Stiri despre proteine

  121 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Combinaţii alimentare pentru diabetici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combinaţii alimentare pentru diabetici

  Dacă suferi de diabet zaharat de tip 2, ştii foarte bine că trebuie să mănânci alimente cu indice glicemic scăzut. Acest lucru te ajută pe tine (pe diabetici) să te asiguri că mănânci alimentele adecvate pentru menţinerea nivelului ideal de zahăr din sânge.

 • Grăsimi sau carbohidraţi. Care sunt mai sănătoase?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grăsimi sau carbohidraţi. Care sunt mai sănătoase?

  Pizza, cartofi prăjiţi, bomboane, gogoşi şi alte asemenea produse nesănătoase ne vin în minte când ne gândim la alimente bogate în grăsimi, nu? Dar se ştie că grăsimile nu sunt deloc sănătoase şi de aceea trebuie să evităm să le mai consumăm.

 • Pudra de proteine. De ce trebuie să ţii cont când o cumperi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pudra de proteine. De ce trebuie să ţii cont când o cumperi!

  Pentru mulţi dintre noi, pulberea proteică este una dintre sursele de proteine de zi cu zi sau de după antrenament. Deşi sunt folosite des, mulţi consumatori nu ştiu cum să aleagă corect aceste pudre. Te-ai întrebat vreodată ce face o pulbere de proteine sănătoasă? Proteinele pot ajuta la promovarea unei greutăţi optime şi ajuta musculatura să se recupereze după efort. Dar ce este extractul de proteine şi ce tip de proteină este cea mai bună?

 • Shake-ul cu proteine te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shake-ul cu proteine te ajută să slăbeşti

  Este adevărat că shake-urile proteice sunt de obicei consumate de persoanele care practică sport pentru o creştere mai rapidă a masei musculare. Poate nu ştiai, dar proteinele stimulează metabolismul şi, implicit, arderea grăsimilor.

 • Chefir sau iaurt: care este mai sănătos?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chefir sau iaurt: care este mai sănătos?

  Chefirul, la fel ca iaurtul, este un produs lactat sănătos. Ambele surse bogate de proteine, calciu, potasiu şi complexul de vitamine B, în timp ce fiecare oferă un amestec unic de bacterii intestinale benefice. Dar este unul mai sănătos sau mai bun decât celălalt? E greu de spus

 • 4 alimente bogate în proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 alimente bogate în proteine

  Dacă obişnuieşti să mergi la sală, probabil că ţi se spune să consumi mai multe proteine, deoarece ele sunt necesare pentru dezvoltarea musculară. Credeai că doar carnea roşie conţine proteine? Iată ce alte alimente le mai conţin!

 • Mic dejun proteic, rapid şi sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic dejun proteic, rapid şi sănătos

  Un mic dejun rapid de făcut, proteic, plin de substanţe nutritive şi destul de săţios. Aşa trebuie să fie un început de zi. Iată ce variante sănătoase îţi propunem!

 • De ce nu slăbesc unii vegetarieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu slăbesc unii vegetarieni

  Alimentaţia vegetariană a câştigat destul de mult teren în Europa. Principiul ei de bază este acela de a mânca sănătos, obţinând astfel un organism puternic şi frumos. Însă de cele mai multe ori adoptarea acestui stil de viaţă nu te poate ajuta să scapi şi de kilogramele acumulate în timp. Iată care sunt greşelile pe care le comit adesea vegetarienii care vor să slăbească!

 • Obiceiuri care-ţi accelerează metabolismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care-ţi accelerează metabolismul

  Deşi este adevărat că metabolismul are legătură cu greutatea ta corporală, el influenţează nevoile energetice de bază ale organismului, aportul de alimente şi lichide. Activitatea fizică pe care o faci contează destul de mult atunci când te urci pe cântar.