Stiri despre piele

  330 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai contagioase boli de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai contagioase boli de piele

  Verifică-ţi periodic pielea şi dacă observi orice fel de modificări – iritaţii sau pustule care dau mâncărimi –, mergi imediat la dermatolog. Există boli de piele extrem de contagioase, aşa că e bine să ştii cum să le recunoşti.

 • Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO

  Directorii de creaţie ale marilor branduri internaţionale au transmis prin intermediul prezentărilor din cadrul Săptămânilor Modei pentru toamnă-iarnă că nu mai sunt dispuşi să urmeze doar câteva teme de bază în realizarea noilor colecţii, mizând pe diversitate. De la ţinute realizate din materiale strălucitoare la cele croite din piele şi denim, umerii evidenţiaţi şi detaliile precum penele şi volanele, registrul a fost foarte variat.

 • Sfaturi de îngrijire a tenului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de îngrijire a tenului gras

  Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

 • Mâncatul mai puţin
întârzie îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncatul mai puţin întârzie îmbătrânirea

  Dacă ai în jur de 35 de ani, cu siguranţă te interesează produsele antiîmbătrânire care promit prevenirea sau încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Dar iată cum te pot ajuta alimentele în acest sens.

 • Tratamente cu lămâi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente cu lămâi

  Se spune că, atunci când viaţa îţi oferă lămâi, trebuie să faci limonadă - cu trimitere la momentele neplăcute de care ne putem lovi şi peste care e bine să încercăm să trecem, întorcându-le în favoarea noastră. Cu toate acestea, lămâia este departe de a fi un simbol al neplăcerii, aducând o mulţime de beneficii sănătăţii noastre.

 • Tratamente naturiste eficiente în caz de degerături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste eficiente în caz de degerături

  Expunerea prelungită la frig sau îmbrăcămintea prea subţire pe timp de ger poate să ducă la apariţia degerăturilor. Cum le recunoşti şi cum le poţi trata cu ajutorul plantelor, într-un timp scurt afli în cele ce urmează!

 • Despre şansa la o viaţă normală pentru
persoanele cu probleme de greutate, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre şansa la o viaţă normală pentru persoanele cu probleme de greutate, la Adevărul Live

  Oamenii cu reale probleme legate de grăsimea în exces, care nu reuşesc să obţină rezultate prin schimbarea stilului de viaţă, au totuşi şanse să obţină schimbarea spectaculoasă la care visează. Dr. Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, vine la Adevărul Live să ne povestească despre redarea încrederii în sine. Iar Adriana ne spune povestea ei de la 160 de kilograme la 60 de kilograme.

 • Alimentele care au grijă de pielea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care au grijă de pielea ta

  Pentru o piele frumoasă, nu este suficient numai să mergi la salonul de cosmetică şi să foloseşti creme sau loţiuni. Şi alimentaţia joacă un rol important pentru menţinerea sănătăţii pielii. Descoperă ce alimente trebuie să consumi, ca să ai o piele suplă şi sănătoasă!

 • Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

  Pe măsură ce îmbătrânim, pielea începe să-ţi piardă fermitatea şi sânii noştri se lasă. Situaţia le face pe multe femei să-şi piardă semnificativ încrederea în forţele proprii. Din fericire, sunt câteva măsuri la-ndemână prin care sânii se pot reface fără operaţie.

 • Soluţii pentru mâini catifelate, chiar şi pe frig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii pentru mâini catifelate, chiar şi pe frig

  Pielea mâinilor se usucă mai des în sezonul rece, de aceea, acum este nevoie de măsuri speciale de îngrijire. Află ce reţete naturale poţi pregăti acasă pentru a avea mâini catifelate!

 • Trucuri rapide pentru o piele perfectă de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri rapide pentru o piele perfectă de Revelion

  Nu ştii cum să scapi de cearcănele inestetice, de pungile de sub ochi sau de petele de pe piele? Urmează aceste trucuri garantate pentru a îndepărta micile imperfecţiuni. Doar aşa poţi fii sigură că machiajul pentru seara de Revelion va fi unul de invidiat.