Stiri despre ion cristoiu

  309 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O demonstraţie de forţă eşuată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O demonstraţie de forţă eşuată

  În cursul zilei de vineri Consiliul Superior al Magistraturii a transmis instituţiilor abilitate- Preşedinţia şi Ministerul Justiţiei- motivarea punctului său de vedere în ceea ce priveşte înlăturarea din funcţie a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi. E vorba despre decizia 52/27 februarie 2018.

 • La TVR se
impun concedieri şi demisii de onoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La TVR se impun concedieri şi demisii de onoare

  La TVR s-a umplut paharul. Simptomatic faptul că, în fine, cineva din Consiliul Naţional al Audiovizualului, un instrument altminteri complet politizat, inutil, bugetofag, furnizor doar de sinecuri şi subordonat pe faţă intereselor alianţei aflate la guvernare, dar şi Comisia pentru cultură, arte şi mass-media din Parlamentul României şi-au venit în fire.

 • VIDEO Sebastian Ghiţă, partea a doua a interviului cu Cristoiu. Fotografia cu Kovesi ar fi un cadru dintr-o înregistrare video de la o petrecere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sebastian Ghiţă, partea a doua a interviului cu Cristoiu. Fotografia cu Kovesi ar fi un cadru dintr-o înregistrare video de la o petrecere

  În parte a doua a  interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghiţă, aflat în Serbia unde aşteaptă să fie extrădat, i-a arătat jurnalistului o fotografie stocată în telefon în care Laura Codruţa Kovesi este surprinsă la el acasă. „Este o cramă, în subsolul casei mele. Sunt trei persoane, printre care şi membrii familiei mele. Vă rog să nu arătaţi această fotografie la cameră.”.

 • VIDEO Sebastian Ghiţă, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci când viaţa unui om este în pericol, trebuie să aibă şansa să îşi apere viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sebastian Ghiţă, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci când viaţa unui om este în pericol, trebuie să aibă şansa să îşi apere viaţa

  Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghiţă, aflat în Serbia unde aşteaptă să fie extrădat, a declarat că nu se consideră un fugar şi că a plecat pentru a-şi apăra viaţa. Ghiţă a afirmat că a discutat cu Florian Coldea de nenumărate ori despre pretinsele abuzuri ale procurorilor care-l anchetau.

 • Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!

  Nici nu mi-am deschis bine computerul duminică dimineaţă şi am şi primit un semnal care mă îndemna să citesc cât mai urgent posibil un text publicat în ediţia electronică a “Evenimentului zilei”. Fireşte, nu am rezistat tentaţiei şi am accesat cu grabă maximă site-ul ziarului cu bulină roşie.

 • Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”

  Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţ Kovesi, a cerut Inspecţiei Judiciare să efectueze verificări cu privire la situaţia constatată în legătură cu afirmaţiile făcute la data de 11 septembrie 2017, la un post de televiziune, de Daniel Dragomir, „fost ofiţer SRI, inculpat trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi asimilate corupţiei”, potrivit unui comunicat DNA.

 • Ion Cristoiu&co versus postul de televiziune Digi 24
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu&co versus postul de televiziune Digi 24

  Sunt ani buni de când gugumăniei cu găina care naşte pui vii, gugumănie ce i-a adus celebritatea, consacrându-l drept “maestru” şi antemergător al presei tabloide şi senzaţionaliste ce păcăleşte lumea prezentându-se drept quality, Ion Cristoiu, fost mare pilon al presei comuniste, i-a mai adăugat o invenţie.

 • Patimile lui Traian Băsescu şi condeiul lui Ion Cristoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patimile lui Traian Băsescu şi condeiul lui Ion Cristoiu

  De necrezut este nivelul la care a ajuns şi tot mai descalificante apar josnicele tertipuri folosite în vederea îndeplinirii ordinelor având drept obiectiv salvarea şi martirizarea lui Traian Băsescu de care se slujeşte jurnalistul Ion Cristoiu. Un condeier prost curâţat cu detergent de slabă calitate de zoaiele presei comuniste căruia unii încă se mai încăpăţânează să îi spună “maestru”.

 • Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Şerban Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Şerban Nicolae

  Pe ziaristul Ion Cristoiu, căruia mulţi îi spun azi “maestru”, l-am cunoscut în primăvara anului 1989. Fusese numit, în septembrie 1987, în funcţia de redactor-şef al revistei “Teatrul” la care eu colaboram deja de câţiva ani buni.

 • PSD şi
ordinele lui de zi pentru unitatea Presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD şi ordinele lui de zi pentru unitatea Presă

  Începând de miercuri după-amiază, alianţa PSD-ALDE a emis un nou ordin de zi pe unitate. De care au luat instantaneu cunoştinţă cei direct vizaţi. Grăbindu-se să-l ducă la îndeplinire.

 • Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara mitraliată de hoţi şi de proşti

  În timp ce Olguţa îşi calibrează lupta cu limbile, pentru care s-a antrenat luându-se la trântă, între altele, cu părinţii de copii protestatari, Rădulescu AKM îşi unge mitraliera, cu spatele la zid fiind ţara.

 • Cum se desfăşoară
un talk-show politic la TVR 1?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se desfăşoară un talk-show politic la TVR 1?

  Este limpede pentru oricine că şefii cu probleme penale ai coaliţiei PSD-ALDE au ajuns la capătul răbdării. Aşa că au dat, în deplină frăţietate, ordinul de declanşare a asaltului final asupra justiţiei române.