Stiri despre proteine

  132 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Greşeli alimentare făcute în timpul dietei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

  Oamenii care vor să slăbească sau să se menţină în formă urmează o dietă, fac sport. Însă unii dintre ei nu reuşesc să obţină rezultatele dorite, pentru că inconştient fac nişte greşeli alimentare care duc la creşterea în greutate, lucru care este inexplicabil pentru ei.

 • Dieta pentru
abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru abdomen plat

  Pe lângă exerciţiile fizice care antrenează muşchii precum clasicele abdomene, bicicleta, rotaţiile de trunchi şi multe altele, practicate cu insistenţă şi cu program, alimentele consumate vin să dea o mână de ajutor – sau nu – atingerii acestui obiectiv.

 • Câte ouă avem voie să mâncăm zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte ouă avem voie să mâncăm zilnic

  Una dintre cele mai bune surse de proteine, oul joacă un rol extrem de important în orice dietă. Există o mulţine de motive pentru care ar trebui să îl consumi!

 • Dieta bogată în proteine te ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta bogată în proteine te ajută să slăbeşti rapid

  Femeile au nevoie de cel puţin 50 de grame de proteine pe zi, în timp ce bărbaţii, de 60. O dietă bogată în proteine poate să-ţi dea energia de care ai nevoie, senzaţia de saţietate prelungită şi poţi să-ţi iei proteina şi din altceva în afară de carne. În cele ce urmează, câteva idei.

 • Rolul proteinelor în alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rolul proteinelor în alimentaţie

  Proteinele sunt folosite în fiecare celulă din organismul uman şi sunt esenţiale pentru construirea masei musculare şi sprijinirea funcţiei neurologice.O dietă echilibrată are nevoie de proteine zilnic, pentru a menţine funcţionarea corectă a organismului.

 • De ce este bine să mănânci linte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci linte

  Lintea trebuie să facă parte din alimentaţia zilnică din mai multe motive, dar mai ales pentru beneficiile pe care le are asupra sănătăţii. Bogată în fier, fibre, minerale şi vitamine, lintea este potrivită şi pentru persoanele care ţin dietă ca să slăbească deoarece este foarte săţioasă.

 • Moduri simple de a adăuga proteine în gustări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri simple de a adăuga proteine în gustări

  Proteina e o parte foarte importantă a dietei tale. Fără ea, părul, muşchii, oasele, pielea ar arăta ca nişte cartoane sfâşiate (presupunând c-ai mai fi vie). E absolut esenţială în controlul foamei.

 • Indicii că mănânci prea multe proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Indicii că mănânci prea multe proteine

  Proteinele sunt extrem de sănătoase, însă doar dacă le consumi cu măsură. Chiar dacă dietele bogate în proteine te pot ajuta să slăbeşti, pe termen lung pot influenţa negativ acidul uric din sânge, care creşte riscul apariţiei infecţiilor, cancerului sau bolilor renale. Acestea sunt semnele că ar trebui să reduci cantitatea de proteine din alimentaţia zilnică!

 • 3 surse excelente de proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 surse excelente de proteine

  Proteinele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, de aceea nu trebuie să le neglijezi. Află cum le poţi integra corect în dietă şi care sunt cele mai bune surse!

 • Combinaţii alimentare pentru diabetici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combinaţii alimentare pentru diabetici

  Dacă suferi de diabet zaharat de tip 2, ştii foarte bine că trebuie să mănânci alimente cu indice glicemic scăzut. Acest lucru te ajută pe tine (pe diabetici) să te asiguri că mănânci alimentele adecvate pentru menţinerea nivelului ideal de zahăr din sânge.

 • Grăsimi sau carbohidraţi. Care sunt mai sănătoase?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grăsimi sau carbohidraţi. Care sunt mai sănătoase?

  Pizza, cartofi prăjiţi, bomboane, gogoşi şi alte asemenea produse nesănătoase ne vin în minte când ne gândim la alimente bogate în grăsimi, nu? Dar se ştie că grăsimile nu sunt deloc sănătoase şi de aceea trebuie să evităm să le mai consumăm.

 • Pudra de proteine. De ce trebuie să ţii cont când o cumperi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pudra de proteine. De ce trebuie să ţii cont când o cumperi!

  Pentru mulţi dintre noi, pulberea proteică este una dintre sursele de proteine de zi cu zi sau de după antrenament. Deşi sunt folosite des, mulţi consumatori nu ştiu cum să aleagă corect aceste pudre. Te-ai întrebat vreodată ce face o pulbere de proteine sănătoasă? Proteinele pot ajuta la promovarea unei greutăţi optime şi ajuta musculatura să se recupereze după efort. Dar ce este extractul de proteine şi ce tip de proteină este cea mai bună?

 • Shake-ul cu proteine te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shake-ul cu proteine te ajută să slăbeşti

  Este adevărat că shake-urile proteice sunt de obicei consumate de persoanele care practică sport pentru o creştere mai rapidă a masei musculare. Poate nu ştiai, dar proteinele stimulează metabolismul şi, implicit, arderea grăsimilor.