Stiri despre iubire

  639 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nais tuqe, Papo!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nais tuqe, Papo!

  Moş Fedea era un om tare de treabă. Neavând copii, nepoţi sau alţi urmaşi, îşi petrecea întreaga zi având grijă de animalele din gospodărie şi de copacii din grădină. Toate cele din curte aveau un nume şi pentru fiecare-n parte moş Fedea avea câte o vorbă bună.

 • Despre puterea de a-ţi urma visul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre puterea de a-ţi urma visul

  „Tata, tu ai rămas cel mai mare şi acum fraţii tăi sunt şi în grija ta. Trebuie să mă ajuţi pentru că singur nu mă descurc“. Tata l-a găsit pe Marian, fratele meu, cu funia-n mână, ascuns în magazie. Fratele nostru cel mai mare tocmai trecuse în lumea celor drepţi şi fără el viaţa-i părea pustie. Nu l-a certat deloc şi funia i-a fost aruncată cu o îmbrăţişare. Acela a fost momentul din care între ei doi s-a născut o relaţie specială .

 • FOTO În Apuseni, pe Dâmbul lui Gâf, este realizat cel mai mare parc tematic dedicat iubirii din România. Tabără de sculptură în piatră cu tema ”eros”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO În Apuseni, pe Dâmbul lui Gâf, este realizat cel mai mare parc tematic dedicat iubirii din România. Tabără de sculptură în piatră cu tema ”eros”

  Artişti din întreaga ţară, studenţi sau profesori specializaţi în sculptură, participă în aceste zile la Tabăra Naţională de Sculptură în Piatră „Dâmbul lui Gâf”, eveniment organizat în premieră în acest an de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba. Tema sculpturilor ce vor fi realizate este ”iubirea”.

 • De ce tu şi el aveţi nevoi diferite?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce tu şi el aveţi nevoi diferite?

  Nu ai nevoie de foarte mult timp la dispoziţie pentru a-ţi da seama dacă tu şi partenerul tău vă mai înţelegeţi sau nu. Dacă nu vă respectaţi reciproc nevoile şi punctele de vedere, aţi putea ajunge la conflicte sau, mai rău, la despărţire.

 • Cel mai bun moment al zilei pentru sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun moment al zilei pentru sex

  Te simţi plină de energie dimineaţa? Conform unui studiu realizat în Marea Britanie s-a descoperit că cel mai bun moment în care poţi face sex este în zorii zilei, mai exact în jurul orei 7:30 sau la 45 de minute după ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?

 • Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ca-n filmele indiene. Relaţia dintre un român şi o indiancă, încheiată în lacrimi, din cauza poliţiştilor de la imigrări

  La 46 de ani, o indiancă şi-a găsit perechea la mii de kilometri distanţă, pe internet, a venit pe meleaguri mioritice cu gândul să se căsătorească, însă a fost trezită la realitate de poliţiştii de la imigrări. Pentru că i-a expirat viza de şedere, femeia a fost luată în custodie publică urmând a fi îndepărtată de pe teritoriul României.

 • Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionul cu Sindrom Down. Rămas fără mamă la 4 ani, a luptat cu discriminarea şi cu propriile limite

  Un tânăr din Botoşani cu Sindromul Down oferă o adevărată lecţie de perseverenţă şi iubire. După ce s-a luptat ani la rând cu discriminarea şi propriile neputinţe, Andi Creţu luptă pentru o viaţă normală alături de tatăl său. A reuşit să participe şi să câştige sute de competiţii destinate persoanelor cu dizabilităţi, joacă fotbal şi dansează. Deşi a fost abandonat din copilărie de mamă, este un izvor de iubire şi optimism.

 • Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac

  Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viaţă sunt cele care contează cel mai mult. Gesturile de iubire, complimentele, aprecierile, tot ceea ce v-a legat de la bun început nu ar trebui niciodată neglijat. Pentru a avea o relaţie frumoasă trebuie să munceşti zilnic la ea, de aceea iată care sunt 5 dintre obiceiurile celor mai fericite cupluri.

 • Poate fi ţinută iubirea sub control?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poate fi ţinută iubirea sub control?

  Iubirea e considerată a fi un sentiment care se declanşează spontan şi care nu poate fi controlat. Oare chiar aşa să fie? Cercetătorii susţin că lucrurile nu ar sta chiar aşa. Iată cum îţi poţi regla şi gestiona intensitatea sentimentelor.

 • Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu

  Există o mulţime de clişee legate de cearta în cuplu. Unii spun că certurile fac bine unei relaţii, căci sunt ca sarea şi piperul, alţii susţin că disputele între îndrăgostiţi reprezintă primul semn al rupturii. De cele mai multe ori, partenerii observă efectele neînţelegerilor, însă nu se gândesc şi la modul în care le-ar putea evita.

 • Secretele unei relaţii fericite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei relaţii fericite

  Se spune că îndrăgostiţii care au găsit reţeta unei relaţii perfecte sunt ca un vin bun. Cu cât trec mai mulţi ani, cu atât relaţia lor devine mai puternică şi fiecare zi împreună este o aventură. Iată care sunt secretele unei relaţii armonioase!

 • Cea mai iubită dintre pământence VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai iubită dintre pământence VIDEO

  JENANT Cu „Istoria iubirii“, regizorul Radu Mihăileanu continuă să facă ceea ce-a făcut în mai toate filmele sale, adică să exploreze rădăcinile şi specificul evreiesc. Din păcate, demersul său suferă de atâta falsitate şi superficialitate încât, dac-am fi răi, i-am putea spune să se lase de meserie.