Stiri despre otet

  48 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trucuri pentru curăţenia de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru curăţenia de Crăciun

  Curăţenia generală de Crăciun cu soluţii naturale va fi mai uşoară şi nu-ţi va afecta sănătatea, mai ales dacă ai alergii sau eşti însărcinatăÎn plus, cea mai eficientă soluţie de curăţare şi dezinfectare rămâne tot cea din trei părţi apă şi o parte oţet.

 • Cum să-ţi detoxifici rinichii în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi detoxifici rinichii în mod natural

  Suferi de balonare şi de oboseală cronică? Ai pietre la rinichi, probleme cu tenul sau infecţii urinare recurente? Ar trebui să te gândeşti să faci o detoxificare a rinichilor. Cu cât mai multe toxine laşi să se acumuleze la rinichi, cu atât mai mult rişti o boală renală sau un colaps complet al acestora.

 • A acuzat firma Profi că a fost obligat să spele carnea cu oţet, dar a pierdut procesul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A acuzat firma Profi că a fost obligat să spele carnea cu oţet, dar a pierdut procesul

  Arădeanul Emanuel Ciprian Gabor, fost şef al unui magazin Profi din municipiul Arad, a pierdut în prima instanţă procesul cu foştii lui angajatori, după ce a reclamat că i s-a cerut să vândă carne expirată, spălată cu detergent şi oţet. Acum va trebui să plătească despăgubiri pentru afirmaţiile calomnioase.

 • Afacerea cu dulceaţă 100% naturală. Cum a reuşit o moldoveancă să transforme reţeta bunicii într-un produs tradiţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacerea cu dulceaţă 100% naturală. Cum a reuşit o moldoveancă să transforme reţeta bunicii într-un produs tradiţional

  Mihaela Rusu, din Botoşani, a reuşit să transforme o veche reţetă de dulceaţă a bunicii dintr-un sat de pe malul Prutului, într-o delicatesă recunoscută la nivel naţional. Este vorba despre o dulceaţă de trandafiri 100% naturală şi cu un gust unic. Totodată, botoşăneanca a creat în satul natal o întreagă afacere cu produse derivate din petale de trandafiri.

 • Beneficiile oţetului din nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile oţetului din nucă de cocos

  Beneficiile oţetului de mere sunt deja foarte cunoscute, însă despre beneficiile oţetului din nucă de cocos ştim mai puţine lucruri. La noi în ţară produsul încă nu este foarte utilizat, dar în Asia  este foarte popular.

 • Cum a apărut oţetul, ingredientul care dă gust salatelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a apărut oţetul, ingredientul care dă gust salatelor

  Nelipsit din salate şi mâncăruri, este, practic, odrasla naturală a vinului. Căci, se ştie, dacă laşi o sticlă de vin destupată, lichidul dinăuntru se va transforma în oţet. Considerat un medicament, era folosit şi cu 5000 de ani în urmă, în Egiptul antic şi în Mesopotamia.

 • Castraveţi sau dovlecei în oţet dulce-acrişor pentru iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castraveţi sau dovlecei în oţet dulce-acrişor pentru iarnă

  Cum se fac cei mai gustoşi şi mai crocanţi castraveţi şi dovlecei în oţet pentru iarnă? O să vă dau o reţetă de familie, care vă ajută să obţineţi nişte murături absolut delicioase. Rezistă şi 3 ani, chiar şi în cămara de la bloc.

 • Cum să scapi de
dopurile de ceară fără efort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de dopurile de ceară fără efort

  Atunci când se adună prea multă ceară în ureche, se formează un dop, care poate cauza probleme de auz. În caz că dopurile de ceară nu sunt unele mari şi îndepărtarea lor nu presupune riscuri, sunt câteva metode simple prin care puteţi scăpa de ele fără probleme şi riscuri.

 • Cum scăpăm de arsurile din cratiţă
cu ingrediente din bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de arsurile din cratiţă cu ingrediente din bucătărie

  Orice gospodină a păţit măcar o dată în viaţă să ardă mâncarea. Până la urmă, nu e nicio tragedie, grav este când trebuie curăţată cratiţa, pentru că asta e o adevărată problemă. Câteva metode simple, folosind ingrediente din bucătărie, sunt dezvăluite de o băimăreancă.

 • Scapă de mirosul neplăcut al picioarelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de mirosul neplăcut al picioarelor

  Stânjenitor şi inconfortabil, mirosul neplăcut al picioarelor poate să devină şi mai persistent, în cazul în care obişnuieşti să porţi  încălţăminte din materiale sintetice şi nu laşi piciorul să respire suficient.

 • Cele mai bune remedii pentru mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii pentru mătreaţă

  Părul încărcat de mătreaţă îţi aduce disconfort şi te împiedică să te simţi bine în pielea ta. În loc să cauţi tot felul de soluţii ca să îţi acoperi capul, mai bine foloseşte remediile din natură!