Stiri despre iubire

  677 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 indicii că nu eşti în relaţia potrivită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 indicii că nu eşti în relaţia potrivită

  Câteodată, limbajul nonverbal poate fi mai evident chiar şi decât propriile noastre cuvinte. Dacă până acum s-a întâmplat să nu acorzi o atenţie sporită indiciilor fizice, află că acestea ar putea să îţi spună dacă te afli sau nu în relaţia potrivită!

 • Alimente afrodiziace pentru el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente afrodiziace pentru el

  Cu siguranţă ai mai auzit că dragostea trece prin stomac. Pentru ca impulsul iubirii să se intensifice iar partenerul tău să te dorească mai mult, există anumite alimente cu efect afrodiziac pe care le poţi include în dieta sa zilnică. Află care sunt acestea!

 • Cum învaţă spiritul de familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum învaţă spiritul de familie

  A te simţi că aparţii unei familii, că ea reprezintă oaza te de iubire şi de căldură nu vine de la sine. Şi acest sentiment se „învaţă”, ca orice altul. Asta, dacă nu vrei ca dificultăţile vieţii să te prindă singură şi nepregătită.

 • Sfaturi utile de la persoane căsătorite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi utile de la persoane căsătorite

  Când nu eşti căsătorită sau eşti pe punctul de a te căsători, vei observa că oamenii din jurul vostru încep să vă dea sfaturi. Ele pot fi atât pozitive, cât şi negative, depinde de experienţa persoanei căsătorite. Dar nu trebuie să ţii cont orbeşte de ce ţi se spune. Fiecare cuplu este unic şi la fel este şi fiecare persoană.

 • Semne că nu eşti pregătită pentru o relaţie serioasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că nu eşti pregătită pentru o relaţie serioasă

  O relaţie implică încredere, respect şi responsabilitate. Fiecare om trebuie să ştie mai întâi care-i sunt necesităţile de bază ale vieţii, înainte de a decide ce fel de persoană vrea să aibă alături de el pentru tot restul vieţii. Aşadar, înainte de a spune ”da”, ar trebui să fii foarte sinceră cu tine şi să ştii ce îţi doreşti cu adevărat.

 • Tehnici feng shui pentru sporirea armoniei în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici feng shui pentru sporirea armoniei în cuplu

  Dacă viaţa de cuplu a început să scârţie – certurile s-au înteţit, comunicarea nu mai este ca înainte şi simţi că e loc de mai bine, află că folosirea tehnicilor feng shui pot aduce o schimbare pozitivă.

 • Domeniul regal de la Mănăstirea, refugiu pentru iubirea interzisă dintre Carol şi Zizi Lambrino. Cum au fost exilaţi cei doi amorezi la moşia din Bărăgan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domeniul regal de la Mănăstirea, refugiu pentru iubirea interzisă dintre Carol şi Zizi Lambrino. Cum au fost exilaţi cei doi amorezi la moşia din Bărăgan

  Iubirea interzisă dintre principele Carol, urmaşul la tron al regelui Ferdinand, şi Ioana Maria Lambrino, femeia pe care o credea aleasa inimii, s-a consumat şi la domeniul regal de la Mănăstirea. Cei doi amorezi s-au refugiat o perioadă de timp la moşia din Bărăgan, ca o acţiune de sfidare împotriva părinţilor, total împotriva relaţiei.

 • 5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o relaţie

  O relaţie nouă înseamnă, cel puţin la început, timp pentru cunoaştere. Momentele în care vă întâlniţi sunt cele în care vorbiţi, vă descoperiţi, vă înţelegeţi, totul este minunat, până într-o zi în care vă daţi seama că nu mai sunteţi la fel cum eraţi la început. Relaţia voastră a înflorit, dar este posibil să fi făcut nişte acţiuni neintenţionate.

 • Cum îţi controlezi posesivitatea în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi controlezi posesivitatea în cuplu

  A fi protectoare şi grijulie cu partenerul tău într-o relaţie nu e nimic rău, însă de aici şi până la a deveni cea mai posesivă persoană din lume este doar un pas. Şi pentru că acest lucru îi scoate din minţi pe bărbaţii din ziua de azi, află câteva sfaturi care te vor ajuta să treci peste gelozia dusă la extrem!

 • Aşa îl faci să se îndrăgostească de tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa îl faci să se îndrăgostească de tine

  Te întâlneşti de ceva vreme cu un bărbat şi simţi că el ”alesul”? La fel crede şi el? Ei bine, atunci eşti o femeie norocoasă. Astăzi este foarte greu să găseşti o persoană cu care să rezonezi şi cu care să ai lucruri în comun, dar dacă vrei să-l faci să se îndrăgostească şi mai mult de tine, iată câteva sfaturi care te vor ajuta. Vestea bună este că acestea nu au nimic de a face cu aspectul, ci mai degrabă cu atitudinea.

 • Limbajul iubirii: de la îmbrăţişare la sexualitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Limbajul iubirii: de la îmbrăţişare la sexualitate

  Specialiştii în psihologia de cuplu sunt de părere că oamenii simt şi înţeleg iubirea prin patru elemente: cuvintele de încurajare, timpul acordat, darurile primite şi mângâierile fizice.

 • Detalii esenţiale în planificarea nunţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detalii esenţiale în planificarea nunţii

  Nunta este evenimentul cel mai important din viaţa unei femei, motiv pentru care totul trebuie să fie perfect. Desigur că este ziua cea mai frumoasă, dar pentru care trebuie să faci nişte sacrificii. O nuntă înseamnă multe cheltuieli, iar întrebările pe care trebuie să vi le adresaţi înainte de a face orice plan sunt:

 • De ce este important să ne confirmăm iubirea prin oferirea de cadouri. Câştigă la Adevărul Live, de la ora 14.00, premii inedite de Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este important să ne confirmăm iubirea prin oferirea de cadouri. Câştigă la Adevărul Live, de la ora 14.00, premii inedite de Dragobete

  Pentru că un cadou poate transmite ceea ce persoana care îl oferă nu este pregătită să spună, astăzi vorbim despre cele mai inedite idei de cadouri. Cei care împărtăşesc pe pagina noastră de Facebook cel mai inedit mod în care şi-au cunoscut iubitul/iubita pot câştiga o degustare de vinuri alese, o chocotelegramă Chocolissimo cu mesajul „Mă topesc după tine“ şi un set de trei lecţii de dans de societate.

 • Cum îţi faci partenerul să se simtă special
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi faci partenerul să se simtă special

  Relaţia dintre o femeie şi un bărbat trebuie să fie specială, înainte şi după căsătorie. Indiferent de cât de mult timp a trecut de când sunt împreună, partenerii trebuie să se respecte şi să se iubească. Ştim că femeile trebuie să fie răsfăţate de iubit/soţ, dar şi tu îl poţi face să se simtă special. Iată cum!