Stiri despre piele

  388 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • DiAmanti - genţi şi serviete din piele naturală made in Italy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DiAmanti - genţi şi serviete din piele naturală made in Italy

  Ca bărbat modern, probabil că te afli mai mereu în mişcare. La job sau în vacanţă, o geantă de bărbaţi a devenit pentru tine o necesitate care te ajută să fii mereu pregătit. Fie că ai nevoie pentru laptop sau agendă, acest accesoriu a devenit parte din viaţa ta.

 • Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă

  Cum începe să ardă soarele, pielea are nevoie de mai multă atenţie. Dacă ai multe aluniţe, pete pe piele sau riduri, foloseşte cremele de protecţie solară zi de zi, în oraş şi ai grijă să incluzi în dietă alimentele care menţin sănătatea pielii.

 • Mască facială din coajă de castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască facială din coajă de castravete

  Pielea are nevoie de îngrijire pentru că, în caz contrar, ne vom confrunta cu acnee, pigmentare, linii fine şi alte neplăceri dermatologice. Toate aceste probleme pot fi prevenite cu măşti faciale din coji de legume, care sunt bogate în antioxidanţi, vitamine şi minerale.

 • Cum să scapi de călcâiele crăpate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de călcâiele crăpate

  Nimic nu este mai neplăcut decât să te confrunţi cu problema călcâielor crăpate. Din ce cauză apare această şi problemă şi cum se poate remedia, află din acest articol.

 • Ce trebuie să folosim pentru a avea o piele frumoasă iarna: creme de protecţie, consumul de lichide, alimentaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să folosim pentru a avea o piele frumoasă iarna: creme de protecţie, consumul de lichide, alimentaţia

  Pielea trebuie să fie hidratată corespunzător şi în timpul iernii, iar cel mai important lucru este să folosim creme fotoprotectoare şi să evităm să purtăm şosete umede, care pot produce iritaţii, eczeme sau fisuri. Medicii dermatologi au mai precizat că senzaţia de uscăciune apare de fiecare dată când intrăm într-o încăpere încălzită.

 • 5 greşeli pe care le faci când te speli pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 greşeli pe care le faci când te speli pe faţă

  A te spăla pe faţă face parte din ritualul tău zilnic de îngrijire şi, ca idee, totul îţi pare destul de simplu, însă e bine să nu te laşi doar în seama apei cu care te speli. S-ar putea ca unele obiceiuri pe care le ai atunci când îţi cureţi tenul să îţi afecteze pielea pe termen lung. Află care sunt acestea!

 • Orezul, un aliment foarte sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orezul, un aliment foarte sănătos

  Orezul este unul dintre cele mai consumate alimente la nivel internaţional. Acest produs alimentar este fundamental în multe bucătării din întreaga lume, mai ales după ce s-a demonstrat că are foarte multe beneficii asupra sănătăţii.

 • Cu ce trebuie să te speli pe faţă pentru a avea un ten frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce trebuie să te speli pe faţă pentru a avea un ten frumos

  O piele frumoasă, luminoasă şi hidratată are nevoie de un adevărat ritual de îngrijire în fiecare zi. Cel mai mare organ al corpului uman, pielea, joacă un rol extrem de important. În ceea ce priveşte zona feţei, aici lucrurile stau un pic diferit deoarece pielea este foarte delicată mai ales dimineaţa.

 • Cum te demachiezi corect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te demachiezi corect

  Chiar dacă nu obişnuieşti să te fardezi, demachierea este obligatorie dacă îţi doreşti un ten frumos, fără imperfecţiuni. Paşii către o rutină de îngrijire adecvată sunt simpli şi îţi vor menţine pielea luminoasă şi tânără cât mai mult timp.