Stiri despre nuci

  169 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gustări de seară bune pentru siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări de seară bune pentru siluetă

  În efortul de a avea o dietă sănătoasă şi echilibrată, multe persoane evită gustările ”bune” seara. Este adevărat că metabolismul lucrează la capacitate mai mică pe timpul nopţii, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci flămândă. De fapt, este recomandat să mănânci ceva înainte de culcare deoarece te ajută să dormi mai bine şi să-ţi completezi dieta.

 • Beneficiile extraordinare ale uleiului de nuci. Cum se consumă pentru eficienţă maximă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile extraordinare ale uleiului de nuci. Cum se consumă pentru eficienţă maximă

  Nucile sunt o sursă consistentă de antioxidanţi şi vitamine şi aduc organismului un aport energetic important. Consumate echilibrat, nucile au şi efecte terapeutice, multe datorate conţinutului de arginină, un aminoacid important pentru întărirea sistemului imunitar. Administrate sub formă de ulei, tratează inclusiv anemia şi rahitismul.

 • Dieta pentru
abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru abdomen plat

  Pe lângă exerciţiile fizice care antrenează muşchii precum clasicele abdomene, bicicleta, rotaţiile de trunchi şi multe altele, practicate cu insistenţă şi cu program, alimentele consumate vin să dea o mână de ajutor – sau nu – atingerii acestui obiectiv.

 • Poliţia a pus capăt valului de spargeri în gospodăriile unor comercianţi de nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia a pus capăt valului de spargeri în gospodăriile unor comercianţi de nuci

  Hoţii de nuci care au băgat spaima în gospodarii din Berca şi Verneşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Reţinerea lor s-a produs în urma a trei percheziţii efectuate de poliţiştii din Berca la domiciliile infractorilor, de unde au fost ridicate bunuri de peste 7.500 de lei.

 • Nucile previn cele mai grave boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nucile previn cele mai grave boli

  Potrivit unui studiu recent, oamenii care mănâncă nuci în mod regulat reduc riscul de boli cardiovasculare, cancer şi diabet, plus alte afecţiuni generate de îmbătrânire. Iată ce beneficii au nucile asupra stării de sănătate!

 • Nucile reduc tensiunea arterială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nucile reduc tensiunea arterială

  Delicioase şi foarte sănătoase, nucile sunt alimente de toamnă care n-ar trebui să ne lipsească din alimentaţia zilnică.

 • Sănătate din trufandalele toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătate din trufandalele toamnei

  Pentru un sistem imunitar rezistent în faţa provocărilor de sezon, nimic nu egalează în raportul cost-eficienţă o alimentaţie bogată în fructele şi legumele toamnei.

 • Nucul ţine în frâu diabetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nucul ţine în frâu diabetul

  Datorită conţinutului bogat de substanţe nutritive, nucile sunt recomandate pentru prevenirea bolilor de inimă, combaterea diabetului şi pentru îmbunătăţirea memoriei.

 • Ce alimente sunt benefice pentru
combaterea asteniei de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente sunt benefice pentru combaterea asteniei de toamnă

  Frigul, umezeala şi schimbările neaşteptate de temperatură ce survin toamna ne pot influenţa starea de spirit şi în destule cazuri duc la astenia de toamnă. Această astenie de toamnă, ce apare mai des la persoanele cu o viaţă activă şi stresantă, poate fi combătută şi cu o serie întreagă de alimente benefice.