Stiri despre spanac

  102 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Smoothie-uri care îţi accelerează metabolismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Smoothie-uri care îţi accelerează metabolismul

  Cine se trezeşte de dimineaţă ajunge departe, iar cine nu sare niciodată peste micul dejun se bucură de sănătatea mulţi ani! Adoptă smoothie-urile mai ales la micul dejun şi bucură-te de proprietăţile lor benefice!

 • De ce se numeşte spanacul „mătura intestinului“. Pericolele ascunse de consumul
alimentului care tratează cu succes anemia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se numeşte spanacul „mătura intestinului“. Pericolele ascunse de consumul alimentului care tratează cu succes anemia

  Spanacul poate fi inclus la ori e masă şi consumat cu ouă, peşte, amestecat în salată verde etc. Calităţile curative ale spanacului sunt cunoscute şi apreciate din cele mai vechi timpuri. Strămoşii noştri îl foloseau pentru a se trata de anumite afecţiuni, ca iarbă de leac, dar de asemenea şi ca hrană. Spanacul a mai fost numit şi „mătura intestinului“, pentru că este cel mai bun mijloc de a ne curăţa intestinele.

 • Topul frunzelor
comestibile: ce beneficii au pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul frunzelor comestibile: ce beneficii au pentru sănătate

  Folosim curent în alimentaţie frunze comestibile de la sute de plante, de la sfeclă şi varză până la andive şi spanac. Care sunt frunzele comestibile cu cele mai mari beneficii pentru sănătate aflaţi din materialul următor.

 • Alimente care topesc grăsimea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care topesc grăsimea

  Lupta cu kilogramele este o problemă majoră pentru multe femei, care ar face orice ca să elimine grăsimea ce se depune pe abdomen şi nu numai. Anumite alimente te pot ajuta să scapi mai repede de depozitele adipoase.

 • Quesadilla grecească, cu spanac şi sos tzatziki
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Quesadilla grecească, cu spanac şi sos tzatziki

  Ce poate fi mai delicios decât această quesadilla, preparată după o reţetă grecească? Minunatul preparat conţine legume care sunt la mare căutare primăvara, precum ceapa verde şi spanacul. Ca orice preparat grecesc care se respectă, feliile de quesadilla sunt servite alături de un sos tzatziki gustos.

 • Pilaf cu spanac, de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pilaf cu spanac, de post

  Deşi necesită mai mult timp de preparare, pilaful iese mai bun atunci când îl laşi să se umfle încet, fără multă fierbere. Încearcă această reţeta cu spanac, perfectă pentru zilele de post.

 • Pui cu spanac şi smântână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pui cu spanac şi smântână

  Spanacul poate fi adăugat şi în sosuri, cum este cel de smântână. Aşa vei prepara una dintre cele mai bune reţete cu carne de pui.

 • Mâncare de spanac cu usturoi, reţeta de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncare de spanac cu usturoi, reţeta de post

  Spanacul este la mare căutare primăvara, aşa că nu trebuie să ratezi un preparat gustos şi sănătos. Fiind o sursă excelentă de fier, spanacul trebuie să se regăsească în dieta ta. Aşa că, în zilele în care nu mai ştii ce să găteşti, încearcă o mâncare simplă de spanac cu usturoi.

 • Spanac cu ouă şi cârnaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spanac cu ouă şi cârnaţi

  Când nu vrei să petreci multe ore în faţa aragazului, prepară această reţetă de spanac cu ouă şi cârnaţi. Alege spanac proaspăt în locul celui congelat, deoarece este mai are un gust mai puternic.

 • Căpşunele deschid
şi în 2017 lista fructelor şi a legumelor pline de pesticide. Cine ocupă locul
al doilea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpşunele deschid şi în 2017 lista fructelor şi a legumelor pline de pesticide. Cine ocupă locul al doilea

  Clasamentul anual al celor mai pline de pesticide fructe şi legume este alcătuit de organizaţia nonguvernamentală Environmental Working Group’s, SUA, şi este aspru criticată de producători. Aceştia din urmă susţin că dozele de pesticide sunt sub limita de pericol pentru sănătate şi că beneficiile consumului de fructe şi legume depăşesc riscurile.