salata de ciuperci - ultimele știri
În salate, crude sau coapte, fierte sau semicălite, ciupercile sunt alimentul-minune care ajută la menţinerea sănătăţii. Ciupercile, care conțin o cantitate mare de apă (90%), contribuie, de asemenea, la menținerea greutății atunci când sunt consumate ca alternativă la carne.
O gustare ieftină, în post, este salata de ciuperci. Preparatul iese delicios dacă este făcut după rețeta regretatului Radu Anton Roman, pe care o regăsim în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”.
În post, o gustare ieftină şi sănătoasă este salata de ciuperci. Puse la fiert şi amestecate cu diverse condimente, ciupercuţele devin deosebit de gustoase. Reţeta preparatului delicioas o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi o...
O gustare uşoară şi sănătoasă este salata de ciuperci. Puse la fiert şi amestecate cu diverse condimente, ciupercuţele devin un deliciu. Reţeta gustosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Ed...
O salată rapidă, gustoasă şi foarte ieftină se prepară din ciuperci. Fierte şi amestecate cu diverse condimente, ciupercuţele devin un deliciu. Reţeta gustosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneş...