Stiri despre iubire

  632 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări

  La 46 de ani, o indiancă şi-a găsit perechea la mii de kilometri distanţă, pe internet, a venit pe meleaguri mioritice cu gândul să se căsătorească, însă a fost trezită la realitate de poliţiştii de la imigrări. Pentru că i-a expirat viza de şedere, femeia a fost luată în custodie publică urmând a fi îndepărtată de pe teritoriul României.

 • Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite

  Un tânăr din Botoşani cu Sindromul Down oferă o adevărată lecţie de perseverenţă şi iubire. După ce s-a luptat ani la rând cu discriminarea şi propriile neputinţe, Andi Creţu luptă pentru o viaţă normală alături de tatăl său. A reuşit să participe şi să câştige sute de competiţii destinate persoanelor cu dizabilităţi, joacă fotbal şi dansează. Deşi a fost abandonat din copilărie de mamă, este un izvor de iubire şi optimism.

 • Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac

  Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viaţă sunt cele care contează cel mai mult. Gesturile de iubire, complimentele, aprecierile, tot ceea ce v-a legat de la bun început nu ar trebui niciodată neglijat. Pentru a avea o relaţie frumoasă trebuie să munceşti zilnic la ea, de aceea iată care sunt 5 dintre obiceiurile celor mai fericite cupluri.

 • Poate fi ţinută iubirea sub control?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poate fi ţinută iubirea sub control?

  Iubirea e considerată a fi un sentiment care se declanşează spontan şi care nu poate fi controlat. Oare chiar aşa să fie? Cercetătorii susţin că lucrurile nu ar sta chiar aşa. Iată cum îţi poţi regla şi gestiona intensitatea sentimentelor.

 • Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu

  Există o mulţime de clişee legate de cearta în cuplu. Unii spun că certurile fac bine unei relaţii, căci sunt ca sarea şi piperul, alţii susţin că disputele între îndrăgostiţi reprezintă primul semn al rupturii. De cele mai multe ori, partenerii observă efectele neînţelegerilor, însă nu se gândesc şi la modul în care le-ar putea evita.

 • Secretele unei relaţii fericite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei relaţii fericite

  Se spune că îndrăgostiţii care au găsit reţeta unei relaţii perfecte sunt ca un vin bun. Cu cât trec mai mulţi ani, cu atât relaţia lor devine mai puternică şi fiecare zi împreună este o aventură. Iată care sunt secretele unei relaţii armonioase!

 • Cea mai iubită dintre pământence VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai iubită dintre pământence VIDEO

  JENANT Cu „Istoria iubirii“, regizorul Radu Mihăileanu continuă să facă ceea ce-a făcut în mai toate filmele sale, adică să exploreze rădăcinile şi specificul evreiesc. Din păcate, demersul său suferă de atâta falsitate şi superficialitate încât, dac-am fi răi, i-am putea spune să se lase de meserie.

 • Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa

  Dragostea dintre voi este un ca un foc de paie care se va stinge repede după câteva luni sau el este cel care-ţi va fi alături chiar şi în momentele cele mai grele? Iată cum îţi dai seama dacă partenerul te va iubi toată viaţa!

 • Semnele care-ţi spun că în curând partenerul te va cere în căsătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele care-ţi spun că în curând partenerul te va cere în căsătorie

  Sunteţi împreună de ceva timp şi lucrurile merg foarte bine, aşa că este normal să începi să te întrebi când o să fie marea surpriză – cererea în căsătorie. Dacă aşteptarea e din ce în ce mai lungă, atunci ar trebui să fii atentă la anumite semne care vin din partea partenerului şi familiei.

 • Lucrurile pe care bărbaţii le observă prima oară la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrurile pe care bărbaţii le observă prima oară la femei

  Femeile sunt conştiente de aspectul lor şi de faptul că sunt observate de bărbaţii din jurul lor. Chiar dacă ele cred că frumuseţea fizică îi atrage pe bărbaţi, adevărul este că aceştia sunt destul de transparenţi şi sunt interesaţi de altceva.

 • Ce semne îţi arată că nu eşti îndrăgostită, ci doar dependentă emoţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce semne îţi arată că nu eşti îndrăgostită, ci doar dependentă emoţional

  Fiecare om îşi caută de-a lungul vieţii persoana potrivită, însă până să ajungă să o găsească poate trece printr-o serie de încercări. Din păcate, aceasta dorinţă de a găsi dragostea poate crea confuzii între a iubi şi a fi dependent de o persoană. Află cum poţi face diferenţa!