Stiri despre piele

  371 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Paris a încheiat şirul prezentărilor colecţiilor pentru primăvara-vara lui 2018. Astfel, următorul sezon fashion va fi unul al imprimeurilor surprinzătoare atât ca mix de nuanţe, cât şi ca modele, de la cele florale la cele grafice, al pieselor şic şi rebele în acelaşi timp, la care se adaugă doza de senzualitate necesară unei garderobe pentru sezonul cald.

 • Ecografia de părţi moi: când ar trebui făcută şi ce
afecţiuni poate depista
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecografia de părţi moi: când ar trebui făcută şi ce afecţiuni poate depista

  O investigaţie imagistică mai puţin cunoscută, dar extrem de importantă, ecografia de ţesuturi moi poate depista o serie de afecţiuni ale pielii şi nu numai, dintre care cele mai grave sunt tumorile maligne. Ganglionii măriţi, orice deformare a pielii sau durerile suspecte din diverse regiuni ale corpului sunt doar câteva dintre „simptomele” care ar trebui să vă trimită la medic.

 • Măşti cu fructele toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu fructele toamnei

  După o vară cu temperaturi ridicate, pielea ta are nevoie de mai multă atenţie ca de obicei. Şi cum sezonul fructelor este în toi, ce ai spune de câteva măşti naturale pe care poţi să le prepari cu uşurinţă acasă?

 • Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

 • Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc

  Îmbătrânirea este un proces inevitabil, dar ce faci dacă îmbătrâneşti înainte de vreme? Ei bine, îmbătrânirea prematură este cea de care tu trebuie să fii conştientă şi doar tu eşti cea care o poţi controla.

 • Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

 • Ingredientul care răsfaţă pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ingredientul care răsfaţă pielea

  Produsele de îngrijire corporală cu unt de cacao ar trebui să devină preferatele tale. Datorită proprietăţilor şi substanţelor nutritive pe care le deţine, untul de cacao este considerat unul dintre cele mai bune ingrediente pentru piele.

 • Ce spune pielea despre sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune pielea despre sănătatea ta

  Pielea este cea mai vizibilă parte a corpului care ne anunţă că starea noastră de sănătate nu este tocmai bună. Majoritatea simptomelor care apar pe tegument sunt legate de alimentaţia nesănătoasă, alergii sau lipsa odihnei.

 • Produsele pe care dermatologii nu le aplică niciodată pe piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele pe care dermatologii nu le aplică niciodată pe piele

  Dermatologii cunosc cel mai bine pielea şi de aceea oferă întotdeauna cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea şi menţinerea ei. Sfaturile de la dermatologi şi specialişti te vor ajuta să ai grijă de tegument la orice vârstă.

 • Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

  Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

 • Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului

  Credibil sau nu, dar de când a început să fie folosită protecţia solară, numărul de cazuri de melanom a crescut foarte mult la nivel mondial, potrivit unui studiu recent. De aceea, oamenii de ştiinţă încă efectează cercetări. Ei vor să stabilească cu exactitate dacă factorul de protecţie din creme şi loţiuni este într-adevăr sigur.