maturare - ultimele știri
Pastrama de berbecuţ este una dintre mâncărurile tradiţionale româneşti, reţeta putând fi preparată rapid şi cu puţine ingrediente. Există însă câteva trucuri pentru ca preparatul să iasă aşa cum trebuie....
Producătorii de whisky scotch s-au declarat mulţumiţi vineri de respingerea independenţei Scoţiei la referendum, ei preferând stabilitatea din cadrul Regatului Unit. Băutura care i-a consacrat pe scoţieni va fi produsă în continuare, iar turiştii vor...
Specialiştii distileriei Ardbeg se pregătesc să guste primul whisky lăsat timp de aproape trei ani la maturat în spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Preţiosul colet va ateriza pe Pământ luna acesta, la 12 septembrie, într-o zonă din Ka...
Gabriel Sandu, un fermier din Piatra Neamţ, a investit în urmă cu trei ani în două culturi puţin cunoscute pe plan local - usturoiul negru şi cartoful mov – dar foarte apreciate în Europa. În urma unui proces special de maturare, usturoiul devine neg...