Stiri despre ion cristoiu

  303 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!

  Nici nu mi-am deschis bine computerul duminică dimineaţă şi am şi primit un semnal care mă îndemna să citesc cât mai urgent posibil un text publicat în ediţia electronică a “Evenimentului zilei”. Fireşte, nu am rezistat tentaţiei şi am accesat cu grabă maximă site-ul ziarului cu bulină roşie.

 • Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”

  Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţ Kovesi, a cerut Inspecţiei Judiciare să efectueze verificări cu privire la situaţia constatată în legătură cu afirmaţiile făcute la data de 11 septembrie 2017, la un post de televiziune, de Daniel Dragomir, „fost ofiţer SRI, inculpat trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi asimilate corupţiei”, potrivit unui comunicat DNA.

 • Ion Cristoiu&co versus postul de televiziune Digi 24
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu&co versus postul de televiziune Digi 24

  Sunt ani buni de când gugumăniei cu găina care naşte pui vii, gugumănie ce i-a adus celebritatea, consacrându-l drept “maestru” şi antemergător al presei tabloide şi senzaţionaliste ce păcăleşte lumea prezentându-se drept quality, Ion Cristoiu, fost mare pilon al presei comuniste, i-a mai adăugat o invenţie.

 • Patimile lui Traian Băsescu şi condeiul lui Ion Cristoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patimile lui Traian Băsescu şi condeiul lui Ion Cristoiu

  De necrezut este nivelul la care a ajuns şi tot mai descalificante apar josnicele tertipuri folosite în vederea îndeplinirii ordinelor având drept obiectiv salvarea şi martirizarea lui Traian Băsescu de care se slujeşte jurnalistul Ion Cristoiu. Un condeier prost curâţat cu detergent de slabă calitate de zoaiele presei comuniste căruia unii încă se mai încăpăţânează să îi spună “maestru”.

 • Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Şerban Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Şerban Nicolae

  Pe ziaristul Ion Cristoiu, căruia mulţi îi spun azi “maestru”, l-am cunoscut în primăvara anului 1989. Fusese numit, în septembrie 1987, în funcţia de redactor-şef al revistei “Teatrul” la care eu colaboram deja de câţiva ani buni.

 • PSD şi
ordinele lui de zi pentru unitatea Presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD şi ordinele lui de zi pentru unitatea Presă

  Începând de miercuri după-amiază, alianţa PSD-ALDE a emis un nou ordin de zi pe unitate. De care au luat instantaneu cunoştinţă cei direct vizaţi. Grăbindu-se să-l ducă la îndeplinire.

 • Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti

  În timp ce Olguţa îşi calibrează lupta cu limbile, pentru care s-a antrenat luându-se la trântă, între altele, cu părinţii de copii protestatari, Rădulescu AKM îşi unge mitraliera, cu spatele la zid fiind ţara.

 • Cum se desfăşoară
un talk-show politic la TVR 1?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se desfăşoară un talk-show politic la TVR 1?

  Este limpede pentru oricine că şefii cu probleme penale ai coaliţiei PSD-ALDE au ajuns la capătul răbdării. Aşa că au dat, în deplină frăţietate, ordinul de declanşare a asaltului final asupra justiţiei române.

 • Frăţia
hienelor de presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frăţia hienelor de presă

  Ion Cristoiu şi Cornel Nistorescu infestează din vremuri imemoriale presa românească. Au avut liber acces în  presă încă din tinereţe pentru simplul motiv că erau ceea ce se chema în perioada comunistă tineri cu origine sănătoasă. Erau fără probleme de dosar, fără pată. Ceea ce i-a ajutat nespus în miraculoasa lor carieră.

 • Diabolizarea
preşedintelui Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diabolizarea preşedintelui Iohannis

  Nu încape nici cea mai mică îndoială. În cei doi ani care s-au scurs de la instalarea la Cotroceni a preşedintelui Klaus Iohannis nu s-a abătut peste România nici un fel de miracol. Nu s-au produs minuni, nu a curs lapte şi miere, nu am intrat în spaţiul Schengen, nu am fost scutiţi de vize pentru Statele Unite.

 • Traducere oripilată după
Cristoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traducere oripilată după Cristoiu

  Ziaristul Ion Cristoiu a adăugat o găleată bună de oripilare peste cazanul bine „gătit” de senatorii scăpători de Oprea atunci când a spus că mama poliţistului mort ar trebui să tacă.

 • Marian
Godină îl critică pe Ion Cristoiu pentru declaraţiile făcute la
adresa mamei lui Bogdan Gigină: „Sper că nenea ăsta tocmai şi-a
pus capăt carierei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Godină îl critică pe Ion Cristoiu pentru declaraţiile făcute la adresa mamei lui Bogdan Gigină: „Sper că nenea ăsta tocmai şi-a pus capăt carierei”

  Poliţistul Marian Godină a criticat afirmaţiile făcute de Ion Cristoiu, marţi seară, la B1 TV, în care fostul redactor-şef al cotidianului „Evenimentul Zilei” a îndemnat-o să tacă pe mama lui Bogdan Gigină, poliţistul care a murit în urma unui accident auto petrecut în octombrie anul trecut în timp ce era antemergător pentru coloana oficială a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

 • Nemaipomenitele mele isprăvi în căutarea Contelui de Monte Cristo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemaipomenitele mele isprăvi în căutarea Contelui de Monte Cristo

  Pentru reportajul satiric din Belgia, în pregătire la  revista „Historia“, Cea mai rentabilă Înfrîngere din Istorie: Waterloo, citesc, printre altele, cumpărată de pe Internet, prin descărcare, cartea lui Jacques Olivier Boudon, „Napoléon et le dernière campagne. Les Cent-Jours. 1815“, tipărită de Armand Colin în 2015, editură care a produs şi varianta electronică.