Stiri despre proteine

  140 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moduri prin care previi poftele alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri prin care previi poftele alimentare

  Foamea este un fenomen psihologic şi fizic şi, din acest motiv, avem uneori pofte de mâncare, chiar dacă ne este foame sau nu. Dar, odată cu trecerea timpului, aceste pofte alimentare (dulci, sărate sau acre) pot provoca creşterea în greutate şi probleme de sănătate.

 • Numeroasele beneficii ale fasolei roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numeroasele beneficii ale fasolei roşii

  Fasolea, indiferent de culoare, este o legumă foarte sănătosă şi bogată în substanţe nutritive. Însă fasolea roşie este recomandată spre consum datorită conţinutului ridicat de fibre şi antioxidanţi. Iată de ce este bine să mănânci fasole roşie măcar o dată sau de două ori pe săptămână:

 • 4 surse bune de proteină vegetală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 surse bune de proteină vegetală

  Elemente nutritive esenţiale de care organismul are nevoie, proteinele se găsesc într-o mulţime de alimente pe care le consumi zilnic, însă nu toate se califică în topul celor mai bune. Pentru a avea un regim alimentar echilibrat şi sănătos, iată care sunt proteinele pe care trebuie să le consumi frecvent!

 • Pieptul de pui, sursă importantă de proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pieptul de pui, sursă importantă de proteine

  Carnea de pui, dezosată şi fără piele, este foarte sănătoasă. O jumătate de piept de pui conţine 142 de calorii şi doar 3 grame de grăsime, o cantitate mare de vitamine esenţiale (B6, B12 E), dar şi minerale în cantităţi mici. Iată de ce este bine să mănânci piept de pui:

 • Alergie la frig? Iată cum se tratează!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alergie la frig? Iată cum se tratează!

  Deşi pare o glumă, există persoane care sunt alergice la frig, iar simptomele acestei afecţiuni debutează imediat cum pielea a fost expusă la temperaturi scăzute.

 • Greşeli alimentare făcute în timpul dietei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

  Oamenii care vor să slăbească sau să se menţină în formă urmează o dietă, fac sport. Însă unii dintre ei nu reuşesc să obţină rezultatele dorite, pentru că inconştient fac nişte greşeli alimentare care duc la creşterea în greutate, lucru care este inexplicabil pentru ei.

 • Dieta pentru
abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru abdomen plat

  Pe lângă exerciţiile fizice care antrenează muşchii precum clasicele abdomene, bicicleta, rotaţiile de trunchi şi multe altele, practicate cu insistenţă şi cu program, alimentele consumate vin să dea o mână de ajutor – sau nu – atingerii acestui obiectiv.

 • Câte ouă avem voie să mâncăm zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte ouă avem voie să mâncăm zilnic

  Una dintre cele mai bune surse de proteine, oul joacă un rol extrem de important în orice dietă. Există o mulţine de motive pentru care ar trebui să îl consumi!

 • Dieta bogată în proteine te ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta bogată în proteine te ajută să slăbeşti rapid

  Femeile au nevoie de cel puţin 50 de grame de proteine pe zi, în timp ce bărbaţii, de 60. O dietă bogată în proteine poate să-ţi dea energia de care ai nevoie, senzaţia de saţietate prelungită şi poţi să-ţi iei proteina şi din altceva în afară de carne. În cele ce urmează, câteva idei.

 • Rolul proteinelor în alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rolul proteinelor în alimentaţie

  Proteinele sunt folosite în fiecare celulă din organismul uman şi sunt esenţiale pentru construirea masei musculare şi sprijinirea funcţiei neurologice.O dietă echilibrată are nevoie de proteine zilnic, pentru a menţine funcţionarea corectă a organismului.

 • De ce este bine să mănânci linte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci linte

  Lintea trebuie să facă parte din alimentaţia zilnică din mai multe motive, dar mai ales pentru beneficiile pe care le are asupra sănătăţii. Bogată în fier, fibre, minerale şi vitamine, lintea este potrivită şi pentru persoanele care ţin dietă ca să slăbească deoarece este foarte săţioasă.

 • Moduri simple de a adăuga proteine în gustări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri simple de a adăuga proteine în gustări

  Proteina e o parte foarte importantă a dietei tale. Fără ea, părul, muşchii, oasele, pielea ar arăta ca nişte cartoane sfâşiate (presupunând c-ai mai fi vie). E absolut esenţială în controlul foamei.