Stiri despre hidratare

  142 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În ce fel afectează deshidratarea creierul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce fel afectează deshidratarea creierul?

  Este foarte important să fii hidratată, deoarece fiecare parte a corpului are nevoie de această resursă vitală pentru a-şi putea îndeplini funcţiile. Aşadar, pentru a evita deshidratarea, poartă cu tine întotdeauna o sticlă cu apă şi bea din ea pe parcursul zilei.

 • Joacă-te cu
soarele, dar nu te arde!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joacă-te cu soarele, dar nu te arde!

  Expunerea la soare este benefică atâta vreme cât ne protejăm de arsuri. Cancerul de piele este cel mai frecvent cancer al omului - o treime din cancerele diagnosticate în lume -, atrag atenţia medicii dermatologi.  Dintre toate formele de cancer de piele, melanomul malign este forma cea mai agresivă, dar şi mai rar întâlnită. Sunt însă mai multe tipuri de cancer cutanat.

 • Cum să previi deshidratarea la vârstele înaintate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să previi deshidratarea la vârstele înaintate

  Odată cu înaintarea în vârstă, te poţi confrunta nu doar cu anumite probleme de sănătate, ci şi cu deficitul de apă. Persoanele de vârsta a treia, deoarece nu mai au senzaţia de sete atât de pronunţată ca în tinereţe, nu mai beau suficiente lichide, iar organismul suferă, deshidratându-se.

 • Cum îngrijeşti pielea uscată şi sensibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îngrijeşti pielea uscată şi sensibilă

  Pielea uscată favorizează îmbătrânirea prematură, ducând la apariţia liniilor fine şi a ridurilor. Pentru a le evita, trebuie să acorzi atenţie produselor folosite în îngrijirea pielii. Cremele şi loţiunile din comerţ sunt eficiente, însă, poţi încerca şi remediile naturale.

 • Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

  Dacă te afli la doar o săptămână distanţă de un eveniment important la care trebuie să străluceşti de a dreptul, iar kilogramele în plus îţi dau mari bătăi de cap atunci citeşte trucurile de mai jos.

 • Terapia benefică părului şi scalpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia benefică părului şi scalpului

  Forţa de neînvins a lui Samson şi splendoarea lui stăteau în pletele sale, iar Dalila a înţeles acest lucru mai bine decât oricine. Poate este doar o legendă, poate este doar un mit presărat cu mult adevăr. Însă seducatoarele lumii, a căror putere de seducţie a rămas înscrisă în timp şi în istorie, au înţeles că podoaba capilară este un lucru de nepreţuit pentru persoanele care vor ca sănătatea şi frumuseţea să le fie recunoscută.

 • Măşti de faţă nutritive din coji de fructe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti de faţă nutritive din coji de fructe

  Cojile de fructe sunt sursă de proteine şi vitamine, substanţe de care pielea are nevoie pentru a se menţine tânără, catifelată şi frumoasă. De la coaja de banană la cea de rodie, ele sunt extrem de benefice şi pot fi folosite foarte uşor în prepararea mai multor măşti de faţă.

 • Sfaturi pentru a proteja sănătatea rinichilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru a proteja sănătatea rinichilor

  Rinichii joacă un rol extrem de important, influenţând sănătatea întregului organism.Curăţă sângele, filtrează apa reţinută în organism şi sunt responsabili de reglarea presiunii sângelui şi crearea de celule roşii. De aceea ai mare grijă de ei!

 • Ce să mănânci
înainte, în timpul şi după efectuarea exerciţiilor fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci înainte, în timpul şi după efectuarea exerciţiilor fizice

  Specialiştii ştiu de multă vreme că alimentele şi băuturile pe care le consumăm atunci când facem sport ne influenţează rezultatele. Prin urmare, ce recomandă aceştia? Carbohidraţi înainte de a ne apuca şi proteine provenite din carne slabă, după. Şi nu uităm de hidratare.

 • Cum facem jogging
în mod corect. Sfaturi pentru sedentarii care au decis să iasă din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum facem jogging în mod corect. Sfaturi pentru sedentarii care au decis să iasă din casă

  Eşti o persoană care îşi petrece cea mai mare parte din timp la birou, pentru care mişcarea înseamnă doar drumul de la uşă şi până în parcarea din faţa casei, dar te uiţi cu jind la colegii care sunt în formă şi discută zilnic despre progresele pe care le-au făcut la sala de sport? Nu te speria, sunt mulţi ca tine. Important este că ai devenit conştient de faptul că ceva nu este în regulă şi că a venit momentul să încerci să faci ceva

 • Uleiul de bebeluşi, de ajutor pentru frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul de bebeluşi, de ajutor pentru frumuseţe

  Special conceput pentru a hidrata pielea sensibilă a bebeluşilor, uleiul de corp destinat micuţilor are întrebuinţări şi pentru adulţi. Neavând în compoziţie alcool, coloranţi artificiali, parabeni sau parfum, este ideal pentru îngrijirea pielii.

 • Reţeta singurului suc hidratant cu care slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta singurului suc hidratant cu care slăbeşti

  Acest delicios, nutritiv şi hidratant suc ajută la menţinerea sub control a poftei de mâncare, dar şi la obţinerea siluetei perfecte. Cu siguranţă îl vei iubi, pentru că este pe bază de legume specifice toamnei.