pandispan - ultimele știri
În ciuda faptului că are un stil de viață sănătos, Kate Middleton se pare că are o plăcere nevinovătă.
Unii dintre noi îşi amintesc cu nostalgie de puiul cu sos de ardei copt, o mâncare simplă, dar care reprezintă o adevărată nebunie pentru simţuri....
Cel mai simplu desert este pandişpanul, iar dacă îl combini cu câteva fructe sau cu o glazură, atunci vei obţine o delicioasă prăjitură, numai bună de servit prietenilor sau familiei. Se prepară rapid şi nu este nevoie să petreci prea mult timp în bu...
Nu lăsa să treacă sezonul perelor fără a le include în delicioasa reţetă de pandişpan cu unt. Uşor de preparat, acesta poate fi desertul ideal pentru o zi de toamnă....
Când ai poftă de ceva dulce sau aştepţi musafiri, inspiră-te din această reţetă şi prepară-le celor dragi un pandişpan delicios cu cremă de iaurt....
Prăjitura cu prune este o reţetă de sezon, foarte simplă şi la îndemâna oricui. Ne aduce aminte de copilărie, fiind o prăjitură aromată, gustoasă şi cu un aspect elegant.
Pentru cel mai bun pandişpan cu zmeură, fructul trebuie să fie ferm, cu o culoare vie atunci când îl cumperi. Poate fi păstrată 1-2 zile la temperatura camerei, în funcţie de cât de coaptă este, şi cel mult o săptămână la frigider....
Cel mai gustos pandişpan cu prune poate fi obţinut numai dacă urmezi paşii şi recomandările din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ a Mariei Cristea Şoimu. Cumpără ingrediente proaspete, fii atent la paşi şi vei obţine un delicios desert.
Pandişpanul cu vişine este o reţeta de prăjitură uşoară şi rapidă, ce poate fi făcută şi cu alte fructe de sezon. Delicios şi răcoros, pandişpanul cu fructe este desertul perfect al zilelor călduroase.
Pentru reuşita unui pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale reuşit, toate ingredientele folosite trebuie să fie la temperatura camerei. Făina se încorporează foarte uşor în compoziţie, prin răsturnare. Compoziţia se introduce numai în cuptorul încins...
Folosiţi-vă de fructele de sezon, cum sunt căpşunile, pentru a prepara cele mai delicioase deserturi. O variantă culinară îmbietoare este pandişpanul cu cremă de brânză şi căpşuni, reţetă prezentată de „Click! Poftă Bună!”.
Pentru că suntem în post vă recomandăm un desert de post pe care trebuie să-l încercaţi. Toată lumea va fi încântată. Aşteptăm să ne spuneţi cum v-a ieşit.
Un desert care ne aduce aminte de primăvară. Dulce şi uşor de făcut. Te invităm să încerci reţeta şi să ne spui ce a ieşit.
Vara ne oferă ocazia să preparăm o sumedenie de deserturi uşoare şi răcoroase. Profită şi tu şi pregăteşte-le celor dragi o prajitură pufoasă cu pandişpan de ciocolată şi zmeură aromată....
Cu un gust încântător, piersicile fac din orice desert un deliciu! Să nu mai vorbim despre crema de iaurt şi vanilia care întregesc acest regal al gusturilor. Dacă te-am convins, găseşte-ţi timp pentru a prepara un desert sărutat de soare....
Cireşele sunt extraordinar de bune în prăjituri. Dacă trece sezonul lor, poţi folosi cu încredere cireşe glasate sau cireşe din dulceaţă. Sunt la fel de bune ca şi cele proaspete. Încă ceva! Pentru aceste deliciu foloseşte un soi dulce şi cărnos, cum...
Pieţele abundă acum de fructe aromate şi pline de vitamine. Nici nu ştii ce să alegi… Dacă-ţi face cu ochiul zmeura atunci prepară cu ele o prăjitură regală. Ţine cont! Foloseşte ouă proaspete dacă vrei să-ţi iasă pandişpanul mai pufos....