Stiri despre imunitate

  453 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care ţin răceala la distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care ţin răceala la distanţă

  În sezonul rece alimentaţia joacă un rol important pentru a ţine bolile departe. Iată ce nu trebuie să îţi lipsească de la masă pentru a îţi întări imunitatea.

 • Mituri despre răceală şi gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre răceală şi gripă

  Puţini români nu se tem că vor răci dacă-i trage curentul de pildă. Cum răcelile şi gripele sunt cauzate de virusuri, această teorie este nefondată, la fel ca acestea indicate în cele ce urmează!

 • Obiceiuri zilnice care-ţi afectează imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri zilnice care-ţi afectează imunitatea

  Când sistemul imunitar este slăbit, organismul devin vulnerabil în faţa microbilor care provoacă infecţiile şi multe alte probleme de sănătate. Dar ştiai că unele obiceiuri zilnice pot slăbi imunitatea? Iată care sunt cele mai frecvente cauze ale sistemului imunitar deficitar:

 • Leacuri cu apă, ideale pentru detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri cu apă, ideale pentru detoxificare

  O dietă formată din ingrediente acide, alături de stres împiedică oxigenarea şi alimentarea cu nutrienţi necesari celulelor. Dacă dieta nu conţine destule minerale, acizii vor crea blocuri acide în celule. Aceste remedii pe bază de apă vor contribui la detoxificarea corpului!

 • Vitamine indispensabile femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vitamine indispensabile femeilor

  Imunitatea ta are nevoie de vitamine pentru a-ţi menţine starea de sănătate. În special organismul femeilor are nevoie de un complex de vitamine, cât şi de evitarea consumului de alcool şi tutun.

 • Cât de sănătoase sunt alimentele negre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de sănătoase sunt alimentele negre

  Culoarea în farfurie înseamnă şi sănătate, însă şi negrul îţi oferă substanţe nutritive de cea mai bună calitate. Şi ne referim bineînţeles la alimentele negre mai puţin cunoscute însă la fel de sănătoase precum cele viu colorate.

 • Cum îţi hrăneşti imunitarea în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi hrăneşti imunitarea în sezonul rece

  Iarna, organismul este mai sensibil şi mai predispus pericolului de a se îmbolnăvi. Include în dieta ta alimente care te ajută să ai un sistem imunitar puternic, pline de vitamine şi minerale.

 • Ce e indicat să mănânci când e frig afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e indicat să mănânci când e frig afară

  Dacă te gândeşti la o modalitate prin care să reuşeşti să îmblânzeşti temperaturile reci de afară, află că alimentaţia îţi vine în ajutor. Sistemul tău imunitar va face mai bine faţă pe timp de iarnă, iar tu nu vei resimţi atât de tare frigul. Iată de ce anume trebuie să ţii cont!

 • Sfecla roşie te scapă de durerea în gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfecla roşie te scapă de durerea în gât

  Senzaţia de jenă de fiecare dată când mănânci, sensibilitate la nivelul gâtului şi durere accentuată? Alungă acum aceste probleme cu ajutorul sfeclei roşii!

 • Ce greşeli să eviţi când este frig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce greşeli să eviţi când este frig

  Ştii foarte bine că trecerea la vremea rece este greu de suportat pentru corp, mai ales că această schimbare de temperatură este asociată cu neplăcerile gripei pe fondul unei imunităţi scăzute.

 • Băutura care îţi întăreşte imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura care îţi întăreşte imunitatea

  Pentru a-ţi menţine starea de sănătate într-o formă de zile mari ai nevoie de un aport de vitamine şi minerale pe care le poţi lua din legume şi fructe.