Stiri despre iubire

  664 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce este important să ne confirmăm iubirea prin oferirea de cadouri. Câştigă la Adevărul Live, de la ora 14.00, premii inedite de Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este important să ne confirmăm iubirea prin oferirea de cadouri. Câştigă la Adevărul Live, de la ora 14.00, premii inedite de Dragobete

  Pentru că un cadou poate transmite ceea ce persoana care îl oferă nu este pregătită să spună, astăzi vorbim despre cele mai inedite idei de cadouri. Cei care împărtăşesc pe pagina noastră de Facebook cel mai inedit mod în care şi-au cunoscut iubitul/iubita pot câştiga o degustare de vinuri alese, o chocotelegramă Chocolissimo cu mesajul „Mă topesc după tine“ şi un set de trei lecţii de dans de societate.

 • Cum îţi faci partenerul să se simtă special
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi faci partenerul să se simtă special

  Relaţia dintre o femeie şi un bărbat trebuie să fie specială, înainte şi după căsătorie. Indiferent de cât de mult timp a trecut de când sunt împreună, partenerii trebuie să se respecte şi să se iubească. Ştim că femeile trebuie să fie răsfăţate de iubit/soţ, dar şi tu îl poţi face să se simtă special. Iată cum!

 • Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist

  Persoanele narcisiste se adoră pe sine, au tendinţa de a fi egoiste şi nu suportă ca cineva din jurul lor să fie mai bun decât ele. Îţi sună cunoscut? Dacă şi partenerul tău se comportă astfel şi dă semne că ar fi îndrăgostit doar de propria persoană, poate ar fi mai bine să observi unele schimbări care te vor ajuta să iei o decizie.

 • 6 tipuri de infidelitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 tipuri de infidelitate

  Fidelitatea este un angajament reciproc bazat pe respect, intimitate, recunoaştere personală şi emoţională, dedicare, interes şi îngrijire. Este legătura care dă rezistenţă şi solvabilitate relaţiei de cuplu. Dar infidelitatea? Ştiai că este de mai multe tipuri?

 • Diferenţa dintre iubire şi ataşament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diferenţa dintre iubire şi ataşament

  Oamenii spun adesea că ideea de iubire este diferită pentru fiecare persoană, dar ei confundă dragostea şi atracţia cu iubirea adevărată. Există câteva semne clare care te pot ajuta să înţelegi că iubirea şi ataşamentul sunt într-adevăr diferite, şi anume:

 • 5 calităţi care te fac atractivă sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 calităţi care te fac atractivă sexual

  Poate te-ai întrebat de multe ori ce calitate te face să fii sexy. Ei bine, conceptul de atractivitate poate fi diferit pentru majoritatea bărbaţilor. Unii se gândesc doar la avantajele pe care le ai din punct de vedere fizic, în timp ce alţii apreciază mai mult atitudinea unei femei. Află care sunt cele mai apreciate calităţi!

 • Greşeli pe care le faci într-o nouă relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli pe care le faci într-o nouă relaţie

  Ai întâlnit pe cineva cu care-ţi place să stai. Îţi place să petreci timp alături de el şi te proiectezi, dacă nu peste câţiva ani alături de el, măcar peste un an. Nimic rău în asta. Numai, te rugăm! Nu face aceleaşi greşeli pe care, poate, le-ai mai făcut şi altădată.

 • 6 semne clare ale chimiei dintre doi oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 semne clare ale chimiei dintre doi oameni

  Compatibilitatea dintre două persoane depinde enorm de chimia pe care o au la prima vedere. Dacă aceştia nu rezonează încă de la început, relaţia este compromisă. Modificările hormonilor şi declanşarea neurotransmiţătorilor apar datorită chimiei şi este primul pas prin care poţi să îţi dai seama dacă partenerii vor rămâne sau nu împreună.

 • Cât durează pasiunea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât durează pasiunea

  Se spune că dragostea durează trei ani... Nimic mai fals! Într-un cuplu, dragostea durează atât cât îşi doresc cei doi parteneri. Dar pasiunea, poate ea să dureze o viaţă?

 • 7 lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei

  Toate femeile se întreabă la un moment dat ce îşi doresc bărbaţii de la ele. Ei bine, răspunsul se poate întinde pe mai mult de două rânduri. Potrivit mai multor cercetări, lucrurile pe care bărbaţii le caută la partenerele lor sunt:

 • De ce înşelăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce înşelăm

  Infidelitatea e un simptom latent într-o relaţie. Nu e un gest spontan şi, uneori, nu e nici un gest asumat. Între M. şi E., de exemplu, împreună de cinci ani, nu a existat niciodată o discuţie despre asumarea celuilalt. Fiecare dintre ei voia să fie liber dar, în acelaşi timp, îşi mâncau singurătăţile în cel mai egoist fel cu putinţă.