Stiri despre stiri economice

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Directorului general interimar Tarom, Florin Susanu, i-a fost prelungit mandatul cu o lună. Acesta şi-ar fi delegat atribuţiile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorului general interimar Tarom, Florin Susanu, i-a fost prelungit mandatul cu o lună. Acesta şi-ar fi delegat atribuţiile

  Consiliul de Administraţie al transportatorului aerian de stat Tarom i-a prelungit mandatul cu o lună directorului general interimar, pilotul Florin Susanu, au declarat joi pentru News.ro reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor. Surse oficiale au declarat însă că Susanu şi-a delegat atribuţiile lui Alexandru Frunză, directorul financiar al societăţii, în vârstă de 31 de ani.

 • 2013, un an bun pentru România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2013, un an bun pentru România?

  Dacă ne luăm după creşterea economică record (poate cea mai mare din UE), după inflaţia scăzută (cea mai mică de după 1989), după deficitul la jumătate faţă de cifrele negociate cu FMI sau după producţia agricolă şi exporturile record - cu siguranţă pare un an bun.

 • „Lucrurile importante pentru suflet sunt gratis“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Lucrurile importante pentru suflet sunt gratis“

  Laura Nureldin a migrat de la ştirile economice ale unui post de nişă către domeniul social la TVR. În prezent realizează „Papucul Doamnei“, o emisiune tip magazin despre şi pentru femei, mai aproape de sufletul, dar şi de pregătirea ei profesională.