Stiri despre piele

  356 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

  Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

 • Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului

  Credibil sau nu, dar de când a început să fie folosită protecţia solară, numărul de cazuri de melanom a crescut foarte mult la nivel mondial, potrivit unui studiu recent. De aceea, oamenii de ştiinţă încă efectează cercetări. Ei vor să stabilească cu exactitate dacă factorul de protecţie din creme şi loţiuni este într-adevăr sigur.

 • Scapă de părul de la subraţ fără nicio durere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de părul de la subraţ fără nicio durere!

  Părul nedorit de la subraţ este o problemă pentru toate femeile, mai ales vara. Dar ştii că există şi alte modalităţi de a scăpa de părul de la subraţ, în afară de ceară şi lama de ras? Noua metodă de îndepărtare a părului, fără nicio durere, este o mască, pe care o prepari chiar tu acasă.

 • Ce trebuie să facem pentru a arăta bine în costum de baie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să facem pentru a arăta bine în costum de baie

  Un cosmetician arădean dezvăluie care sunt secretele pentru a arăta bine în costum de baie. Loredana Bundiş spune că în ultimii ani frumuseţea a devenit sinonimă cu a fi slabă, ceea ce nu este neapărat adevărat.

 • Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

  Naturaleţea şi simplitatea au fost dintotdeauna două atribute apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Dacă te-ai săturat să petreci minute în şir în faţa oglinzii şi vrei să îţi laşi pielea să respire, dar în acelaşi timp îţi doreşti să arăţi impecabil, urmează aceste sfaturi.

 • Vitaminele cu rol esenţial în sănătatea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vitaminele cu rol esenţial în sănătatea pielii

  Continuăm să cumpărăm produse cosmetice pentru îngrijirea pielii şi totuşi ne plângem că nu avem tenul perfect. Însă, în încercarea de a îmbunătăţi aspectul pielii, uităm de nevoile nutritive ale pielii. Exact ca şi restul corpului, pielea are nevoie de substanţe nutritive.

 • Poţi scăpa definitiv de vergeturi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poţi scăpa definitiv de vergeturi?

  Vergeturile se clasează, alături de celulită, în topul celor mai deranjante motive atunci când vine vorba de o piele frumoasă. Aproximativ 80% dintre femei din întreaga lume le au, însă unele dintre ele îşi doresc să scape definitiv de ele. Este acest lucru posibil?

 • Zahărul - pericol pentru sănătate, dar bun pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zahărul - pericol pentru sănătate, dar bun pentru piele

  Ştim că trebuie să evităm alimentele care conţin zahar, dar el poate fi folosit în tratamentele naturale destinate îngrijirii pielii. Datorită texturii pe care o are, zahărul exfoliază tegumentul, îndepărtând celulele moarte şi curăţând porii de impurităţile acumulate pe faţă. Include zahărul în rutina ta de înfrumuseţare naturală!

 • Scapă de cearcăne cu acest ingredient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de cearcăne cu acest ingredient

  Dintre toate ingredientele din bucătărie pe care le putem include în măştile de îngrijire a pielii, cafeaua oferă cele mai bune rezultate. Cafeaua conţine antioxidanţi şi vitamine esenţiale care lasă pielea sănătoasă, catifelată şi strălucitoare.

 • Alimentele care accelerează procesul de îmbătrânire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care accelerează procesul de îmbătrânire a pielii

  Ridurile tind să apară pentru prima dată în jurul ochilor, gurii şi pe frunte, deoarece în aceste zone ale feţei pielea este mult mai sensibilă. În plus, expunerea tegumentului la soare provoacă leziuni care duc la apariţia ridurilor.

 • Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului

  Medicii ne recomandă să conusumăm alimente cât mai naturale şi neprocesate pentru o sănătate de fier. De asemenea, pentru un ten impecabil putem apela la aceleaşi produse naturale pe care le găsim adesea la piaţă, scutind astfel bani frumoşi.

 • Care sunt semnele de pe piele care ar trebui să
ne îngrijoreze? Aflaţi la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt semnele de pe piele care ar trebui să ne îngrijoreze? Aflaţi la Adevărul Live

  Cancerul de piele este mai răspândit decât cred cei mai mulţi dintre noi. Melanomul malign este cea mai gravă formă, dar şi cel mai rar întâlnită. Există, însă, mai multe tipuri de leziuni ale pielii expuse la soare care pot semnala prezenţa unei forme de cancer cutanat. Medicul dermatolog Lucian Russu ne spune, la Adevărul Live, când este cazul să ne investigăm problemele pielii.