gelatina - ultimele știri
Un desert mai puţin obişnuit, tortul cu spanac şi căpşuni vă va surprinde prin gustul său fin şi deopotrivă inedit şi va fi cu siguranţă şi pe gustul copiilor. Cum se prepară acest tort, aflaţi din materialul următor....
Răcitura din carne de porc sau pasăre, preparatul românesc nelipsit de pe mesele de sărbători, poate să tremure îmbietor şi fără pliculeţele de gelatină din comerţ, spune cu multă convingere Sanda Olteanu,o gospodină din Vâlcea.
Berea a fost elementul surpriză al celei mai noi ediţii din „MasterChef“. Alimentul a fost valorificat de concurenţi în diferite moduri, dar numai un concurent a impresionat prin modul de a-l prepara. Pe lângă aceasta, pastele au fost cele care au de...
O tânără de 22 de ani din Lituania ar putea schimba complet sistemul de etichetare a alimentelor cu invenţia sa: un abţibild pe bază de gelatină care îşi schimbă textura pe măsură ce un produs se apropie de termenul expirării....
Congresul din Mexic a votat includerea ciocolatei în categoria alimentelor hipercalorice, fiind supusă unei noi taxe, în cadrul unor măsuri de creşteri fiscale, ce vizează suplimentarea veniturilor la buget şi combaterea obiceiurilor alimentare nesăn...
Următorul desert este uşor de preparat şi la îndemâna oricui. Nu este nevoie de reţete complicate atunci când ne dori să mâncăm ceva răcoros....