localitatea Costeşti. Şoferul unui Cielo în care se mai aflau patru adulţi şi doi copii a scăpat controlul volanului, iar când autoturismul s-a răsucit, a fost izbit de un SUV marca Honda, cu numere de Iaşi. Ambele maşini au ajuns pe câmp iar din coliziune a rezultat rănirea pasagerilor din Cielo.

 • Mitsubishi off-road day
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitsubishi off-road day

  O zi alături de Mitsubishi, o legendă când vine vorba de off-road. Un constructor care are acasă 12 trofee pentru primul loc câştigate în rally-raid-ul Paris-Dakar. Iar dintre acestea, şapte sunt consecutive.

 • Hyundai
prezintă noul Kona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai prezintă noul Kona

  Hyundai Kona, un model care vine să consolideze oferta de SUV-uri a constructorului corean. Un lucru este cert, din punct de vedere estetic, modelul va naşte câteva controverse.