supa crema - ultimele știri
Celebrul bucătar arădean Raul Vidican recomandă supa-cremă de dovleac cu lapte de cocos și ghimbir. Este una dintre rețețele lui preferate și iubite de gurmanzi.
După excesele alimentare din perioada Sărbătorilor, putem să ne detoxifiem natural organismul renunțând la câteva obiceiuri alimentare nesănătoase.
Un preparat original şi gustos, supa cremă de rucola cu cimbru este uşor de preparat şi va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. Vă prezentăm mai jos paşii prin care puteţi realiza această supă cremă....
Suntem în Postul Crăciunului, iar dacă ţi-ai propus să respecţi această perioadă îţi propunem să încerci supa-cremă de legume cu crutoane picante, o reţetă rapidă.
Bucătarul bănăţean Paul Sebastian ne propune o reţetă de toamnă. O supă cremă uşor de pregătit, dintr-un produs de sezon....
Bănăţeanul Marian Popovici, bucătar cunoscut în vestul ţării pentru reţetele sale, are o propunere pentru acestă perioadă: ingredientul-vedetă e prazul....
Vremea urâtă cere o mâncare şi un ceai cald. În plus, în acest fel îi vei da organismului tău o veritabilă porţie de substanţe nutritive benefici dacă ştii cum să combini corect alimentele....
Un preparat uşor de pregătit, ideal pentru zilele răcoroase, supa este recomandată pentru perioadele în care vrei să te refaci rapid după o răceală sau când îţi doreşti să slăbeşti.Totuşi, există posibilitatea să te îngraşi chiar dacă mănânci frecven...
Bucătarul arădean Raul Vidican propune cititorilor „Adevărul“ o supă simplă şi uşor de făcut. Este vorba despre supă cremă de morcovi cu portocală şi curry.
Supele nu sunt doar un simple preparate culinare care să îţi potolesc foamea. Cu ajutorul lor vei putea să elimini toxinele din corp şi să te bucuri de o sănătate de fier....
Pentru reţeta de astăzi, bucătarul reşiţean Uica Mihai a decis să vă testeze şi creativitatea, pe lângă talentul de a găti,
Leurda, supranumită şi usturoiul sălbatic datorită mirosului pe care îl emană, este unul dintre primii vestitori ai primaverii şi este o plantă tot mai folosită în bucătăria românească.
O poţi conserva în oţet alături de gogoşari, poţi prepara piure sau, pentru împătimiţii de supă, o poţi transforma în cea mai bună supă-cremă. Important este să adaugi unt şi să o pasezi până când capătă o consistenţă fină....
Se spune că gustul ciupercilor i-a cucerit atât de tare pe faraonii din Egiptul Antic, încât le-au decretat legume regale şi niciun om de rând nu avea voie să se apropie de ele. Vremurile s-au schimbat, iar acum din delicioasele ciuperci poţi găti pr...
Când cumperi conopidă, ai grijă ca suprafaţa acesteia să fie fermă şi compactă, florile lipite şi frunzele verzi. Nu spăla conopida dacă n-o găteşti imediat, pentru că ea trebuie ferită de umezeală. Pentru această supă-cremă de conopidă, poţi păstra ...
Ciupercile ocupă un loc important în bucătăria românească datorită valorii nutritive ridicate şi a numeroaselor variante în care se pot pregăti,
Cum să convingi copilul să mănânce sănătos. În primii ani de viaţă, părinţii sunt îngrijoraţi pentru că micuţii lor refuză cu încăpăţânare să mănânce legume. Deşi pare aproape imposibil să-i convingi că este spre binele lor să guste broccoli, spanac,...
Astăzi este Ziua Internaţională a Vegetarianismului, aşa că vă propunem o reţetă simplă şi gustoasă de supă cremă de dovlecei cu busuioc, dar şi câteva curiozităţi despre această dietă.
Supele cremă pot fi vedetele oricărui meniu. Important este ingredientul principal. În acest caz vă propunem o supă-cremă de ciuperci cu smântână şi crutoane, care, cu siguranţă, va fi vedeta acestei zile.
Oltenii obişnuiesc să condimenteze puternic preparatele, ingredientul vedetă fiind ardeiul iute sau hreanul. Nu lipsesc verdeţurile din mâncărurile olteneşti, precum prazul, ştevia, urzicile, ceapa verde, pătrunjelul ori mărarul. Vă propunem aici să...
În perioada aceasta trebuie să ai mai multă grijă de tine şi de sănătatea ta, astfel meniul trebuie să fie variat şi să aibă la bază cât mai multe legume proaspete. Iată reţeta care se încadrează perfect în această categorie.
Secretul acestei supe cremoase constă în utilizarea untului. Prepar-o şi tu şi serveşte-o celor dragi la masa de prânz.