Stiri despre privatizare

  548 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Listarea Hidroelectrica intră în linie dreaptă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Listarea Hidroelectrica intră în linie dreaptă

  Ministerul Energiei a supus dezbaterii publice proiectul de HG pentru aprobarea strategiei de privatizare şi listare a Hidroelectrica. Capitalul social al societăţii va fi majorat cu un pachet de acţiuni nou emise reprezentând 12,49% din capitalul social existent, pentru 2,49% se acordă drept de preferinţă acţionarilor privaţi existenţi, iar 10% se va lista la bursă.

 • După proteste: Promisiunea neîndeplinită a protestelor româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După proteste: Promisiunea neîndeplinită a protestelor româneşti

  În 2017, protestul anti-sistem a fost înlocuit de protestul faţă de numai o parte a sistemului. Cu sprijinul elitelor intelectuale, elitele politice româneşti au reuşit să deghizeze falia dintre câştigătorii tranziţiei şi perdanţii acesteia într-un fals conflict dintre comunism şi anti-comunism. Cum s-a ajuns aici. De Victoria Stoiciu

 • Şi tu poţi afla dacă ai acţiuni de la Marea
privatizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi tu poţi afla dacă ai acţiuni de la Marea privatizare

  După 20 ani de la Marea privatizare, piaţa de capital din România are o evoluţie interesantă a numărului deţinătorilor de acţiuni care au rezultat din programul de privatizare în masă. În perioada 1996-1997, cei care au fost eligibili să primească acţiuni în urma privatizării îşi puteau valorifica acţiunile.

 • Politizarea a făcut ravagii la RATB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politizarea a făcut ravagii la RATB

  Într-o adresă remisă prefectului de Bucureşti, prin care cer efectuarea unor controale, sindicaliştii RATB spun că „au dispărut piese de pe autobuzele regiei în valoare de minimum 3.000.000 de euro, dar şi terenuri exploatate de RATB şi aflate în patrimoniul Municipiului Bucureşti".

 • CCR: Privatizarea Roman SA Braşov este neconstituţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCR: Privatizarea Roman SA Braşov este neconstituţională

  Curtea Constituţională a decis, joi, că dispoziţiile articolului 13 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind privatizarea SC "Roman" - S.A. Braşov şi constituirea parcului industrial pe platforma Societăţii Comerciale "Roman" - S.A. sunt neconstituţionale. Acest articol viza modul în care Consiliul Local Braşov a preluat unitatea specializată în agent termic de la Roman S.A.

 • PROIECT PSD vrea să naţionalizeze companiile care au fost
privatizate fraudulos. Fără privatizări în următorii 5 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROIECT PSD vrea să naţionalizeze companiile care au fost privatizate fraudulos. Fără privatizări în următorii 5 ani

  Nicio privatizare nu va mai avea loc în următorii 5 ani, iar acţiunile şi activele de la companiile care au fost dovedite în instanţă a fi privatizate fraudulos vor fi naţionalizate înapoi, pentru ca statul să îşi recupereze prejudiciul, arată un proiect depus de parlamentarii PSD, potrivit profit.ro. Acesta este iniţiat de senatorul Şerban Nicolae, care a mai depus o dată această iniţiativă, dar nu s-a ajuns la dezbaterea sa.

 • Autodenunţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autodenunţ

  În urma numeroaselor incriminări, spuse şi scrise, privind „cadoul” prietenesc pe care i l-am făcut, în februarie 1990, lui Gabriel Liiceanu, mă văd obligat să-mi recunosc, smerit, faptele şi să mă pun, gata de jertfă, la dispoziţia tuturor „organelor” acreditate, pentru lămurirea definitivă a cazului.

 • Istoria Tel Drum şi strategia „trenului reciclator“. Cum a ajuns campioana afacerilor cu statul o regie falimentară din Teleormanul lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria Tel Drum şi strategia „trenului reciclator“. Cum a ajuns campioana afacerilor cu statul o regie falimentară din Teleormanul lui Dragnea

  Dintr-o regie autonomă falimentară în anul 2000, Tel Drum a ajuns în 2014  firma privată care a ocupat locul I în topul societăţilor care fac afaceri cu statul. Privatizarea regiei Consiliului Judeţean Teleorman s-a făcut sub semnătura lui Liviu Dragnea, preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Teleorman. Primul cumpărător a fost colegul de liceu al lui Dragnea, Marian Fişcuci.

 • Statul scoate la privatizare bunuri în valoare de 1.3 miliarde de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul scoate la privatizare bunuri în valoare de 1.3 miliarde de lei

  Statul scoate la privatizare bunuri publice în valoare de 1.3 miliarde lei. Agenţia Proprietăţii Publice anunţă printr-un comunicat de presă organizarea unei runde de privatizare folosind mai mult instrumente prevăzute de legislaţie, transmite IPN.

 • Războiul Stelelor: „Eroii de la Sevilla“ sunt de partea Armatei. Cine îl mai susţine pe Becali, în afara lui Duckadam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul Stelelor: „Eroii de la Sevilla“ sunt de partea Armatei. Cine îl mai susţine pe Becali, în afara lui Duckadam

  Majoritatea covârşitoare a fotbaliştilor care au cucerit Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei susţin proiectul demarat de Clubul Sportiv al Armatei, în timp ce Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal susţin că gruparea patronată de Gigi Becali nu va fi retrogradată, chiar dacă îşi schimbă denumirea în acest an.