Stiri despre starea uniunii

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Donald Trump vrea să pună capăt Loteriei Vizelor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Trump vrea să pună capăt Loteriei Vizelor VIDEO

  În primul său discurs privind Starea Uniunii, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi-a reafirmat dorinţa de a înăspri politica referitoare la imigraţie şi s-a pronunţat încă o dată împotriva Loteriei Vizelor.

 • Coreea de Nord acuză Statele Unite că „încalcă flagrant drepturile omului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord acuză Statele Unite că „încalcă flagrant drepturile omului“

  Coreea de Nord a acuzat Statele Unite ale Americii că „încalcă flagrant drepturile omului“ într-un raport difuzat miercuri în limba engleză de agenţia oficială nord-coreeană de presă KCNA exact în timp ce liderul Casei Albe, Donald Trump, îşi susţinea discursul cu privire la Starea Uniunii, în care a condamnat Coreea de Nord, relevă agenţia Belga.

 • Reuters: Visul transilvănean, antidotul lui Juncker pentru coşmarul Brexitului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reuters: Visul transilvănean, antidotul lui Juncker pentru coşmarul Brexitului

  Transilvania nu este ideea tuturor pentru un weekend distractiv pentru a uita un divorţ dureros, dar exact acest lucru le-a prescris preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, liderilor UE pentru a trece peste tristeţea Brexit, scrie Reuters, explicând motivele pentru care liderul Executivului UE a propus organizarea unui summit la Sibiu.

 • Relansarea proiectului european
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relansarea proiectului european

  E o zi care poate intra în istorie, dacă UE va urma foaia de parcurs prezentată azi de preşedintele Juncker. Se deschide un proces de transformare instituţională şi politică europeană menit să culmineze cu summit-ul post-Brexit de la Sibiu. Locaţia-surpriză e doar unul din anunţurile preşedintelui Comisiei Europene menite să relanseze proiectul integrării continentale şi speranţa în Europa Unită.

 • Juncker, în discursul privind Starea UE: „România şi Bulgaria trebuie să intre în Schengen“. Cinci intenţii pentru anul viitor şi summit european la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Juncker, în discursul privind Starea UE: „România şi Bulgaria trebuie să intre în Schengen“. Cinci intenţii pentru anul viitor şi summit european la Sibiu

  Europa trebuie să profite de trecerea şocului legat de Brexit şi de stabilizarea economiei sale pentru a se relansa, a îndemnat astăzi la Strasbourg preşedintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, care a susţinut al treilea său discurs privind Starea Uniunii. El a făcut apel la solidaritate şi s-a pronunţat pentru intrarea României şi Bulgariei în Schengen.

 • Starea Uniunii 2016. Nu există destulă Europă în această Uniune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Starea Uniunii 2016. Nu există destulă Europă în această Uniune

  Discursul de azi al lui Jean Claude Juncker, Preşedintele Comisiei Europene, a început promiţător: „În ciuda progreselor care au fost făcute, Uniunea nu are destul de multă Uniune. Unele lucruri s-au îmbunătăţit, dar altele nu“.