Stiri despre incompetenta

  67 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • Sirenele lui Roaită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sirenele lui Roaită

  Aceşti cetăţeni disperaţi nu mai suportă să fie umiliţi, să muncească din greu şi să plătească tot mai mult, conform lozincii „Nu puteţi voi produce cât putem noi fura!“ - hoţia puternicilor din fruntea bucatelor. Pleacă tot mai mulţi români în străinătate. Va exista şi o clasă a diasporenilor cu stare, cu ştaif! La polul opus, sirenele mafiote sună din toate puterile către românii plecaţi, să se întoarcă acasă! Degeaba, „căpşunarii“ refuză!

 • Noi, cei ce am uitat cum e să trăim într-o ţară normală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi, cei ce am uitat cum e să trăim într-o ţară normală

  Nu e prima dată când trebuie să facem faţă acţiunilor unui guvern incompetent. Fără a pune în practică vreo viziune de dezvoltare coerentă şi fără să reuşească să ne unească în jurul unui proiect de ţară demn de anul Centenar, actualul guvern PSD este mai degrabă unul ce poate fi definit prin tupeu, incompetenţă şi frica de puşcărie.

 • România, între incompetenţă şi depopulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, între incompetenţă şi depopulare

  România se stinge între incompetenţă şi depopulare. Incompetenţa decidenţilor şi depopularea profesioniştilor. Cei puţini rămaşi fideli schimbărilor şi vredniciei, tributari creativităţii, sunt striviţi de leneşi congenitali, şmecheri prin educaţie parentală, puşlamale sociale, oportunişti de ocazie circumstanţiată de familie sau mafie.

 • Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice

  Întrebarea fără răspuns este - de ce trebuie să se întâmple întâi tragedii ca să se poată lua măsuri pentru rezolvarea unor probleme grave ? Firesc, normal ar trebui ca măsurile să fie luate dinainte, pentru prevenirea pericolelor şi evitarea nenorocirilor. La noi, aceste măsuri nu se iau dinainte, mor oameni şi nimeni nu plăteşte pentru că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Violenţa a devenit o problemă la ordinea zilei!!!

 • Centura Capitalei, cea mai dură dovadă a
impotenţei şi incompetenţei guvernanţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centura Capitalei, cea mai dură dovadă a impotenţei şi incompetenţei guvernanţilor

  Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are o centură funcţională, cu pasaje rutiere la intersecţia cu drumuri naţionale importante. Multe capitale au chiar două centuri, Parisul, de exemplu. În 28 de ani, guvernele care s-au perindat n-au fost capabile să modernizeze 70 de km, cât are centura, în drum cu patru benzi de circulaţie şi cu pasaje rutiere la intersecţiile importante.

 • Statul paralelilor (unde toate sunt de-a-ndoaselea)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul paralelilor (unde toate sunt de-a-ndoaselea)

  Sunt unii care deplâng existenţa unui stat paralel, alţii ne sperie cu îngrozitoarea idee conform căreia statul român ar fi condus de străini, alţii atribuie toate relele penalilor care deformează esenţa acestui stat centenar. Toate formulele, însă, ascund adevărata natură a defectului congenital de care suferim, ce decurge din faptul că suntem conduşi de către nişte paraleli, un sistem politic de-a-ndoaselea.

 • Se opresc gazele la unii consumatori! Complicitate sau incompetenţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se opresc gazele la unii consumatori! Complicitate sau incompetenţă?

  O ameninţare bombă a venit în urmă cu câteva zile la Comisia de anchetă a ANRE, în care reprezentantul celui mai mare furnizor de gaze din România arată că singura soluţie la iarnă este să se oprească gazele la unii consumatori. Surprinzător nu a fost nici o reacţie la această declaraţie. Nimeni nu a arătat că o astfel de practică ar fi ilegală. De ce oare? Poate pentru că adevărul întotdeauna este la mijloc: 50% complicitate / 50% incompentenţă.

 • Din ciclul „Marile realizări“ ale primarilor „roşii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ciclul „Marile realizări“ ale primarilor „roşii“

  Dintre toate problemele acute ale Capitalei României, cu câteva milioane de locuitori, cu avalanşe de navetişti veniţi zilnic, la muncă, cu milioane de maşini ale locuitorilor, firmelor, transportului în comun, plus cele aflate în tranzit, blocajele rutiere, în loc să fie rezolvate, au paralizat oraşul. Un Bucureşti blocat fără speranţă, chiar panicat după mesajele pompieristice ale edilului şef Gabriela Firea, pe 20 septembrie.

 • Triumful imposturii: vremea oamenilor mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triumful imposturii: vremea oamenilor mici

  Am susţinut mereu că cea mai de preţ resursă a unei ţări sunt oamenii săi. Iar o ţară care nu ştie să aibă grijă de oamenii ei nu poate şi nu merită să se dezvolte.

 • Cum a „lucrat“ Agenţia Naţională de Integritate în cazul fostului director al APIA Bacău, Gabriela Mazilu, declarată incompatibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a „lucrat“ Agenţia Naţională de Integritate în cazul fostului director al APIA Bacău, Gabriela Mazilu, declarată incompatibilă

  Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a publicat pe 21 iulie un comunicat în care constată starea de incompatibilitate în care s-a aflat fostul director APIA Bacău, Gabriela Mazilu, care a fost concomitent expert contabil în sectorul privat dar şi expert judiciar. Gabriela Mazilu probează însă că a solicitat la ANI un punct de vedere asupra posibilei încălcări a regimului incompatibilităţilor, când a devenit director.

 • Vaccinaţi politicienii şi rezolvaţi problema majoră a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaccinaţi politicienii şi rezolvaţi problema majoră a României

  Problema vacccinării copiilor este una destul de gravă în România, dar nu este de nerezolvat. Pe de o parte, ţine de curentul de opinie al unor părinţi care se pronunţă împotriva vaccinării. Pe de altă parte, foarte important, ţine de cadrul organizatoric, de lipsa asigurării vaccinurilor, de lipsa profesionalismlui şi organizării sistemului de sănătate, care este bolnav cronic.

 • Guvernul Tudose - un subprodus politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul Tudose - un subprodus politic

  Nici măcar o singură surpriză cât de cât plăcută în lista componenţilor guvernului ce ar urma să fie condus începând de astăzi, după votul de învestitură şi după jurământul depus în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, de dl. Mihai Tudose ot Brăila.

 • Corupţii neamului, competenţii neamului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corupţii neamului, competenţii neamului

  Pe vremea când eram parlamentar în comisia militară, de ordine publică şi SRI (nu exista încă aceea specială de azi) a Senatului, îl întrebam, pe jumătate în glumă, pe Virgil Măgureanu, director al SRI, dacă instituţia domniei sale este responsabilă de proasta funcţionare a telefoanelor noastre, fiindcă ar fi sub ascultare, sau dacă e o problemă de tehnologie nepusă la punct. Bănuiţi răspunsul: tehnologia, bat-o vina!

 • Cât costă spărgătorul de gheaţă uriaş comandat de Australia şi construit la Galaţi. România, în schimb, n-are cu ce curăţa gheţarii de pe Dunăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă spărgătorul de gheaţă uriaş comandat de Australia şi construit la Galaţi. România, în schimb, n-are cu ce curăţa gheţarii de pe Dunăre

  Australia nici măcar nu are nevoie pentru teritoriul propriu de navă, ci vrea să o folosească pentru cercetări în zona arctică. Construcţia navei a început deja, termenul de predare fiind 2019. De cealaltă parte, România nu alocă bani nici măcar pentru reparaţia singurului spărgător existent pe Dunăre.