Stiri despre iubire

  645 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minighidul flirtului online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minighidul flirtului online

  Îţi place sau nu, întâlnirile online sunt o chestie practicată şi-ncă la greu. Multe relaţii s-au făcut şi s-au desfăcut pe internet şi-ncă şi mai multe urmează acelaşi traseu. Au apărut joburi noi, cum sunt consultanţi în online-dating, care ştiu foarte bine cum lucrează site-urile de întâlniri, ce ar trebui să faci şi ce n-ar trebui să faci atunci când faci online dating.

 • Povestea celor doi prieteni: unul mai alb şi altul mai negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea celor doi prieteni: unul mai alb şi altul mai negru

  Mihai era prietenul meu. Prima mea amintire îl cuprinde şi pe el, cu chipul lui veşnic zâmbăreţ şi cu părul ridicat în sus. Era cu vreo 9 luni mai mare şi asta-l făcea să se simtă responsabil pentru mine aşa că mâncam, ne jucam, mergeam la şcoală şi făceam mai toate prostiile copilăriei împreună. Dacă voiai să dai de unul trebuia să întrebi de celălalt căci eram precum fraţii: unul mai negru (eu) şi altul mai alb (el).

 • Ce spune felul în care dormiţi despre relaţia voastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune felul în care dormiţi despre relaţia voastră

  Dacă nu ştiai, felul în care dormi alături de partener îţi dictează relaţia de cuplu. Fie că v-aţi obişnuit să adormiţi unul în braţele celuilalt, fie că sunteţi mereu spate în spate, poziţia de somn poate spune multe despre voi.

 • 5 întrebări pe care partenerul evită să ţi le adreseze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări pe care partenerul evită să ţi le adreseze

  O relaţie se bazează pe comunicare. Dacă partenerul tău e timid şi introvertit, lucrurile frumoase se pot schimba peste noapte. De multe ori, poate el şi-ar dori să discute anumite subiecte cu tine, însă îi este ruşine şi teamă de ceea ce vei crede despre el. Află câteva din întrebările pe care unii bărbaţi evită să le adreseze iubitelor lor.

 • Cum răspunde creierul când iubeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum răspunde creierul când iubeşti

  Creierul are un rol foarte important în ceea ce simţi când îţi găseşti marea dragoste. Senzaţia de fluturi în stomac şi alte sentimente asociate iubirii sunt determinate de el deoarece există o legătură puternică între creier şi ceea ce simţi când iubeşti.

 • Nais tuqe, Papo!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nais tuqe, Papo!

  Moş Fedea era un om tare de treabă. Neavând copii, nepoţi sau alţi urmaşi, îşi petrecea întreaga zi având grijă de animalele din gospodărie şi de copacii din grădină. Toate cele din curte aveau un nume şi pentru fiecare-n parte moş Fedea avea câte o vorbă bună.

 • Despre puterea de a-ţi urma visul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre puterea de a-ţi urma visul

  „Tata, tu ai rămas cel mai mare şi acum fraţii tăi sunt şi în grija ta. Trebuie să mă ajuţi pentru că singur nu mă descurc“. Tata l-a găsit pe Marian, fratele meu, cu funia-n mână, ascuns în magazie. Fratele nostru cel mai mare tocmai trecuse în lumea celor drepţi şi fără el viaţa-i părea pustie. Nu l-a certat deloc şi funia i-a fost aruncată cu o îmbrăţişare. Acela a fost momentul din care între ei doi s-a născut o relaţie specială .

 • FOTO În Apuseni, pe Dâmbul lui Gâf, este realizat cel mai mare parc tematic dedicat iubirii din România. Tabără de sculptură în piatră cu tema ”eros”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO În Apuseni, pe Dâmbul lui Gâf, este realizat cel mai mare parc tematic dedicat iubirii din România. Tabără de sculptură în piatră cu tema ”eros”

  Artişti din întreaga ţară, studenţi sau profesori specializaţi în sculptură, participă în aceste zile la Tabăra Naţională de Sculptură în Piatră „Dâmbul lui Gâf”, eveniment organizat în premieră în acest an de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba. Tema sculpturilor ce vor fi realizate este ”iubirea”.

 • De ce tu şi el aveţi nevoi diferite?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce tu şi el aveţi nevoi diferite?

  Nu ai nevoie de foarte mult timp la dispoziţie pentru a-ţi da seama dacă tu şi partenerul tău vă mai înţelegeţi sau nu. Dacă nu vă respectaţi reciproc nevoile şi punctele de vedere, aţi putea ajunge la conflicte sau, mai rău, la despărţire.

 • Cel mai bun moment al zilei pentru sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun moment al zilei pentru sex

  Te simţi plină de energie dimineaţa? Conform unui studiu realizat în Marea Britanie s-a descoperit că cel mai bun moment în care poţi face sex este în zorii zilei, mai exact în jurul orei 7:30 sau la 45 de minute după ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?

 • Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări

  La 46 de ani, o indiancă şi-a găsit perechea la mii de kilometri distanţă, pe internet, a venit pe meleaguri mioritice cu gândul să se căsătorească, însă a fost trezită la realitate de poliţiştii de la imigrări. Pentru că i-a expirat viza de şedere, femeia a fost luată în custodie publică urmând a fi îndepărtată de pe teritoriul României.

 • Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite

  Un tânăr din Botoşani cu Sindromul Down oferă o adevărată lecţie de perseverenţă şi iubire. După ce s-a luptat ani la rând cu discriminarea şi propriile neputinţe, Andi Creţu luptă pentru o viaţă normală alături de tatăl său. A reuşit să participe şi să câştige sute de competiţii destinate persoanelor cu dizabilităţi, joacă fotbal şi dansează. Deşi a fost abandonat din copilărie de mamă, este un izvor de iubire şi optimism.

 • Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac

  Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viaţă sunt cele care contează cel mai mult. Gesturile de iubire, complimentele, aprecierile, tot ceea ce v-a legat de la bun început nu ar trebui niciodată neglijat. Pentru a avea o relaţie frumoasă trebuie să munceşti zilnic la ea, de aceea iată care sunt 5 dintre obiceiurile celor mai fericite cupluri.