Stiri despre europenism

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Manifestul Noului Europenism. Dreapta Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manifestul Noului Europenism. Dreapta Europeană

  Europa este în criză, şi acesta este un fapt: mai întâi am avut criza datoriilor suverane, urmată de bail-out-ul - salvarea Ciprului, Portugaliei, Irlandei, Islandei, ulterior a Greciei.

 • Ne pregătim
din nou să salvăm Occidentul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne pregătim din nou să salvăm Occidentul

  Guvernul ar trebui să se strângă într-o şedinţă de urgenţă care să pregătească organizarea unei licitaţii în vederea construirii unui gard enorm care să ne înconjoare din toate părţile. Studiile de fezabilitate să fie plătite cu celeritate. Cocoţaţi pe metereze să terminăm o dată pentru totdeauna cu corectitudinea politică şi alte prostii care au distrus Imperiul Roman. Şi Dacia.

 • Poziţia României la
Consiliul European. Ardem şi noi nişte etape?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţia României la Consiliul European. Ardem şi noi nişte etape?

  Mă gândesc că ar trebui să existe consens cu privire la poziţia României la Consiliul European din 26-27 iunie 2014. Ma gândesc că ar trebui să existe o dezbatere publică cu privire la abordarea pe care reprezentanţii României o vor avea joi şi vineri.

 • Pro-europenii antieuropeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pro-europenii antieuropeni

  Constatăm cu surprindere sau nu cum aceiasi “lideri de opinie”, aceiaşi “pretutindenari”, aceiaşi jurnalişti de forţă şcoliţi şi maturizaţi profesional pe băncile comuniste discută despre antieuropenism ca despre o partidă de tenis, un film, căderea unui copac sau silicoanele nu ştiu cărei vedete. Sunt aceiaşi care faceau selfie-uri pe la televiziuni în 2004 şi ne îndrumau sa votam într-un anume fel.

 • Toma
Necredinciosul din Ierusalim versus Toma credinciosul din ASUR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toma Necredinciosul din Ierusalim versus Toma credinciosul din ASUR

  Duminica aceasta gândurile-mi sunt răvăşite de către doi misionari, ambii numiţi Toma. Necredinţa unuia desăvârşeşte credinţa. Credinţa celuilalt desăvârşeşte necredinţa. Necredinţa credinţei versus credinţa necredinţei. Pare complicat, aşa-i?

 • O
nouă religie: europenismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă religie: europenismul

  Uniunea Europeană tinde să ajungă o instituţie religioasă sau, cel puţin, una de reglementare religioasă. Paradoxal, aceasta în numele unei himere numită neutralitate religioasă.