fara conservanti - ultimele știri
Muştarul este folosit în foarte multe reţete româneşti. Dacă vrei să nu-l cumperi din magazin, poţi să-l prepari cu uşurinţă în propria bucătărie. Trebuie să respecţi, însă, câţiva paşi extrem de importanţi.
Cu doar trei ingrediente şi fără strop de conservant, dulceaţa de căpşuni va reuşi să păstreze nu doar culoarea, ci şi deliciosul parfum al fructelor pentru toată iarna.
Nelipsită în bucătărie, pasta de roşii dă savoare preparatelor. Când este făcută în casă, fără conservanţi, după reţeta bunicii, este deosebit de gustoasă.
Toată lumea iubeşte ketchupul, acest produs care înainte de 1989 era total necunoscut la noi. Părinţii sau bunicii noştri se uitau la noi ciudat când ne vedeau turnând ketchup peste cartofi prăjiţi. Astăzi este unul din cele mai folosite alimente....
De la recent apărutele căpşuni la cireşe, prune, mere sau chiar gogonele, precupeţele care vând în pieţele din Sibiu folosesc fructele pentru a pregăti din timp gemurile pentru iarnă. O parte dintre femei spun că nu folosesc niciun fel de conservant,...