Stiri despre frumusete

  419 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mască pentru puncte negre, cu iaurt şi fulgi de ovăz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască pentru puncte negre, cu iaurt şi fulgi de ovăz

  Punctele negre sunt imperfecţiuni ale pielii provocate de dilatarea porilor, din cauza acumulării excesive de sebum şi celulele moarte din zona T. Ele pot fi eliminate prin tratament cosmetic la saloanele de înfrumuseţare, însă eficiente sunt şi măştile preparate chiar de tine.

 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Mierea, ingredientul obligatoriu în îngrijirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mierea, ingredientul obligatoriu în îngrijirea pielii

  Mierea este ingredientul care nu lipseşte din rutina de înfrumuseţare a multor femei din întreaga lume. Pentru că proprietăţile ei sunt deja binecunoscute, iată câteva reţete de măşti faciale pe bază de miere.

 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • 5 utilizări ale uleiului de lavandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 utilizări ale uleiului de lavandă

  Deşi are un gust uşor ciudat şi nu toată lumea îl îndrăgeşte, uleiul de lavandă este recunoscut pentru numeroasele sale întrebuinţări în sănătate şi frumuseţe. Îl poţi adăuga şi în mâncare, cu menţiunea că trebuie să fie 100% din extracte naturale, fără alte soluţii adăugate, care intră în componenţa uleiurilor pentru aromaterapie. Descoperă-i beneficiile!

 • Cum să ai buze catifelate în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai buze catifelate în sezonul rece

  Frigul şi schimbările bruşte de temperatură pot afecta pielea sensibilă a buzelor, ducând la uscarea şi crăparea tegumentului. Însă hidratarea buzelor şi păstrarea lor catifelate în sezonul rece este o sarcină uşoară, atâta timp cât le îngrijeşti şi foloseşti produsele potrivite.

 • Ritualul Cleopatrei pentru o piele perfectă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritualul Cleopatrei pentru o piele perfectă

  De cele mai multe ori, eşti constrânsă, din cauza timpului, să alegi mereu duşul, în locul băii în cadă, aşa cum ţi-ai dori. Este indicat să faci baie o dată pe săptămână deoarece reduce stresul, iar adăugarea unor ingrediente potrivite îţi lasă pielea catifelată. Este timpul să te răsfeţi cu o baie bine-meritată:

 • Cele mai nocive mituri
despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive mituri despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevărul Live

  Industria frumuseţii valorează miliarde de euro, iar informaţiile de pe internet, din reclamele de la televizor şi de la persoane fără pregătire medicală sunt atât de variate, încât e greu să ne orientăm corect în ceea ce priveşte îngrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere îndrumările de bază pentru un ten fără probleme.

 • STUDIU Care este vârsta la care femeile ating frumuseţea maximă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Care este vârsta la care femeile ating frumuseţea maximă

  Standardele de frumuseţe s-au schimbat o dată cu trecerea tmpului. Dacă în 1990, în topurile celor mai frumoase femei predominau celebrităţi a căror vârstă medie era de 33 de ani, se pare că lucrurile s-au schimbat. Cercetătorii au descoperit că odată cu maturitatea creşte şi nivelul de atractivitate al femeilor.

 • Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combate ridurile din jurul ochilor cu uleiuri esenţiale

  Ridurile de expresie sunt primele care devin vizibile în urma procesului de îmbătrânire. Atât liniile fine, cât şi ridurile pot fi combătute cu produse care sporesc nivelul de îngrijire a pielii. Unele dintre cele mai eficiente sunt uleiurile esenţiale.

 • Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi

  Datorită proprietăţilor, vitaminelor şi mineralelor, castravetele este una dintre legumele folosite în prepararea multor produse destinate îngrijirii pielii. Pe lângă cremele pe care le poţi utiliza pe tegument, la fel de eficiente sunt şi remediile naturale.

 • FOTO Paradisul ascuns din nordul Moldovei. Unde se află ţinutul trovanţilor impresionanţi din argilă albastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Paradisul ascuns din nordul Moldovei. Unde se află ţinutul trovanţilor impresionanţi din argilă albastră

  În Lunca Siretului, la limita dintre judeţele Botoşani şi Suceava se află un adevărat paradis terestru. Zăvoaiele nesfârşite, meandrele pitoreşti ale râului, plajele sălbatice, dar şi păsările spectaculoase din zonă transformă lunca Siretului într-o destinaţie pentru relaxare şi comuniune cu natura. Totodată în această zonă se află şi trovanţi rari, din argile albastre.

 • Trucuri vechi ca să arăţi ca nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri vechi ca să arăţi ca nouă

  Deşi în prezent există o gamă variată de produse cosmetice inovatoare din care poţi alege, trucurile de frumuseţe folosite cu generaţii în urmă sunt valabile şi astăzi. Chiar şi cele cele mai moderne femei le-au integrat în ritualul lor de frumuseţe. Le poţi încerca şi tu!