Stiri despre hidratare

  182 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum
se face prevenţia corectă a litiazei renale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face prevenţia corectă a litiazei renale

  UROLOGIE Pietrele la rinichi afectează mai ales bărbaţii, punând probleme serioase de sănătate, de calitate a vieţii şi de integrare socială a pacienţilor. Medici urologi explică în ce constă prevenţia corectă a acestei afecţiuni extrem de dureroase, ce rol joacă alimentaţia, hidratarea şi care sunt miturile care circulă pe seama pietrelor la rinichi.

 • Ce trebuie să folosim pentru a avea o piele frumoasă iarna: creme de protecţie, consumul de lichide, alimentaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să folosim pentru a avea o piele frumoasă iarna: creme de protecţie, consumul de lichide, alimentaţia

  Pielea trebuie să fie hidratată corespunzător şi în timpul iernii, iar cel mai important lucru este să folosim creme fotoprotectoare şi să evităm să purtăm şosete umede, care pot produce iritaţii, eczeme sau fisuri. Medicii dermatologi au mai precizat că senzaţia de uscăciune apare de fiecare dată când intrăm într-o încăpere încălzită.

 • 5 efecte uimitoare ale apei asupra creierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 efecte uimitoare ale apei asupra creierului

  Pentru armonizarea corpului din interior spre exterior, specialiştii atrag atenţia asupra importanţei păstrării organismului hidratat. Apa echilibrează procesele chimice pentru a provoca un fel de „resetare mentală“.

 • Obiceiuri care te îmbătrânesc peste noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care te îmbătrânesc peste noapte

  În timp ce procesul de îmbătrânire este inevitabil, cu siguranţă cele mai multe dintre noi ne dorim să îmbătrânim cu graţie. Somnul de calitate, produsele folosite, rutina de îngrijire a pielii şi alimentaţia sunt factorii care provoacă încetinirea sau accelerarea îmbătrânirii. Însă, există câteva obiceiuri zilnice care provoacă deteriorarea pielii, şi anume:

 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Cum să obţii cel mai hidratant gel de duş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să obţii cel mai hidratant gel de duş

  Dacă îţi doreşti o piele fină ca mătasea, care în acelaşi timp să fie şi hidratată şi luminoasă, atunci cea mai bună variantă este aceea de a-ţi prepara chiar la tine acasă gelul de duş ideal.

 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

  Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

 • Ritual de îngrijire a pielii uscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritual de îngrijire a pielii uscate

  Pielea sensibilă şi predispusă uscării are nevoie de o anumită îngrijire pentru a se menţine moale, suplă şi frumoasă. Urmează câţiva paşi simpli pentru a-i reda aspectul sănătos.

 • Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.