Stiri despre ion cristoiu

  297 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PSD şi
ordinele lui de zi pentru unitatea Presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD şi ordinele lui de zi pentru unitatea Presă

  Începând de miercuri după-amiază, alianţa PSD-ALDE a emis un nou ordin de zi pe unitate. De care au luat instantaneu cunoştinţă cei direct vizaţi. Grăbindu-se să-l ducă la îndeplinire.

 • Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti

  În timp ce Olguţa îşi calibrează lupta cu limbile, pentru care s-a antrenat luându-se la trântă, între altele, cu părinţii de copii protestatari, Rădulescu AKM îşi unge mitraliera, cu spatele la zid fiind ţara.

 • Cum se desfăşoară
un talk-show politic la TVR 1?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se desfăşoară un talk-show politic la TVR 1?

  Este limpede pentru oricine că şefii cu probleme penale ai coaliţiei PSD-ALDE au ajuns la capătul răbdării. Aşa că au dat, în deplină frăţietate, ordinul de declanşare a asaltului final asupra justiţiei române.

 • Frăţia
hienelor de presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frăţia hienelor de presă

  Ion Cristoiu şi Cornel Nistorescu infestează din vremuri imemoriale presa românească. Au avut liber acces în  presă încă din tinereţe pentru simplul motiv că erau ceea ce se chema în perioada comunistă tineri cu origine sănătoasă. Erau fără probleme de dosar, fără pată. Ceea ce i-a ajutat nespus în miraculoasa lor carieră.

 • Diabolizarea
preşedintelui Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diabolizarea preşedintelui Iohannis

  Nu încape nici cea mai mică îndoială. În cei doi ani care s-au scurs de la instalarea la Cotroceni a preşedintelui Klaus Iohannis nu s-a abătut peste România nici un fel de miracol. Nu s-au produs minuni, nu a curs lapte şi miere, nu am intrat în spaţiul Schengen, nu am fost scutiţi de vize pentru Statele Unite.

 • Traducere oripilată după
Cristoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traducere oripilată după Cristoiu

  Ziaristul Ion Cristoiu a adăugat o găleată bună de oripilare peste cazanul bine „gătit” de senatorii scăpători de Oprea atunci când a spus că mama poliţistului mort ar trebui să tacă.

 • Marian
Godină îl critică pe Ion Cristoiu pentru declaraţiile făcute la
adresa mamei lui Bogdan Gigină: „Sper că nenea ăsta tocmai şi-a
pus capăt carierei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Godină îl critică pe Ion Cristoiu pentru declaraţiile făcute la adresa mamei lui Bogdan Gigină: „Sper că nenea ăsta tocmai şi-a pus capăt carierei”

  Poliţistul Marian Godină a criticat afirmaţiile făcute de Ion Cristoiu, marţi seară, la B1 TV, în care fostul redactor-şef al cotidianului „Evenimentul Zilei” a îndemnat-o să tacă pe mama lui Bogdan Gigină, poliţistul care a murit în urma unui accident auto petrecut în octombrie anul trecut în timp ce era antemergător pentru coloana oficială a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

 • Nemaipomenitele mele isprăvi în căutarea Contelui de Monte Cristo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemaipomenitele mele isprăvi în căutarea Contelui de Monte Cristo

  Pentru reportajul satiric din Belgia, în pregătire la  revista „Historia“, Cea mai rentabilă Înfrîngere din Istorie: Waterloo, citesc, printre altele, cumpărată de pe Internet, prin descărcare, cartea lui Jacques Olivier Boudon, „Napoléon et le dernière campagne. Les Cent-Jours. 1815“, tipărită de Armand Colin în 2015, editură care a produs şi varianta electronică.

 • De la Sinaia lui Caragiale la Sinaia de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Sinaia lui Caragiale la Sinaia de azi

  Pe Caragiale l-am citit de multe ori până acum, de fiecare dată dintr-o nouă perspectivă,  impusă de împrejurările mele intelectuale. L-am citit o dată, pentru că mă interesa felul în care vedea marele satiric lumea presei din vremea sa.

 • Deputatul Ponta se contrazice cu premierul Ponta în privinţa operei lui Brâncuşi, „Cuminţenia Pământului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul Ponta se contrazice cu premierul Ponta în privinţa operei lui Brâncuşi, „Cuminţenia Pământului“

  Victor Ponta a pretins recent la un post TV că hotărârea judecătorească prin care a fost retrocedată „Cuminţenia Pământului“ este una netemeinică şi nelegală. Pe 2 octombrie 2014, fostul premier spunea că statul român va răscumpăra opera „Cuminţenia Pământului“ a lui Constantin Brâncuşi cu suma de 20 de milioane de euro.

 • Panorama felurilor  în care s-a  fugit din ţară sub comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Panorama felurilor  în care s-a  fugit din ţară sub comunism

  Documentarea pentru eseul despre Fondul Antonescu mă obligă să ştiu cîte ceva despre refugiaţii politici români. Citesc pentru asta „Opisul emigraţiei politice. Destine în 1222 de fişe alcătuite pe baza dosarelor din arhivele Securităţii“, lucrare tipărită de regretatul Mihai Pelin, în 2002, la Editura Compania.

 • Fata Împăratului
Roş sau despre talk-show-urile de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fata Împăratului Roş sau despre talk-show-urile de azi

  Din necesităţi stricte de gazetărie ieftină, caut în „Povestea lui Harap Alb“ secvenţa cu Pasărea Măiastră picată în plin ospăţ pentru a-i mustra pe chefuitori că nu se gândesc la Fata Împăratului Roş.

 • Un moment geopolitic: cucerirea Constantinopolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un moment geopolitic: cucerirea Constantinopolului

  Cîteva călătorii la Istanbul (Constantinopol, cum mă încăpăţînez să-i zic eu) m-au pricopsit cu preocuparea pentru subiectul căderea Constantinopolului. Era de aşteptat să mă dau peste cap să găsesc şi să citesc „Căderea Constantinopolului“ de Vintilă Corbul.