Stiri despre solutii

  305 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lăsaţi critica! Vrem soluţii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăsaţi critica! Vrem soluţii!

  Nu e prima oară cînd mă confrunt, pe blog sau la cîte un post de televiziune, cu reproşuri nerăbdătoare: mi se spune că mă complac (asemenea multor „intelectuali“ şi „reprezentanţi ai societăţii civile“) în exercitarea unui acru spirit critic, dar nu vin niciodată cu soluţii eficiente pentru îmbunătăţirea situaţiei.

 • Vrei să trăieşti veşnic? Ei
bine, ai putea, dacă ai fi miliardar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să trăieşti veşnic? Ei bine, ai putea, dacă ai fi miliardar

  Antreprenori de top în tehnologie şi biomedicină sunt pe cale să găsească soluţii pentru a trăi veşnic sănătos. Primii beneficiari ai acestor visuri ar urma să fie miliardarii care au investit saci cu bani în aceste tehnologii de extindere a vieţii.

 • Criza sau celălalt nume al
Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza sau celălalt nume al Europei

  Am participat de curând, la Academia Diplomatică din Viena, la o dezbatere despre Europa şi provocările la care este supusă. Cuvântul-diagnostic, cum altminteri?, a fost „criza“. Negativ interpretată. Ei bine, am încercat să scot partea bună de aici.

 • Proiecte pilot de reconfigurare spaţială în zona ansamblurilor de locuinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiecte pilot de reconfigurare spaţială în zona ansamblurilor de locuinţe

  Încă din toamna anului trecut, Direcţia de Urbanism a demarat o serie de întâlniri cu arhitecţi călărăşeni pentru găsirea de soluţii privind reconfigurările spaţiale în zonele de blocuri. Anul acesta, mai exact la finalul lunii februarie, primele 4 documentaţii, aferente a 4 zone din municipiu, vor fi gata.

 • Cum gestionezi durerile de spate în sarcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum gestionezi durerile de spate în sarcină

  Luată zi cu zi, sarcina poate să devină orice numai o minunăţie nu! După ce trec greţurile şi ameţelile din primul trimestru, zici c-ai scăpat!  Acum, când burtica începe să se vadă, începe şi durerea de spate. Tolerezi cu bine mersul de raţă, ba te obişnuieşti şi cu retenţia de apă... doar cu durerile de spate îţi vine mai greu! Din fericire, există câteva remedii foarte eficiente, de care ai putea să ţii cont.

 • Soluţii inteligente pentru împiedicarea tragediilor la metrou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii inteligente pentru împiedicarea tragediilor la metrou

  Senzori de detecţie care permit identificarea rapidă a situaţiilor de urgenţă. Este propunerea unei companii care dezvoltă soluţii de detecţie pentru împiedicarea unor tragedii la metrou, precum cel în care o tânără şi-a pierdut viaţa, după ce a fost împinsă de pe peron de către o femeie cu probleme psihice.

 • Care sunt soluţiile pentru urşii-gunoieri, înainte să
punem degetul pe trăgaci. Lista măsurilor civilizate propuse de experţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt soluţiile pentru urşii-gunoieri, înainte să punem degetul pe trăgaci. Lista măsurilor civilizate propuse de experţi

  Ursul care a atacat doi oameni la Făgăraş este de negăsit. Vânătorii îl caută de mai bine de o săptămână ca să îl împuşte. În schimb, vânătorii dau dat nas în nas cu alţi urşi veniţi în căutare de hrană. Specialiştii spun că împuşcarea urşilor nu este o soluţie şi că trebuie luate măsuri pe termen lung.

 • Să găsim şi soluţii, nu doar vinovaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să găsim şi soluţii, nu doar vinovaţi

  Dacă aşteptăm să schimbăm povestea politică doar o dată la 4 ani, nu vom mai avea nimic în curând. Nu mai putem continua aşa, pentru că societatea este atomizată şi aproape nimic nu o mai aduce înapoi pe un făgaş de demnitate sau democraţie.

 • Cum poate avea România drumuri naţionale şi autostrăzi fără costuri astronomice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate avea România drumuri naţionale şi autostrăzi fără costuri astronomice

  Reabilitarea asfaltului cu ajutorul tehnologiei de reciclare la rece este soluţia viitorului pentru a avea drumuri naţionale şi autostrăzi cu preţuri mult mai mici. România se află la coada clasamentului privind starea drumurilor, document realizat de Forumul Economic Mondial, care a evaluat 138 de ţări.

 • Unele consideraţii despre direcţia PNL şi ale
dreptei în general
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unele consideraţii despre direcţia PNL şi ale dreptei în general

  A afirma că PSD a derapat de la direcţia autentic europeană şi euro-atlantică şi a ratat guvernarea este deja un truism. A afirma că acest derapaj, proasta guvernare şi reflexele autoritariste ale PSD impun ca alternativă luminoasă o cale politică veritabil democratică, autentic capitalist-antreprenorială şi ireversibil euro-atlantică, este mai mult decât o concluzie de bun simţ, este o necesitate politică.

 • Criza
catalană post-referendum: cauze şi posibile soluţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza catalană post-referendum: cauze şi posibile soluţii

  Cum a început criza catalană? Guvernul catalan a cerut Parlamentului la începutul lunii septembrie să adopte două legi: una prin care să se organizeze un referendum despre independenţa regiunii, iar alta prin care să se adopte o declaraţie de independenţă la 48 de ore de la validarea rezultatelor referendumului.