Stiri despre hidratare

  174 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Cum să obţii cel mai hidratant gel de duş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să obţii cel mai hidratant gel de duş

  Dacă îţi doreşti o piele fină ca mătasea, care în acelaşi timp să fie şi hidratată şi luminoasă, atunci cea mai bună variantă este aceea de a-ţi prepara chiar la tine acasă gelul de duş ideal.

 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

  Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

 • Ritual de îngrijire a pielii uscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritual de îngrijire a pielii uscate

  Pielea sensibilă şi predispusă uscării are nevoie de o anumită îngrijire pentru a se menţine moale, suplă şi frumoasă. Urmează câţiva paşi simpli pentru a-i reda aspectul sănătos.

 • Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

 • Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

 • Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile

  Problema greutăţii corporale face parte din categoria celor mai mari pericole asupra sănătăţii. Orice kilogram în plus reprezintă o sarcină mai mare pentru articulaţiile tale şi nu numai.

 • Ridurile din jurul ochilor: 3 greşeli pe care le faci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ridurile din jurul ochilor: 3 greşeli pe care le faci

  Ridurile ne fac să arătăm şi chiar să ne simţim mai în vârstă decât suntem şi, de asemenea, ele ne constrâng cumva să dăm mulţi bani pe produse cosmetice care promit estomparea lor. Poate nu ştiai, dar obiceiurile zilnice accelerează procesul de apariţie a ridurilor din jurul ochilor.

 • Ingredientul care răsfaţă pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ingredientul care răsfaţă pielea

  Produsele de îngrijire corporală cu unt de cacao ar trebui să devină preferatele tale. Datorită proprietăţilor şi substanţelor nutritive pe care le deţine, untul de cacao este considerat unul dintre cele mai bune ingrediente pentru piele.

 • Sfaturi pentru buze perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru buze perfecte

  Pentru a avea un chip armonios trebuie să îţi îngrijeşti adecvat buzele. Din cauza poluării şi a cosmeticelor pe care le foloseşti, buzele îşi pierd culoarea şi se aspresc în timp. Iată câteva sfaturi pentru a-ţi recăpăta frumuseţe naturală a buzelor: