Stiri despre supa

  96 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Secretele
supei de toamnă cu dovleac şi mere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele supei de toamnă cu dovleac şi mere

  Arădeanca Claudia Romana Rista, cunoscută drept „fata care găteşte cu flori“, ne dezvăluie reţeta ei preferată de toamnă, o supă cu dovleac şi mere.

 • Motivele pentru care supa te poate îngrăşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care supa te poate îngrăşa

  Un preparat uşor de pregătit, ideal pentru zilele răcoroase, supa este recomandată pentru perioadele în care vrei să te refaci rapid după o răceală sau când îţi doreşti să slăbeşti.Totuşi, există posibilitatea să te îngraşi chiar dacă mănânci frecvent supe. Află care pot fi motivele!

 • Reţetă VIDEO Supă sau ciorbă de fasole, de post sau cu afumătură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă VIDEO Supă sau ciorbă de fasole, de post sau cu afumătură

  Păi să fie pe alese: supa sau ciorba, acrişoara sau dulce, de post sau cu niscaiva felioare de afumătura sau nişte jumări crocante, cu ptarunjel, leuştean sau tarhon. Başca cine vrea mai pune şi-o lingura de smântână deasupra, să fie bucuria maximă.

 • Supa rece de legume,
varianta ideală pentru perioada de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supa rece de legume, varianta ideală pentru perioada de vară

  Supa rece de legume, sau gazpacho, reprezintă o variantă ideală de mâncare pe timp de vară. Pe de o parte, se serveşte rece şi ne ajută să ne răcorim, iar pe de altă parte, legumele pe care le folosim la prepararea ei sunt de sezon pot fi procurate proaspete.

 • Bunele maniere la masă. Ce ai voie să mânânci cu mâna şi ce alimente se taie cu cuţitul. Lista capcanelor de evitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunele maniere la masă. Ce ai voie să mânânci cu mâna şi ce alimente se taie cu cuţitul. Lista capcanelor de evitat

  Când suntem invitaţi la o masă festivă trebuie să ţinem cont de câteva reguli pentru a nu deveni ridicoli. Există o serie de sfaturi în cartea „Bunele maniere astăzi“ pe care trebuie să le respectăm pentru a avea un comportament adecvat atunci când mâncăm. Există însă şi câteva capcane pe care trebuie să le evităm şi care ne sunt explicate de Aurelia Marinescu, autoarea cărţii.

 • Supa răcoritoare din castraveţi şi iaurt grecesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supa răcoritoare din castraveţi şi iaurt grecesc

  Chef Cristi Dobre ne propune pentru zilele călduroase ale verii cel mai răcoritor aperitiv şi anume ”supa rece de castraveţi”. Pentru a o păstra săracă în calorii este indicat ca la prepararea ei să folosim iaurt grecesc în loc de orice alt tip de iaurt.

 • Beneficiile supei de castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile supei de castravete

  Una dintre cele mai îndrăgite legume, săracă în calorii însă plină de vitamine şi minerale, castravetele este un detoxifiant excelent pentru organismul tău.

 • Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

  Dacă te afli la doar o săptămână distanţă de un eveniment important la care trebuie să străluceşti de a dreptul, iar kilogramele în plus îţi dau mari bătăi de cap atunci citeşte trucurile de mai jos.

 • Supă-cremă de urzici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă-cremă de urzici

  Urzicile sunt la mare căutare în această perioadă. Le poţi prepara cu usturoi, cu ouă, le poţi adăuga în ciorbă sau în pilaf. Însă ce ai spune de o supă-cremă de urzici?

 • Supă ungurească de ciuperci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă ungurească de ciuperci

  Încălzeşte-te în zilele reci cu o delicioasă supă ungurească de ciuperci. Ingredientele-cheie sunt, bineînţeles, ciupercile, iar pe lângă acestea, smântâna şi boiaua vor da un plus de savoare preparatului tău.

 • Supă cremă de ardei roşu, tomate şi fasole albă, o reţetă simplă şi gustoasă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă cremă de ardei roşu, tomate şi fasole albă, o reţetă simplă şi gustoasă de post

  În perioada Postului Mare suntem îndemnaţi la moderaţie, mai ales în privinţa alimentaţiei de zi cu zi. O gamă diversificată de preparate de origine vegetală ne ajută să trecem mai uşor perioada postului. Bucătarul buzoian Cristi Dobre ne propune o reţetă uşor de preparat, pe bază de leguminoase şi condiment: supă cremă cu ardei roşu, tomate şi fasole albă.