Stiri despre sex

  2149 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual

  Înainte de a putea experimenta senzaţii erotice subtile, ambii parteneri trebuie să se simtă contectaţi şi în siguranţă, atât fizic, cât şi emoţional. Atingerea senzuală poate să stimuleze şi să deschidă drumul către noi experienţe.

 • Cum treci peste o despărţire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum treci peste o despărţire

  Au fost făcute studii pe tema dificultăţii oamenilor de a se recupera în urma unei despărţiri dureroase. Şi anume foarte aplicat, extrem de profesionist. Păgubitul plângea, cercetătorii îi măsurau activitatea cerebrală prin electrozi puşi pe cap. Ţi-am zis că nu oricum!

 • Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii

  Se presupune că relaţiile trebuie să se bazeze pe onestitate şi încredere, nu pe minciuni. Specialiştii spun că rolul acestor vorbe neadevărate este de a ascunde greşeli grave, iar momentele în care partenerii ajung să se mintă duc la dezvoltarea unei relaţii pe minciuni, lucru care poate deveni un obicei.

 • Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist

  Persoanele narcisiste se adoră pe sine, au tendinţa de a fi egoiste şi nu suportă ca cineva din jurul lor să fie mai bun decât ele. Îţi sună cunoscut? Dacă şi partenerul tău se comportă astfel şi dă semne că ar fi îndrăgostit doar de propria persoană, poate ar fi mai bine să observi unele schimbări care te vor ajuta să iei o decizie.

 • De ce e bine să fii singură o vreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să fii singură o vreme

  A fi singură nu e un lucru atât de rău pe cât pare. Din contră, există chiar o serie de beneficii pe care o femeie fără partener le poate avea, de la libertate până la dorinţa de a-şi îndeplini toate obiectivele. Află ce se schimbă în viaţa ta când nu eşti implicată într-o relaţie!

 • Beneficiile şi riscurile celui mai popular afrodisiac: creşte dorinţa sexuală şi satisfacţia, dar afectează ritmul cardiac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile şi riscurile celui mai popular afrodisiac: creşte dorinţa sexuală şi satisfacţia, dar afectează ritmul cardiac

  Folosit ca medicament în China încă de acum 5.000 de ani, ginsengul, supranumit „minunea lumii“, este apreciat şi astăzi pentru capacitatea sa de a fortifica organismul şi de a creşte rezistenţa la oboseală, calităţi datorită cărora este utlizat în medicina naturistă pentru tratarea a numeroase afecţiuni. În plus, planta este şi un apreciat afrodisiac natural, care însă nu este recomandat pentru oricine.

 • Diferenţa dintre iubire şi ataşament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diferenţa dintre iubire şi ataşament

  Oamenii spun adesea că ideea de iubire este diferită pentru fiecare persoană, dar ei confundă dragostea şi atracţia cu iubirea adevărată. Există câteva semne clare care te pot ajuta să înţelegi că iubirea şi ataşamentul sunt într-adevăr diferite, şi anume:

 • Topul metodelor pentru
rezolvarea tulburărilor de anxietate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul metodelor pentru rezolvarea tulburărilor de anxietate

  Din ce în ce mai multe persoane se confruntă în prezent cu tulburări de anxietate. Iar dacă acestea nu sunt tratate în mod adecvat se pot acutiza şi pot duce la alte probleme psihologice. Există mai multe metode, multe dintre ele la îndemâna tuturor, pentru rezolvarea tulburărilor de anxietate. Care sunt acestea, aflaţi din materialul de mai jos.

 • Motivele de ceartă din cuplu: ce trebuie să facem pentru a nu ajunge la despărţire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele de ceartă din cuplu: ce trebuie să facem pentru a nu ajunge la despărţire

  Tot mai multe cupluri ajung să se certe din cauza sexului, curăţeniei din casă, copiilor, banilor sau rudelor. Psihologii susţin că în momentul în care astfel de discuţii sunt la ordinea zilei trebuie să cerem ajutorul unui specialist sau trebuie să înţelegem cu adevărat dacă relaţia mai are rost să continue.

 • Tehnici de atracţie şi de seducţie explicate de specialişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici de atracţie şi de seducţie explicate de specialişti

  Unele persoane au ridicat tehnica de a cuceri la rang de artă. Sunt acei oameni care chiar şi într-un loc în care nu cunosc pe nimeni reuşesc ca, numai după zece minute de fixat privirea asupra persoanei de care sunt interesaţi, să plece cu ea la braţ, ca şi cum s-ar fi cunoscut de-o viaţă.

 • Planta care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti performanţele în cuplu. „Creşte rezistenţa şi durata actului sexual“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planta care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti performanţele în cuplu. „Creşte rezistenţa şi durata actului sexual“

  Originară din jungla amazoniană, guarana era folosită, pe vremuri, în scopul întăririi întregului organism. Indienii amazonieni credeau despre această plantă că are efecte supranaturale şi o foloseau aproape zilnic sperând că, astfel, vor trăi mai mult. Guarana e considerată şi astăzi elixir şi afodisiac şi, datorită capacităţii sale de a îmbunătăţi starea psihică pe care o conferă organismului, este folosită în unele băuturi energizante.

 • Răzbunarea unui bărbat pe amanta care l-a părăsit: a distribuit filmările secrete, pe care i le făcuse în timpul partidelor de sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzbunarea unui bărbat pe amanta care l-a părăsit: a distribuit filmările secrete, pe care i le făcuse în timpul partidelor de sex

  Părăsit de amantă, un bărbat din Bucureşti a şantajat-o pe femeie cu înregistrările video pe care i le făcuse în secret. A reuşit s-o aducă înapoi, dar femeia tot l-a părăsit. Fostul amant a făcut mai multe copii ale înregistrărilor şi le-a distribuit în zona în care locuia familia femeii. S-a ales cu opt luni de închisoare cu suspensare şi trebuie să-i plătască fostei amante 5.000 de euro. Decizia instanţei nu este definitivă.

 • Principale cauze ale despărţirilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principale cauze ale despărţirilor

  Când o relaţie se termină, ambii parteneri suferă. Dar timpul vindecă orice rană. Uneori, motivele pentru care unele cupluri decid că este mai bine pentru amândoi să se despartă sunt minore, poate puerile. Este adevărat că unele greşeli nu pot fi iertate, însă cele mai întemeiate şi valide ar trebui să fie următoarele.

 • 120 BPM: un alt fel de Rezist!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  120 BPM: un alt fel de Rezist!

  Ce credeţi că reprezintă acronimul BPM? O nouă marcă de parfum? Sau o nouă companie petrolieră? Nu. Este titlul celui mai nou film al lui Robin Campillo, 120 bătăi pe minut, câştigătorul, în 2017, a patru distincţii la Festivalul de la Cannes, între care Marele Premiu al Juriului şi cel acordat de Federaţia