Stiri despre incredere

  281 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pericolele Mişcării lui Cioloş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolele Mişcării lui Cioloş

  Apariţia Mişcării RO+ va genera o seamă de pericole care ar putea să o compromită din start. Aceasta a spulberat deja mitul uzat al reunificării Dreptei, depăşit şi inutil, mizând pe atragerea oamenilor cinstiţi. Acest lucru deranjează imens diverşi politicieni şi simpatizanţi ai aşa zisei Opoziţii, care sperau să ajungă pe cai mari cu ajutorul noului partid şi a valului de simpatie de care se bucură acesta.

 • Factorii care cresc încrederea în relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factorii care cresc încrederea în relaţie

  Încrederea este esenţială în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu. Obţinerea încrederii nu este chiar atât de dificilă; ea se învârte în jurul unor factori de care trebuie să ţii cont atunci când intri într-o nouă relaţie, şi anume:

 • Sfaturi utile de la persoane căsătorite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi utile de la persoane căsătorite

  Când nu eşti căsătorită sau eşti pe punctul de a te căsători, vei observa că oamenii din jurul vostru încep să vă dea sfaturi. Ele pot fi atât pozitive, cât şi negative, depinde de experienţa persoanei căsătorite. Dar nu trebuie să ţii cont orbeşte de ce ţi se spune. Fiecare cuplu este unic şi la fel este şi fiecare persoană.

 • Topul zodiilor nedemne de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor nedemne de încredere

  Caracteristicile fiecărei zodii pot dezvălui defectele şi predispoziţiile acestora. Dacă unii oameni sunt sinceri şi demni de încredere, la extrema cealaltă există trei zodii care niciodată nu vor reuşi să păstreze un secret.

 • Să avem încredere în instituţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să avem încredere în instituţii

  Acesta este, sau ar trebui să fie – corolarul fundamental al unei societăţi cu o cultură civică amplă, în care cetăţenii implicaţi contribuie, prin participarea lor, la consolidarea unei societăţi democratice şi puternice. Prin urmare, acesta ar trebui să fie idealul către care trebuie să aspirăm – indiferent de agendele proprii, indiferent de modelele diferite de cultură politică din jur.

 • Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii

  Se presupune că relaţiile trebuie să se bazeze pe onestitate şi încredere, nu pe minciuni. Specialiştii spun că rolul acestor vorbe neadevărate este de a ascunde greşeli grave, iar momentele în care partenerii ajung să se mintă duc la dezvoltarea unei relaţii pe minciuni, lucru care poate deveni un obicei.

 • Lipsa încrederii, în anul Unirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipsa încrederii, în anul Unirii

  Anul Centenarului nu este doar unul de celebrare, dar este şi un an pre-electoral (cu toate agitaţiile pe care le vedem deja), precum şi un an în care România decide cum vrea să se raporteze la continuarea drumului său pro-occidental.

 • De ce trebuie să demisioneze d-na Carmen Dan din fruntea
MAI?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să demisioneze d-na Carmen Dan din fruntea MAI?

  Am urmărit cu maximă atenţie în zilele din urmă felul în care mediul online, reţelele sociale, bloggerii şi, prin intermediul lor, întreaga societate românească au receptat şi reflectat scandalul pedofilului care ani de-a rândul şi-a făcut de cap, a încălcat nestingherit legea, normele de conduită, totul la adăpostul, adesea chiar cu complicitatea colegilor lui din Poliţia Română.

 • La începutul anului 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La începutul anului 2018

  Un sondaj sociologic dintre cele mai credibile- a fost efectuat de IMAS, institutul condus de dl. Alin Teodorescu- ne spune că mai bine de jumătate dintre români cred că în 2018 o vor duce mai prost decât în anul ce s-a încheiat ieri. Un sondaj IRES dat publicităţii la sfârşitul anului ne spune că numai 17% dintre români cred că ţara merge într-o direcţie bună.

 • Trei sferturi dintre români consideră că în ţară lucrurile merg într-o direcţie greşită. UE, pe primul loc în topul încrederii. Parlamentul, la coadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei sferturi dintre români consideră că în ţară lucrurile merg într-o direcţie greşită. UE, pe primul loc în topul încrederii. Parlamentul, la coadă

  Trei sferturi dintre români consideră că în ţară lucrurile merg într-o direcţie greşită, aproape jumătate (45%) spun că 2017 a fost mai prost decât precedentul, iar 46% cred că 2018 va fi şi mai prost, conform unui studiu IRES dat publicităţii vineri. Uniunea Europeană şi primarul se situează pe primul loc al încrederii în instituţii, urmate de mass media, pe ultimele locuri situându-se Parlamentul şi partidele politice

 • Legile influenţei şi atracţiei,
explicate de un fost agent FBI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legile influenţei şi atracţiei, explicate de un fost agent FBI

  Un fost agent FBI explică legile unei prime impresii bune şi cum să fim agreaţi de ceilalţi, stabilind relaţii de durată. Tehnicile profesioniştilor adaptate la viaţa de zi cu zi ne permit să obţinem rezultate uimitoare.